Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Znaleziłam młodą suczkę mieszańca z amstaffem w Gdyni-Redłowie która błąkała się już po osiedlu pare dni nie pozwalając do siebie podejść. Znajduję sie u mnie w domu i czeka na swojego dawnego lub nowego wlaściciela. Niestety nie mogę jej zatrzymać ponieważ mam za małe mieszkanie i swojego dużego psa. Suczka jest przyjazna, spokojna, nauczona czystości i chętnie się bawi, jeżeli nie znajdzie się dla niej dom będę musiała oddać ją dziś do schroniska a tego chciałabym uniknąć.

Proszę zainteresowane osoby o kontakt telefoniczny bądz mailowy.
titinka1988@buziaczek.pl lub 506551963 Justyna

pomóżcie mi znaleźć dla niej dom.

Posted (edited)

Powinnaś Cioteczko napisać więcej informacji..jakiej wielkości jest sunia,jaki ma kolor sierści,może ma jakieś znaki szczególne np łatka tu i tam itd,a najlepiej wkleić jej zdjęcia,może ktoś zna tą sunię.

Edited by daśka
bez powodu,za mało napisałam
Posted

Niestety cioteczka musiała oddać sunię do schronu. Tu jej ogłoszenie:

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/znaleziono-psa-kto-przygarnie-sliczna-suczke-w-typie-amstaffa-ogl4578086.html

titinka, jeśli mogę coś doradzić - nie ogłaszaj jej jako amstaffa, bo sunia z tą rasą ma baaaardzo niewiele wspólnego (może jakiś tam amstaff był jej dalekim przodkiem...), a może to tylko zniechęcić ludzi do adopcji, bo wiele osób jest uprzedzonych do ras typu bull.
Jest zwykłym kundelkiem.

Posted

O jej piekna panienka,szkoda,że musiała trafić do schronu,niestety wiele z nas nie może już wziąc kolejnego psiaka.Trzymam kciuki,że sunia szybko znajdzie nowy dom