titinka1988 Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 Znaleziłam młodą suczkę mieszańca z amstaffem w Gdyni-Redłowie która błąkała się już po osiedlu pare dni nie pozwalając do siebie podejść. Znajduję sie u mnie w domu i czeka na swojego dawnego lub nowego wlaściciela. Niestety nie mogę jej zatrzymać ponieważ mam za małe mieszkanie i swojego dużego psa. Suczka jest przyjazna, spokojna, nauczona czystości i chętnie się bawi, jeżeli nie znajdzie się dla niej dom będę musiała oddać ją dziś do schroniska a tego chciałabym uniknąć. Proszę zainteresowane osoby o kontakt telefoniczny bądz mailowy. titinka1988@buziaczek.pl lub 506551963 Justyna pomóżcie mi znaleźć dla niej dom. Quote
daśka Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 (edited) Powinnaś Cioteczko napisać więcej informacji..jakiej wielkości jest sunia,jaki ma kolor sierści,może ma jakieś znaki szczególne np łatka tu i tam itd,a najlepiej wkleić jej zdjęcia,może ktoś zna tą sunię. Edited January 24, 2012 by daśka bez powodu,za mało napisałam Quote
martasekret Posted January 24, 2012 Posted January 24, 2012 Niestety cioteczka musiała oddać sunię do schronu. Tu jej ogłoszenie: http://ogloszenia.trojmiasto.pl/zwierzeta/znaleziono-psa-kto-przygarnie-sliczna-suczke-w-typie-amstaffa-ogl4578086.html titinka, jeśli mogę coś doradzić - nie ogłaszaj jej jako amstaffa, bo sunia z tą rasą ma baaaardzo niewiele wspólnego (może jakiś tam amstaff był jej dalekim przodkiem...), a może to tylko zniechęcić ludzi do adopcji, bo wiele osób jest uprzedzonych do ras typu bull. Jest zwykłym kundelkiem. Quote
daśka Posted January 25, 2012 Posted January 25, 2012 O jej piekna panienka,szkoda,że musiała trafić do schronu,niestety wiele z nas nie może już wziąc kolejnego psiaka.Trzymam kciuki,że sunia szybko znajdzie nowy dom Quote
Recommended Posts