Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi: witam wszystkich co własnie czytają tą wiadomość ...
jestem szczęśliwą właścicielką blisko 9miesięcznej suczki
Cory " C'est la Vie" :) ...jeżeli jest ktoś z Krakowa i posiada również taką pociechę w domku to uprzejmie prosze o kontakt;)
chodzi mi głównie o wymianę informacji na temat życia w pięknym mieście z psinką i tereny gdzie można jeździć aby pies mógł sie wybiegać...bo akurat Błonia już nie są taką atrakcją dla mojego aniołka :cool1:

Posted

Witam.
Mam na imię Agnieszka. Wcześniej mieszkałam w Nowej Hucie razem z moimi pociechami:multi:
W chwili obecnej mieszkam na obrzeżach Krakowa;)
przeprowadzilam się,gdyż moje stadko znacznie się powiększyło:evil_lol:

Pozdrawiam Agnieszka

Posted

Witajcie:calus:
Ja również jestem z Krakowa, mam 3 letniego haszczaka. Chętnie podziele się z Tobą informacjami na temat fajnych miejsc i wogóle życia z psem w naszym "nie zawsze" przyjaznym Kraku. A z jakiego regionu Krakowa jesteś bo my mieszkamy na Azorach.

Posted

hej fajnie ze sie odezwaliście :) bardzo się cieszę :)
ja jestem z osiedla koło szpitala JPII :) takze jeżdze z Korą do parku białoprądnickiego , koło AWF lub na Błonia i Wole Justowską tam do lasku koło Kopca ale fajnie by było sie sptkać ... :) i podzielić sie informacjami ja bym chciała brać udział w zaprzęgach i startowac w zawodach :) jak coś to sie odezwijcie na moje gg 4387507 pozdrawiam serdecznie
ściskam wszystkich i włascicieli i psiaki :) Ilona

Posted

uuu to ja tez sie wpisze mimo ze nie jestem z elyyyty- mam suńcie prawie 9 m-czna w typie husky i tesh nam sie blonia znudzily i nie lubimy malych szczekajacych pikusiow wiec biegamy raczej na odluuuudziu pod krakowem

• 2 months later...
Posted

My też obecnie w Krakowie mieszkamy ;) Dwie sunie SH, starsza 2 lata 5 miesięcy a młodsza prawie 10 miesięcy :)

Obecnie mieszkamy na Płaszowie, niedaleko Bagrów. Ale jakby było organizowane jakieś krakowskie haszczakowe spotkanko to chętnie dołączymy :)

Posted

OO hej :) My również mamy 9 miesieczna diablice:) mieszkamy prawieże <hehe ;) >w Niepołomicach :) wiec spacery w Puszczy NIepołomickiej to nasz swięty zwyczaj :) i gorąco polecamy tutejsze tereny bo jest nie tylko pieknie , ale psiaki moga naprawde pooooszalec !!!

Posted

no to co z tymi spacerkami?jako że się ciepło robi to na rowerze już nie jeździmy i przydałby nam sie jakiś towarzysz z okolic woli duchackiej na spacerki bo nie ma to jak się z pieskiem pobawić innym nie?czekamy na propooozycje

Posted

Moja sunia w większości przypadków jest ok. To zależy od tego jakie podejście ma inne psisko. Jeżeli pokojowe, moja psica bawi się i jest extra. Zawsze można sprawdzić....:cool3: Chodzimy na Krzemionki. Tam jest mnóstwo miejsca do zabawy, z daleka od samochodów. W poniedziałek będę tam ok. 16,17.

Posted

my tez chodzimy na krzemionki tylko raczej bardziej z rana jak nie ma ludzi bo moj pies wykazuja niezmierna milosc do obcych:angryy: a nie moglabys wczesniej?i gdzie dokladnie na woli mieszkasz?bo ja wschód