sonia1974 Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Macie jakieś sposoby na przemycenie wody w jedzeniu . Brakuje mi już sposobów . Sucha namoczona w rosole mleku wodzie odpada. Samo mleko odpada. Gotowane z większą ilością rosołku odpada. Jogurt nie ruszy . Sił mi już brakuje na tą dziewuchę :diabloti:. Najchętniej jada puszki i makaron z mięsem . Za małym piciem idzie małe siusiu , miała robione badania z krwi i jest ok. Quote
pauli_lodz Posted January 21, 2012 Posted January 21, 2012 hm, widzę że wodowstręt to nie taka rzadka przypadłość :P ale skoro namaczanie nie pomaga to trudno coś więcej doradzić. ja mojemu do porcji karmy dolewam porcję letniej wody i chce czy nie chce - musi wypić żeby zjeść, inaczej nie pił za dużo, gorzej trawił, zatwardzenia i takie tam. może jak chętnie je makaron to ten makaron tak bardzo porządnie rozgotuj [i tak rozgotowany lepszy dla psa], powinno być w nim sporo wody, w kleiku ryżowym też wodę można przemycać :) Quote
sonia1974 Posted January 22, 2012 Author Posted January 22, 2012 Wczoraj ugotowałam kurczaka i zrobiłam " zimne nóżki" z dużą ilością rosołku , dama zjadła troszeczkę ale z ręki . Dziś włożyłam do miski i tylko powąchała . Quote
Jakub1230 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 jezeli je z reki to daj kawalek potem przesun w strone miski i tak dalej az dojdziesz do niej wtedy wloz do miski Quote
Recommended Posts