Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

slodziaki absolutne:loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: Magda jak TY sie rozstaniesz z Groszkiem

Posted

Cudowności!!! Niesamowite!!!
Jedno chore, drugie niewidome, a jacy oboje szczęśliwi :lol:
Groszek piękny jest, a Migotka to czyste szaleństwo - jacy oni rozkoszni oboje!!!

Posted

no, ja to tylko ciekawa jestem, czy on do domu będzie chciał wrócić po tych wczasach...:evil_lol: :evil_lol:

a rozpuszczony będzie....juz sobie to wyobrażam !!!

Posted

Doroto jutro wszystkie moje lapki i ja bedziemy trzymac kciuki za MALENKIEGO PRZYSTAJNIAKA,bedzie dobrze wierze w to i przesylam pozytywne fluidy:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

dziewczyny, dzieki za dobre słowa i mysli. Operacja jest chwilowo wstrzymana - musimy iść na jeszcze jedna konsultację do dr Niziołka w najbliższych dniach i wtedy będzie wszystkow iadomo..

mam taka malutką, cichutka nadzieję, że może uda się bez operacji....ale to tylko marzenie.....

a tak śpi Groszek;

Posted

Groszek już po konsultacji - jest lepiej niż było, ale operacja jest niestety nieunikniona. Trzeba ją zrobić za 2 do 4 miesięcy. Myślę, że im szybciej, tym lepiej....

Groszek bardzo lubi jeżdzić w goście do cioci Maupy, bo tam zawsze czeka na niego Migotka i szaleją razem przez cały czas:loveu:

z oczkami też juz lepiej, pojedziemy jeszcze na konsultację do innego okulisty, zobaczymy co nam powie...

wkrótce będą nowe zdjątka

• 3 weeks later...
  • 2 weeks later...