Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 72
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kiedy oglądam szczęsliwe adopcje, to najpierw foto po oczach i przerażenie,
a potem delkwent spi szczęsliwy w łozku pańci , i widać , ze jest bardzo zadowolony, Tutaj maluch też prezentuje opcje NR 2 czyli szczęscie i komfort. A operacja to mały pryszcz , jak pół Polski będzie trzymać kciuki

Posted

lavinia napisał(a):
Hebulko, a przecież Ty masz bardzo duży udział w tym, że mały jest u mnie. Dziękuję Ci :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

To ja Ci dziękuje :loveu::loveu: lepiej nie mógł trafić !!!!

Posted

Groszek był dziś w podróży

pojechał z nami do Wrześni, odebrać Ediego od Jacka i Martyny

był bardzo grzeczny, tylko gdy Edek zaczął mi włazić na kolana, mały stanął w mojej obronie :loveu:

taki jestem piękny;

Posted

Groszek wczoraj póżnym wieczorem pojechał na trzydniowe wczasy do ciotki Maupy :loveu: :loveu:

jak przystało na chorego pieska, natychmiast zaczął szaleć z Migotka i ponoć wściekali się przez pół nocy.....

może Karolina wklei jakieś zdjątka......?

Posted

lavinia napisał(a):
Groszek wczoraj póżnym wieczorem pojechał na trzydniowe wczasy do ciotki Maupy :loveu: :loveu:

jak przystało na chorego pieska, natychmiast zaczął szaleć z Migotka i ponoć wściekali się przez pół nocy.....

może Karolina wklei jakieś zdjątka......?

prosimyyyy o zdjęcia........:modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

małolaty to mają dobrze, Ludzie dobrzy sie o nich troszczą , a one tylko musza być szczęsliwe,No i są, Trzymam , za koleżkę kciuki,
A Dzin dzisiaj smażył z pańcią faworki, Dostał potem nagrodę, teraz spi szczęsliwy, Jak załatwicie sprawę z maluchem zgłoszę się po książeczkę,
Poki co ratujcie biedne pieski , bo u nas ok,