Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

_beatka_ napisał(a):
jak wygląda sprawa suni?
w jakim jest stanie?
zostala juz zabrana?

Na poprzedniej strony jest parę słów o suni. :roll: Właśnie jedzie pociągiem i o 5 rano będzie w W-wie :roll: Sunie jest też w złym stanie :cool3:

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Mam nadzieję, że sunia szczęśliwie dotarła do Warszawy i czuję się dobrze, o ile w jej stanie można w ogóle tak mówić. Trzymam kciuki, aby los był dla niej łagodniejszy.

Kochani myślę, że ona zasługuje na założenie odrębnego wątku, w dziale PwP, gdzie będzie zapisana historia jej życia. Proszę uszanujcie ten cichy i bardzo subtelny zakątek na dogomanii, to miejsce pamięci i wspomnień, o tych, którzy przekroczyli bramę Tęczowego Mostu.

Wierzę, że sunia otrzymała szansę od losu, Logo pokierował ją w Wasze ręcę, odszedł za TM, jednocześnie dając suni nadzieję na opiekę, miłość i dobry dom.

Posted

I znów było tak blisko....................................
To chyba jakieś fatu, że te psinki odchodzą zanim nadejdzie pomoc.
Biegaj pieseczku po soczystych łąkach Tm , wygrzewaj się w promykach słonca i bądź szczęśliwy. Nasze psinki napewno wyszły ci na spotkanie.
Mój ty biedaczku:placz::placz::placz: Chciałam ci tylko powiedzieć, że byłeś chciany, wiele osób stawało na głowie, żeby wyciągnąć cię z tego koszmarnego miejsca. Nie doczekałeś.

Posted

Siedze w robocie i rycze :placz:
Nigdy nie mialam stycznosci z psem tej rasy ale nie o rase tutaj chodzi tylko o psa! Biedny Logo odszedl nie wiedzac ile serc zdolal poruszyc w tak krotkim okresie czasu ...........Spij sloneczko...juz reka ludzka Cie nie dosiegnie .....

Posted

Hej, jestem nowa na tym forum. Chcialam pomoc "schronisku" w Ligocie Nowej, bylam umowiona 2 razy z wlascicielka, bo miala odebrac ode mnie kasze, ryz, pokarm dla psow i ciepla odziez do bud dla psow. ... nie przyjechala.
Czy jest ktos kto by mogl przewiezc karme i te rzeczy z Laskowice do Nowej Ligoty(ja nie mam jak to dostarczyc)- chyba ktos tam ma opieke nad tymi psami.. i by je troche dokarmil:) poza tym wystawilam na allegro pare aukcji (moj nick Weronika192) zapraszam i pozdrawiam

Guest Elżbieta481
Posted

Jest tu wątek o przekazywaniu informacji dot.Ligoty dla obrońców zwierząt we Francji.Bardzo bym chciała żeby cały świat - świat cywilizowany dowiedział się o tragedii bezpańskich zwierząt w tym nieszczęśliwym kraju.Życzyłbym sobie by za schroniska w Ligocie.Wałbrzychu,Krzyczkach,by winni za Dolinę Rospudy zostali ukarani.
A Ciebie psinko proszę wybacz jeśli możesz,zapomnij jeśli potrafisz zło wyrządzone ludziom podłym,ludziom złym...
waldi481