Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety nikt nie chce pomóc...
Pogoda nie jest tragiczna. Od wczoraj śnieg nie pada, słonko świeci. Jest mróz jak 100 diabłów i lód ale nie jest tak tragicznie jak przedwczoraj (a wtedy pojechałyśmy z Moniką w trasę po bullkę).

Szkoda, że przeszkodą jest tylko transport. A pies musi marznąć w tą zimę.

Posted

..poniewaz ten pies nie moze czekac na wiosne, jedziemy po niego jutro, wykapiem, wysuszymy i jak najszybciej wieziemy do warszawy, bedziemy jechac z nim pociagiem , wiec prosze Was tylko , abyscie po niego przyjechaly na dworzec...............damy znac , o ktorej wystartujemy z wrocka, ......prosimy o nr. kontaktowe osob , ktore po niego wyjada na dworzec w warszawie ..............

Posted

pulsari napisał(a):
..poniewaz ten pies nie moze czekac na wiosne, jedziemy po niego jutro, wykapiem, wysuszymy i jak najszybciej wieziemy do warszawy, bedziemy jechac z nim pociagiem , wiec prosze Was tylko , abyscie po niego przyjechaly na dworzec...............damy znac , o ktorej wystartujemy z wrocka, ......prosimy o nr. kontaktowe osob , ktore po niego wyjada na dworzec w warszawie ..............

Super!

Tylko nie przesadzajcie z tym kąpaniem, żeby się jeszcze zapalenia płuc nie nabawił...

Posted

...Ty chyba nie masz pojecia jak on smierdzi :) ........do pociagu nas z nim nie wpuszcza..............po ostatnim pobycie psow z ligoty w moim popsutym aucie, smierdzialo jeszcze przez dwa tygodnie ...........

Posted

pulsari napisał(a):
...Ty chyba nie masz pojecia jak on smierdzi :) ........do pociagu nas z nim nie wpuszcza..............po ostatnim pobycie psow z ligoty w moim popsutym aucie, smierdzialo jeszcze przez dwa tygodnie ...........

No tak. Przepraszam - fakt, zapomniałam jak to smierdziało w moim Tico po wożeniu moich dwóch Rudasków (PitBullków) na Tymczasie...
Fakt.
Tylko dobrze go wysuszcie i uważajcie na uszy...
Powodzenia w drodze!

Posted

Niestety z glupiej przyczyny jaka jest trasnport nie udalo mu sie pomoc... Teraz sie zadreczam, ze gdyby wczesniej po niego pojechac to zyl... Musial odejsc w takich warunkach, bez czlowieka... Sam...

Logo przekroczyl Teczowy Most dzis w nocy. Jaka przyczyna? Kto wie... Pozostaje gdybac, ze moze przez zimno.

Logo na zawsze pozostaniesz w naszej pamieci. Logo dales nam jednak wszystkim piekna lekcje - lekcje i nauczke, by byc jeszcze bardziej konkretnym w naszym dzialaniu.

Przeszłość z przyszłością się kłóci co było nie wróci....

Logo odszedł. Wielki mój żal...
Pozostawił nam jednak w opiekę sunię pitbullkę z tego schroniska.
Dzwoniły do mnie dziewczymy, które pojechały po Logo. W schronisku jest sunia pitbullka w podobnym stanie co Logo. Też łysa i chora.
Sunia już jedzie z dziewczynami do Wrocławia. Edyta o 23 ma pociąg do Warszawy. O 5 rano sunia zawita do Warszawy.

Logo powierzył nam sunię do ratowania.

Sunia o której nie było wiadomosci na forum była zamknięta także w ciemnym pomieszczeniu w Ligocie. Była tam 2 miesiące. Pomóżmy chociaż jej.

Jutro jak sunia będzie już u nas założę jej osobny wątek.

Posted

Śledziłam ten wątek i miałam nadzieje ,że Wam sie uda.To jest chyba najgorsze w Polsce schronisko.Naprawdę psy siedzą w ciemnych bunkrach ? Próbowałyście gdzieś to zgłosić.? Przecież ten biedak strasznie sie męczył.Zamarzl albo ktoś mu pomógł. Płakać mi się chce z naszej bezsilności .Rubcie coś ,tam zostały inne psy.Idą mrozy .

Posted

odszedł sam, niekochany,przerażony,zamknięty w syfie,ciemności,zapomniany i niechciany, z dala od głaszczącej ręki, z dala od czułego słowa, z dala od cieplej miski z dala od wszystkiego:placz::placz::placz::placz::placz:

może teraz niektórzy pomyślą i przemyślą,że asty też czują i chcą być kochane jak wszystkie inne psy!!!!!!

niemogę z tej bezsilności:-(