Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

PITBULL - kiedyś był pięknym przedstawicielem bullowatych. Czarny, z białymi znaczeniami.
Dziś jednak wygląda jak kupka nieszcześcia.
Jego zła dola zaczęła sie, gdy trafił do pseudo schroniska w Ligocie, gdzie przebywa do dziś...

Bullek jest zamknięty w ciemnym bunkrze, choruje... Ma najprawdopodobniej świerzbowca, nużeńca, pchły i nie wiadomo co jeszcze. Na końcówce ogona ma otwartą ranę.

Pies się boi wszystkiego, co widać na zdjęciach...

MOŻEMY MU POMÓC - tylko potrzebna nam jest i Wasza pomoc. Sami nie damy rady. Jeśli nie pomożemy temu psu w trybie natychmiastowym on zginie!

Psa możemy zabrac do Warszawy do Kliniki. Doba samego pobytu w Klinice to koszt 20zł. Dochodzą koszty leczenia.

Potrzebna jest pomoc w postaci:

1) Transportu tego psa z Ligoty do Warszawy

2) Finansowa na pobyt i leczenie biedaka

Wpłat na tego psa można dokonywać na AFN z dopiskiem: AST z Ligoty

Mam nadzieję, że nie będziecie obojętni. Wiem, że na bulle mało osób chce wpłacać, ale zaręczam, że to kochane psy i warto im także pomagać.

• Replies 112
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ja jutro coś wpłacę na AFN dla niego,teraz jestem w dołku finansowym ale coś wyskrobię, a w tygodniu postaram się o rzeczy na bazarek.Trzeba go koniecznie zabrać z tej UMIERALNI!!!

Posted

Napisałam do Sylwii, dzięki której i jej przyjaciółki Wiktor przyjechał do Warszawy. Niestety Alicja nie planuje teraz wyjazdu do Wrocławia:-( Sylwia oferuje 200 zł na transport lub leczenie. Doddy masz tel. do Sylwii?

Posted

witam! i proszę o numer konta na które mam wpłacić pieniądze - czy mam coś napisać w tytule przelewu? jutro wpłacę 100 zł i za kilka dni kolejne 100 zł.
a czy tego psa nie można zapakować do jakiegos transportera i dac do przewiezienia konduktorowi albo jakiemus kierowcy autobusu?

Posted

"W Ligocie koło Wrocławia jest schronisko... Trudno to jednak nazwać schroniskiem.... Psy tak siedzą w ogromnej ilości, chore, zagryzają się między sobą..." :angryy: :angryy: :angryy:

może to jest to "schronisko" ?

Posted

Czy mam dobry numer konta?
:

78213000042001038801430001
VWBank

ALARMOWY FUNDUSZ NADZIEI NA ŻYCIE
UL.JAGIEŁŁY 5 M 19
14-100 OSTRÓDA

Czy taki dopisek na przelewie: AST z Ligoty (Logo) ?