mulinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 no to teraz czekamy na więcej odwiedzin i na domek dla kudłaczka :) Quote
neverend Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Zmykaj do góry nasz kudłaczku.... Quote
neverend Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Kto przyganie niepozornego wesołka - kudłaczka??? Quote
neverend Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Garry...nasz cudny kudłaczku...Dziś tak patrzyłeś na nas zza krat z utęsknieniem wyobrażając sobie kolejny spacer...:placz::placz::placz: Do góry pęknoto!!! Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 [quote name='neverend'] Tu Garry... Przemiły psiak z ostródzkiego schroniska szuka domu!! On go szybko potrzebuje. Mieszka w ciasnej klatce jeszcze z dwoma innymi psami. Na spacery wychodzi bardzo rzadko, więc kiedy tylko jest na dworzu szaleje i gania... Jest przemilutki i kochany. Garnie się mocno do człowieka, nie atakuje innych psów, wręcz odwrotnie - garnie się także do nich. Przygarnij Garrego - nie pożałujesz, a jego na pewno uszczęśliwisz!!! Kontakt: neverend@vp.pl Pomóżmy Garremu!!! potargane słoneczko biegnij do góry !!! Quote
mulinka Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 a może to byłby dobry tytuł wątku, to zdanie z pierwszego postu: Przygarnij Garrego - nie pożałujesz, a jego na pewno uszczęśliwisz!!! Quote
neverend Posted February 16, 2007 Author Posted February 16, 2007 [quote name='mulinka']a może to byłby dobry tytuł wątku, to zdanie z pierwszego postu: Przygarnij Garrego - nie pożałujesz, a jego na pewno uszczęśliwisz!!! Troche za radosne...Cioteczko... Jego muszą wypatrzec uwaznie... Hmmm, ale na pewno cos by sie przydalo w tytule.......... Quote
neverend Posted February 17, 2007 Author Posted February 17, 2007 Do góry Garry!!! Kto da mu domek???? Quote
neverend Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 Przez chwilę myślałam,że Garry będzie miał domek. Pisałam mejle z pewną panią, ale się nie odzywa...:-(:-(:-( I znów zostałeś sam... Quote
mulinka Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 trzeba go ogłaszać gdzie tylko się da a w końcu ktoś go zabierze ze schroniska Quote
mulinka Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ogłaszajcie dziewczyny, ogłaszajcie, mnie się w ogłoszeniach na www.ale.gratka pokazuje region łódzkie, więc się nie przydam ale pomogę podnosząc wątek, marna to pomoc ale może wspólnie uda nam się znaleźć dom dla kudłaczka Quote
neverend Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Tak, miejmy nadzieję - to najważniejsze... Garry, to wspaniały pies i do zabawy i do wypoczynku.... Kto mu może pomóc...????:oops: Quote
mulinka Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Garry - pies do wypoczynku :) do brzmi dobrze i zachęcająco :) Quote
neverend Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Garry został przeniesiony do boksu z duuuuuuuuużym wybiegiem... Ma nowych kolegów...:):) Quote
Aga_Mazury Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='neverend']Garry został przeniesiony do boksu z duuuuuuuuużym wybiegiem... Ma nowych kolegów...:):) niestety zbyt szczęsliwy to on na tym wybiegu raczej nie jest....widziałam dzisiaj...jak go chcą sprowokować dwa psiaki do bójki.....garry zyskałes w moich oczach swoim stoickim spokojem...a psy naprawdę agresywnie go prowokują.... Quote
mulinka Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 niedobrze...:shake: Gary musi szybko znaleźć dom, choćby tymczasowy - pomocy !!! Quote
neverend Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Kto kudłaczka poogłasza, ja mogę allegro... Help:placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts