neverend Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Tu Garry... Przemiły psiak z ostródzkiego schroniska szuka domu!! On go szybko potrzebuje. Mieszka w ciasnej klatce jeszcze z dwoma innymi psami. Na spacery wychodzi bardzo rzadko, więc kiedy tylko jest na dworzu szaleje i gania... Jest przemilutki i kochany. Garnie się mocno do człowieka, nie atakuje innych psów, wręcz odwrotnie - garnie się także do nich. Przygarnij Garrego - nie pożałujesz, a jego na pewno uszczęśliwisz!!! Kontakt: neverend@vp.pl Pomóżmy Garremu!!! Quote
akucha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Garry to pies w typie... no właśnie, jaka to rasa może być???? Woda, szczotka, nożyczki i w domu pojawi się psia piekność!!!! Kto zajmie się tym psem??? Quote
neverend Posted January 21, 2007 Author Posted January 21, 2007 Właśnie tak!!! Na spacerze tak patrzyłam na niego i... tylko obciąć te dredziska, przeczesać, wykąpać i cudo w domu...istne CUDO!!! Quote
akucha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 On mi wygląd na pudla... Ale ja słabo znam się na tych rasach... Na Przygarnę Psa jest watek o poszukiwaniach czarnego pudla. Zobaczę, jakie psy wklejają... Quote
akucha Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 Moja specjalistka od pudli, Gabi ;), sugeruje, że on sznaucerowaty raczej jest. O rany, jaki on biedny z tymi kołtunami :placz: Trzeba go uprać i wyczesać trochę, ten pies się męczy!!! Quote
Aga_Mazury Posted January 21, 2007 Posted January 21, 2007 tak, on jest pudlowaty...trochę pielęgnacji i wyglądał by jak mister pudli Quote
-Martyna- Posted January 24, 2007 Posted January 24, 2007 Garry, z fryzura czy bez, musisz sie pokazywac... Quote
neverend Posted January 25, 2007 Author Posted January 25, 2007 trzeba go jeszcze pofotografowac.... Quote
neverend Posted February 3, 2007 Author Posted February 3, 2007 Dziś udało mi się namówić siostrę,aby poszła z nami do schroniska. Wyszła na spacer z Garrym i po prostu - dobrana z nich para. Biegali, skakali - on ją polubił, ona jego, SUUUUPER!!! Może namówię ją na pomoc naszym dogo!! Quote
Aga_Mazury Posted February 3, 2007 Posted February 3, 2007 jak dzisiaj widziałam jak Garry podskakuje radośnie na spacerze....to aż ciepło na serduchu sie robi.... poszczekiwał do siostry never...chyba, żeby szybciej szła czy jak ;) bo patrzył na nią i szczek... psiak jest oczywiście boskiiiiiiiiiiii Quote
neverend Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Garry czeka na wesołą rodzinkę!!!!!!!!! Quote
mulinka Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 na pierwszą stronę frędzelku, pokaż się wszystkim !!! Quote
neverend Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Zobacz Garry jak Cioteczka pomaga Ci znaleźć domek!!!!:multi::multi: Quote
mulinka Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 cioteczki może napiszcie w tytule, że to kudłaczek może zajrzą tu wtedy miłośnicy kudłaczków Quote
neverend Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 mulinka napisał(a):cioteczki może napiszcie w tytule, że to kudłaczek może zajrzą tu wtedy miłośnicy kudłaczków Hmmm...dobry pomysł... Quote
olala86 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hej śliczny psiaczek podnosze moim zdaniem choc ja sie nieznam to on mi wygląda na hiszpańskiego wasserhunda Quote
Recommended Posts