ewes Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 Przyszłam powiedziec, że April we wtorek prawdopodobnie pójdzie do domu :) Byłyśmy dziś z April u bardzo miłej Pani z Siemianowic, bo Pani ma kota.. ale April Kicię tylko powąchała i sobie poszła ;) Pani powiedziała, że jest jak najbardziej za, tylko we wtorek będzie miała wolne, a nie chciałaby, aby April od razu została w domu sama na tak długo... wcześniej mieszkała z panią sunia znajdka, której musieli po 13 latach pomóc odejść, bo niestety miała nowotwór... pani powiedziała, że chciała przygarnąć psa dopiero w wakacje, ale nie wytrzymała, bo w domu bez psa jest smutno... A April była po prostu wniebowzięta... gdy weszła na klatkę schodową, to od razu dreptała ucieszona po schodach (chyba mieszkała wcześniej w mieszkaniu), a gdy weszła do domu to rozwaliła się zadowolona na dywanie :D, a jeszcze dostała piłkę i od razu była ucieszona, spodobało jej się też lusterko :D, w którym cały czas się przeglądała :crazyeye:... ale się rozpisałam... masakra... to trzymajcie kciuki, żeby wszystko poszło zgodnie z planem ;) Quote
saphira18 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 zaciśnięte :) już się nawet z April pożegnałam:D Quote
pralinka94 Posted May 5, 2012 Posted May 5, 2012 super! :D kurcze, April w końcu uśmiechnęło się do Ciebie szczęście! :) Quote
Dorin91 Posted May 6, 2012 Posted May 6, 2012 Ale super! Mam nadzieję, że jej się uda i będzie szczęśliwa, już na zawsze:) Kciuki mocno zaciśnięte! :thumbs: Quote
Ojcik Posted May 8, 2012 Author Posted May 8, 2012 Łoł, dzisiaj April zgodnie z planem poszła do domu, z tej całej radości nawet weszłam na dogo:D. April wbiegła po schodach do mieszkania i popędziła prosto do kuchni, gdzie stały już wcześniej przygotowane dla niej miski z wodą i karmą:eviltong:(z resztą wszystko było już przygotowane na jej przybycie). Oczywiście musiała również sprawdzić czy dosięgnie do jedzenia swojej nowej przyjaciółki kici:evil_lol:. Tereny na spacerki też są w tych okolicach bardzo ciekawe(ładne osiedle, las, boisko):lol:. Myślę, że April będzie tam zadowolona, utwierdziłam się w tej myśli gdy psinka dorwała piszczącą piłeczkę(czy jej nowa właścicielka długo to wytrzyma:eviltong:). April bawiąc się nawet nie zauważyła jak wyszłyśmy, wystawiła tyko pyszczek i szeroko się uśmiechnęła jakby chciała powiedzieć "dobrze mi tu będzie nie martwcie się..."... A zapomniałabym zanim dopadła do piłeczki oblizała mnie swoim obślinionym jęzorem i dała się troszkę pomiziać:). Wydaje mi się, że nowa właścicielka April szybciutko się z nią dogada:p... Powodzenia piesku:D... Quote
saphira18 Posted May 8, 2012 Posted May 8, 2012 ojj ale relacja:evil_lol: Super ! April ale masz szczęście, życzę powodzenia w nowym domku i żadnych problemów;) Quote
ewes Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 Ojcik rzadko tutaj bywa (pewnie niedługo się pojawi założyć nowy wątek ;)) więc przekazuje wieści od April ;) [FONT=times new roman][COLOR=#000000][SIZE=3]Witam serdecznie :) April ma się dobrze,jest coraz weselsza, chodzimy na spacery do lasku razem z moją wnusią i April bardzo dobrze się zachowuje.Adresówkę już zamówiłam razem z innymi rzeczami dla suni.Na razie jej nie spuszczam ze smyczy,ale ma luzy, bo smycz jest 5cio metrowa.Co do zostawiania jej samej w domu to jest spokojna,ale była dopiero sama 3 razy po godzińce,jutro będzie miała test ośmiogodzinny(na pewno przejdzie go pomyślnie).Kicia jest jeszcze ostrożna i wychodzi z pokoju do kuwety w czasie gdy jesteśmy na spacerze. Pozdrawiamy-ja i sunia [/SIZE] [/COLOR][/FONT] Quote
saphira18 Posted May 10, 2012 Posted May 10, 2012 no proszę kto by pomyślał że April taka grzeczna:evil_lol: Quote
ewes Posted May 11, 2012 Posted May 11, 2012 Hejka :) przyszłam powiedzieć, że 8 godzin w samotności, a raczej w towarzystwie kota i papugi, to dla April nic strasznego ;) Quote
saphira18 Posted May 12, 2012 Posted May 12, 2012 [quote name='ewes']Hejka :) przyszłam powiedzieć, że 8 godzin w samotności, a raczej w towarzystwie kota i papugi, to dla April nic strasznego ;)[/QUOTE] tego by się nie spodziewała po uciekinierce:evil_lol: brawo April! hmm czyżby to Szarka wtedy zarządzała wycieczki?;) Quote
ewes Posted May 13, 2012 Posted May 13, 2012 April po spacerku... chyba się jej te kanapy i fotele spodobały :D Quote
saphira18 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 na takim fajnym fotelu i ja bym posiedziała:) Quote
soboz4 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 Cieszę się, że April taka grzeczna, oby tak dalej. mam nadzieję, że teraz juz tylko przed nią słoneczne dni! Quote
pralinka94 Posted May 14, 2012 Posted May 14, 2012 April świetnie trafiła i siedzi już taka zadowolona na fotelu ;) widac, że szybko się zadomowiła :D Quote
madzia.uje93 Posted May 22, 2012 Posted May 22, 2012 Super wieści! No widać, że April niczego nie brakuje:) Powodzenia! Quote
Recommended Posts