Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Dobry wieczór. Wreszcie udało mi się dopchac do komputera. Rzeczywiście pochodziłam trochę po innych galeryjkach, a na swojej nic nie zdążyłam napisac. Ale najwyższy czas to naprawic. A w ogóle to chciałam powiedziec, że dogomaniacy to super ludziska. Mało mnie ostatnio. I co? I zaglądam tutaj i widzę, że mimo mojej nieobecności jednak zaglądacie do nas. Dzięki. I za to :loveu:. Już za chwilkę wstawię kilka foci - zgodnie z obietnicą. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Dobry wieczór. Wreszcie udało mi się dopchac do komputera. Rzeczywiście pochodziłam trochę po innych galeryjkach, a na swojej nic nie zdążyłam napisac. Ale najwyższy czas to naprawic. A w ogóle to chciałam powiedziec, że dogomaniacy to super ludziska. Mało mnie ostatnio. I co? I zaglądam tutaj i widzę, że mimo mojej nieobecności jednak zaglądacie do nas. Dzięki. I za to :loveu:. Już za chwilkę wstawię kilka foci - zgodnie z obietnicą. Bo my to taka jedna wielka rodzina ;) Super, że fotki już zbliżają sie do galerii - czekam z niecierpliwością :) Quote
Xiara Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a): Super, że fotki już zbliżają sie do galerii - czekam z niecierpliwością :) Ja również :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 No to moja wielka wyrozumiała rodzinko.... Troszkę fotek, co prawda nie takich jak planowałam, ale tak jakoś wyszło. Rano byłam na plim targu i wyszperałam różne smakołyki dla piesków. Kupiłam mu dwie kostki. Może to nic nadzwyczajnego, ale rozmiar przysmaków przyprawił mnie o zawrót głowy. Nawet sam Kumpel jak zobaczył kostkę to najpierw się zdziwił, potem zaczął "płakac" i dopiero po jakiejś godzinie zaczął ją gryźc. No cóż, kostka prawie większa od niego to nie wiedział, czy go nie ugryzie. Waży chyba ze trzy kilo i ma ze trzydzieści centymetrów. No to się chłopak zdziwił. A z resztą zobaczcie sami. :evil_lol: To chyba na razie tyle... Coś mnie chyba fotosik dzisiaj nie lubi :eviltong: i powiększa mi zdjęcia. Jak się z nim dogadam :mad: to wstawię pozostałe Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 Mam nadzieję, że będziecie dla mnie wyrozumiali. Ja jeszcze cały czas się uczę. :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted February 4, 2007 Posted February 4, 2007 Kostka? KOSTKA?! TY To śmiesz nazywać kostką? :-o !!! Tożto kość jakiegoś słonia :evil_lol: Nie dziwię sie, że Kumpel nie wiedział jak się za nią zabrać ;) Ale dzielny chłopak z niego :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 4, 2007 Author Posted February 4, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):Kostka? KOSTKA?! TY To śmiesz nazywać kostką? :-o !!! Tożto kość jakiegoś słonia :evil_lol: Nie dziwię sie, że Kumpel nie wiedział jak się za nią zabrać ;) Ale dzielny chłopak z niego :loveu: No, jak ją niosłam to ręka mi zdrętwiała. A to jest ta mniejsza, bo kupiłam dwie. Ta druga jest prawie jeszcze raz taka. Jutro postaram się Wam pokazac, ale nie obiecuję, bo jak znowu coś nie wyjdzie to będzie mi głupio... :-( Quote
Xiara Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No, jak ją niosłam to ręka mi zdrętwiała. A to jest ta mniejsza, bo kupiłam dwie. Ta druga jest prawie jeszcze raz taka. Jutro postaram się Wam pokazac, ale nie obiecuję, bo jak znowu coś nie wyjdzie to będzie mi głupio... :-( Jak ta jest takiej wielkości, to jaka musi być tamta :razz: :evil_lol: Quote
BBeta Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Jak on sobie z taką wielka kością poradził ?? :cool3: Chyba nie za bardzo wiedział od której strony się ma za nią zabrać :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Siemnko... :) Zgadzam się z Justyną... tożto nie kostka a wielka, ogromna, bycza kocha :diabloti: Quote
anka11 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 czesc :) superowe fotaski :loveu::loveu: a ta kosc to faktycznie gigantycka :D:D :evil_lol: Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 Heeej :loveu: A gdzie tu jakies fotki!? :mad::mad: Quote
DiDDlina85 Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 łooooo ale kość:) gdzie mozna taka kupic..z sklepie zoo czy w miesnym?:) Quote
barbara.h Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 ale koooooooooooość:loveu::loveu::loveu: moje też takie wołowe lubią :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_']Siemnko... :) Zgadzam się z Justyną... tożto nie kostka a wielka, ogromna, bycza kocha :diabloti: Nie kochana, ta kostka na poprzednich fotkach nie jest duża. Zobacz poniżej obydwie razem. :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Hi, hi. :crazyeye: Później postarm się wstawic inne fotki. Dzisiaj byliśmy sobie w lasku i narobiliśmy zdjęc, chyba ze sto, z czego nawet nie połowa nadaje się do oglądania. Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 BBeta napisał(a):Jak on sobie z taką wielka kością poradził ?? :cool3: Chyba nie za bardzo wiedział od której strony się ma za nią zabrać :) No nie bardzo wiedział. Najpierw (jak pisałam) zacząl płakac, piszczec, a później patrzył na kosteczkę, jakby to ona miała go zjeśc. :eviltong: Quote
Patkant Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :crazyeye::crazyeye: A skąd Ty takie ogromne kości masz? :crazyeye: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Byłam w niedzielę na pchlim targu i tam znalazłam :cool3:. Wcześniej jeździłam tam i nie było żadnych smakołyków dla psów, a w tym tygodniu udało mi się wypatrzec. :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 witam wpadłam sie przywitac i powiedziec dobranoc:buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 Paulina_mickey napisał(a):witam wpadłam sie przywitac i powiedziec dobranoc:buzi: Super Cię widziec. Dobrej i spokojnej nocki Wam życzymy. :sleep2: Quote
Recommended Posts