Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 anka11 napisał(a):czesc :) sliczne foteczki :loveu::loveu: ale i tak wiekszosc mi sie nie wyswietla :( Oj, a czemu Ci się nie wyświetlają moje focie? :placz::placz::placz: Quote
barbara.h Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Oj, a czemu Ci się nie wyświetlają moje focie? :placz::placz::placz: cosik Ci się pochrzaniło :roll: Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Lui, czego Ty tam nie zrobiłaś? Nie załamuj Ty mnie kochana... bo wiesz... no nie pamięta pani... jak była pani u mnie to sama mówiła... że czegoś tam nie zrobiłam i dlatego nic z tego z zalogowania sie na dogo było.... Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 heh.. no wlasnie nie wiem :( no ale niektore widzialam :) ja juz idem sobie wiec dobranocka :* Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Rano. Ulubiona figura Kumpla, czyli zwinięty w paragraf, każda częsc ciała w inna stronę. Obok, oczywiście ulubiona zabawka, czyli kulka z jedzonka. :cool3: Czy można prosic o rękę? :loveu: Co to jest? Czemu to tak pstryka? Nie róbcie mi takich zbliżeń... :oops: Czy te oczy mogą kłamac??? Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ale ślicznie sie prezentuje :loveu::loveu: Noooosiioooooo :loveu::loveu::loveu: śliczne ma oczyska :loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 anka11 napisał(a):heh.. no wlasnie nie wiem :( no ale niektore widzialam :) ja juz idem sobie wiec dobranocka :* Dobranoc i spokojnej nocki :glaszcze: Quote
arystokratka Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 "] Czyżby Nochale Kamci i Kumpla były bardzo podobne :razz:. Kika znalazła podobieństwo między kamcią a Amy Koreni a ją znalazłam podobieństwo pomiędzy Kumplem a kamcią :loveu:. Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Ale ślicznie sie prezentuje :loveu::loveu: Noooosiioooooo :loveu::loveu::loveu: śliczne ma oczyska :loveu::loveu::loveu: Dziękujemy!!! Hau, hau Quote
diabelkowa Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 swietne foty!!! a ile Kumpel ma wklebie ?:> Quote
anka11 Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 czesc :) no super focie :loveu::loveu: nochal :loveu::loveu: :buzi: dla niego Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 witamy po raz pierwszy:D ale sliczny czarnulek:loveu: lubie corne psy:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 diabelkowa napisał(a):swietne foty!!! a ile Kumpel ma wklebie ?:> Czesc, czesc. Jest raczej duży, bo ma 63-64 cm. Nie mogę go dokładnie zmierzyc, bo jest zbyt ruchliwy, ale mniej więcej tyle. Jak go braliśmy to nie wiedziałam, że będzie taki duży. On rósł i rósł i myślałam, że już nigdy nie przestanie. Ale jest bardzo kochany. :lol: :lol::loveu: :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 Paulina_mickey napisał(a):witamy po raz pierwszy:D ale sliczny czarnulek:loveu: lubie corne psy:evil_lol: Witam również i mam nadzieję,że nie po raz ostatni. :lol: Czarne i nie tylko, bo w ogóle to wszystkie psiska są śliczne :Dog_run: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Cześć Ewuś :) mnie tez do was ciagnie, wiec do was wpadłam :) i lece sie przywitac ze wszystkimi ciotkami :) Quote
Paulina_mickey Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Witam również i mam nadzieję,że nie po raz ostatni. :lol: Czarne i nie tylko, bo w ogóle to wszystkie psiska są śliczne :Dog_run: pewnie że wszystkie sa śliczne:loveu: na pewno nie po raz ostatni:evil_lol: Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 ojej troszku sie ruch zrobil u ciebie:) nio ale sie tego spodziewalam:p kumpel fajny psiak, moze uda sie kiedys zorganizowac jakies spotkanko??:cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 furciaczek napisał(a):ojej troszku sie ruch zrobil u ciebie:) nio ale sie tego spodziewalam:p kumpel fajny psiak, moze uda sie kiedys zorganizowac jakies spotkanko??:cool3: Witamy u nas. Nie mogliśmy się Ciebie doczekac. A tyle dobrego o Tobie słyszałam. Tak się wciągnęłam, że głowa mała. Wpadaj do nas częściej, może uda się cosik zorganizowac. :bigcool: Quote
furciaczek Posted January 29, 2007 Posted January 29, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Witamy u nas. Nie mogliśmy się Ciebie doczekac. A tyle dobrego o Tobie słyszałam. Tak się wciągnęłam, że głowa mała. Wpadaj do nas częściej, może uda się cosik zorganizowac. :bigcool: a od kogo o mnie slyszals cio:cool3: powiedzmy sie ze niedomyslam:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 furciaczek napisał(a):a od kogo o mnie slyszals cio:cool3: powiedzmy sie ze niedomyslam:evil_lol: Się nie domyślasz... Dobre sobie, ha ha :grins: Quote
Ewa&kumpel Posted January 29, 2007 Author Posted January 29, 2007 A jutro po południu mam troszkę wolnego to może też jakieś fotki wstawię. :cool3: Quote
arystokratka Posted January 30, 2007 Posted January 30, 2007 A ja mam znajomych w całej polsce :evil_lol:. Około 40 osób :evil_lol:. Nazbierało się troszkę :evil_lol:. Quote
Recommended Posts