Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Hmmmmmmm, dobre sobie... :evil_lol: :eviltong: Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Witam w południe :):) No hej. Miło Cię znowu widziec albo słyszec. :lol: :lol: :lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No hej. Miło Cię znowu widziec albo słyszec. :lol: :lol: :lol: miło widzieć moje literaki hehe :D:evil_lol: Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Hmmmmmmm, dobre sobie... :evil_lol: :eviltong: no co, no co jakieś wąty...:eviltong: :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja nic nie wiem, ja nic nie widziała, nie słyszałam i nic nie mówiłam....:eviltong: :eviltong: :eviltong: a tak na poważnie, to bardzo sie ciesze, ze zarejestrowałaś się... chociaż w sumie powiedzialaś, ze tego nie zrobisz, jak ja nie zrobie tych wszystkich zadań z angola... ehhhh:( Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):A zrobiłaś zadania Lui ?? A spróbowałaby nie zrobic!!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):A spróbowałaby nie zrobic!!! jak by nie zrobiła to :mad: albo byś ją :2gunfire: albo :grab:albo byś jej kompa :comp26: hiehiehie :diabloti: Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 no właśnie sęk w tym, ze coś nie bardzo wszystkie mi tam poszły, bo zrobiłam tylko 10 wiadomości i notatek i 5 czegoś tam, ale zapomniałam czego... aaa chyba krótkich wypowiedzi... juz nie pamiętam... wiem tylko, ze nie zrobiłam 5 pocztówek i 3 listów... Quote
Alynkaaa Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 dzen dobry z samego "rana":evil_lol: widze noffeee zdiata zamaskowanego kolegi:D super nosio:D uuuhh...lui widze ze nie oszczedza siem....przygotowania ida pelna para..... Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):jak by nie zrobiła to :mad: albo byś ją :2gunfire: albo :grab:albo byś jej kompa :comp26: hiehiehie :diabloti: No pewnie, ze mną nie ma łatwo. :evil_lol::mad: :-o Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 No i dobrze Luiza musi czuć respekt :D:diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 No, wreszcie udało mi się wygrac z serwerem (nie mylic z Cerberem:evil_lol:) Obiecana porcja fotek... Kumpel idzie na spotkanie z buldożerem... :mad: Gdzie ten gościu się zaczaił? Muszę uważac... :sg168: Nie lubię sobie robic zdjęc. Jestem mało fotogieniczny... :eviltong: Muszę znaleźc moją tajną broń na wroga ... :2gunfire: Już prawie jest, jeszcze tylko kawałek!!! :wallbash: No dobra, już po akcji. Teraz mogę się odprężyc... :smilecol: Około wieczorka ciąg dalszy ... Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No i dobrze Luiza musi czuć respekt :D:diabloti: Łoj, no nie wiem, czy czuje... :eviltong: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Łoj ale mu ryjek ośnieżyło :evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a): Łoj ale mu ryjek ośnieżyło :evil_lol::evil_lol: No jak zobaczy śnieg to w największe zaspy. Wytarza się, wytarza i wtedy jest cały w siódmym niebie. Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Hehehe ja nie wiem jak te psiaki lubią snieżek :) Moja sunia chwile pobiega i zaraz do domku chce isć.. Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Hehehe ja nie wiem jak te psiaki lubią snieżek :) Moja sunia chwile pobiega i zaraz do domku chce isć.. Nie lubi śnieżku Twoja królewna? Ale jej to chyba nie widzac prawie na tym śnieżku, bo bialutka jest kruszynka. Może dlatego... Quote
Alicja Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:ale się chłoptaś zamaskował;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ona to taki zmarźluszek jest straszny, wybiegnie z klatki chwile poskacze po śnieżku, pobiega, no i do domku szybciutko pod kaderke :) Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Ona to taki zmarźluszek jest straszny, wybiegnie z klatki chwile poskacze po śnieżku, pobiega, no i do domku szybciutko pod kaderke :) No to taki, jak suńka mojej cioci. Też nie lubi śniegu. A jak jest go dużo to Nutka siusia na klatce schodowej i trzeba po niej sprzątac - tak ma od zeszłego roku. :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ojej... nie no to moja Tinka jeszcze załatwi sie na dworze i spada do domku Quote
anka11 Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 czesc :) sliczne foteczki :loveu::loveu: ale i tak wiekszosc mi sie nie wyswietla :( Quote
Cerber Posted January 28, 2007 Posted January 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Łoj, no nie wiem, czy czuje... :eviltong: dobrze powiedziane... ja jestem bardzo cieżkim przeciwnikiem... mnie jest gorzej przezwycieżyć niż ten nieszczęsny serwer :D:D:D:D:D:D:D jestem twarda i sie nie daje więc dziewuszki nie myślcie sobie że ja tu jestem pod presją i wszystkie polecenia wykonuje od tak :D Quote
Ewa&kumpel Posted January 28, 2007 Author Posted January 28, 2007 Cerber napisał(a):no właśnie sęk w tym, ze coś nie bardzo wszystkie mi tam poszły, bo zrobiłam tylko 10 wiadomości i notatek i 5 czegoś tam, ale zapomniałam czego... aaa chyba krótkich wypowiedzi... juz nie pamiętam... wiem tylko, ze nie zrobiłam 5 pocztówek i 3 listów... Lui, czego Ty tam nie zrobiłaś? Nie załamuj Ty mnie kochana... bo wiesz... Quote
Recommended Posts