Kasia_zg Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Dzieńdobry Ewuniu i słodki Kumpelku!! Ale fajniusie macie zdjecia a to słodkie uszko Kumpelka to normalnie mnie rozbraja jest fantastyczne... Hmm a tutaj to chyba musiałaś coś zmacznego pokazac Kumpelkowi że jak sie oblizywał...cudowny jest...Tulaski dla niego Oczywiście życzymy miłego dzionka dużo słonka i przyjemnych spacerków...Buziaczki dla Ciebie Ewuniu Pozdrowionka :) Quote
Ewa&kumpel Posted April 20, 2007 Author Posted April 20, 2007 [quote name='Kasia_zg']Dzieńdobry Ewuniu i słodki Kumpelku!! Ale fajniusie macie zdjecia a to słodkie uszko Kumpelka to normalnie mnie rozbraja jest fantastyczne... Hmm a tutaj to chyba musiałaś coś zmacznego pokazac Kumpelkowi że jak sie oblizywał...cudowny jest...Tulaski dla niego Oczywiście życzymy miłego dzionka dużo słonka i przyjemnych spacerków...Buziaczki dla Ciebie Ewuniu Pozdrowionka :) Niczego mu nie pokazałam. On ten swój jęzorek to ma od samego ogona - taki długi... I jak się oblizuje to tak wychodzi... Quote
Paulina_mickey Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):KUmpelokowi się poleprzyło.Dzisiaj już obszczekał panów ze spóldzielni mieszkaniowej i ubrudził sąsiadowi jasne spodnie... Tak więc po depresji śladu nie widac, ewidentnie moje psisko wróciło do dawnej formy. to super że Kumpelek już zdrowy:loveu: Quote
Dobcia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Ewa&kumpel napisał(a): Tak więc po depresji śladu nie widac, ewidentnie moje psisko wróciło do dawnej formy. Dzielny chłopak;) Wiadomo, nie mógł się długo na panią gniewać, Kumpelek kochany;):loveu: Quote
Samturia Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 Hej Ewuś! widziałam fotki.. widze że Kolega tez lubi węzełki i szarpanki...:) fajna historia z ptaszkami PzDr... :* Quote
Kasia_zg Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Witamy cieplutko!! Hihi to fajny taki długi jezorek, ja wogóle uwielbiam foteczki na których psiaczki sa z jezorkami takie słodziachne są :) Ciesze sie bardzo że Kumpelek przestał sie już gniewać i już obszczekuje wszystkich dookoła :) Wymiziaj kochanego psiaczka od Nas :loveu: A Tobie życzymy przyjemnego weekendu i dużo dużo słonka na spacerkach z Kumpelkiem abys mogła porobic dużo fajniusich fotek, które uwielbiam oglądac :) Pozdrawiamy Buziolki :calus: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 A ucho lata , wciąż lata jak łopata :evil_lol:. Quote
Ewa&kumpel Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Zazraz wymodzę jakieś fotki. Ale nie wiem czy ktokolwiek (poza wyjątkami) będzie chciał je oglądac... :placz: Quote
Paulina_mickey Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Zazraz wymodzę jakieś fotki. Ale nie wiem czy ktokolwiek (poza wyjątkami) będzie chciał je oglądac... :placz: ja z przyjemnością sobie pooglądam:loveu: Quote
Rinuś Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 witam i dziękuję za odwiedzinki u mnie :) dawaj te foty bo zapomniałam jak Kumpel wygląda :) Quote
Ewa&kumpel Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 I obiecane foteczki... Nie ma to jak wyrko. Szczególnie jak w nim ciasno... :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Rinuś Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 fajne foteczki :) tylko szkoda że są takie niewyraźne :( musisz zainwestować w aparat:lol::lol: Quote
Ewa&kumpel Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 [quote name='Rinuś']fajne foteczki :) tylko szkoda że są takie niewyraźne :( musisz zainwestować w aparat:lol::lol: Zdecydowanie tak, ale zawsze coś wyskoczy i kupno aparatu się odwleka... :placz: Niestety... Quote
eria Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 ooo fotki z ciasnego wyrka!!! ale fakt-w aparat warto zainwestować bo dużo lepiej by się oglądało... Quote
Ewa&kumpel Posted April 22, 2007 Author Posted April 22, 2007 Nie, no dobra wiem, beznadzieja. Rzeczywiście okropnie wyglądają. Obiecuję, że wieczorem wrzucę cosik bardziej wyraźnego... :oops: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Czy ja już mówiłam ze to jego ucho jest wyjebane w kosmos ?? :D:iloveyou: Normalnie prze bosko wygląda :loveu: A co do aparaciuku, Ewuś w mojej galerii większosć jest komórkowych chyb a z 200 stron :) więc nie łam sie buziaki :buzi: Quote
Dobcia Posted April 22, 2007 Posted April 22, 2007 Ewa, nie przejmuj się tak;) Ja na początki galerii mam fotki z takiej cyfrówki, że teraz w telefonie robię lepsze zdjęcia... Robiłam dziesiątku fot, nim w końcu coś wyszło:roll: Ale Kumpelkowi dobrze, nie ma jak na panu się wylegiwać:p:loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Czesc wszystkim... Pojawiła się u mnie pewna wąpliwośc, a raczej brak świadomośc na jeden temat. Powiedzcie, proszę, czy nie rozpoczął się okres, w którym u suczek zaczynają się cieczki? Ja niestety nie wiem, :niewiem: ale tak się domyślam... Dzisiaj rano i wczoraj i przedwczoraj Kumpel tak ciągnie na spacerach, :painting: i obwą****e trawę, i liże, że nie mogę sobie poradzic... :oops: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Lepsze byle jakie fotki, niż żadne. Dogomaniacy pragną podziwiać psa, nie same zdjęcia :evil_lol: Wiesz, suczki dostają cieczek przez cały rok(w mojej okolicy np. największa masakra była początkiem stycznia, kiedy to pies po prostu wariował), widocznie w Twojej okolicy Twoja zaczęła być interesująca dla Kumpla :razz: Quote
Guest Kamcia_14 Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Zazraz wymodzę jakieś fotki. Ale nie wiem czy ktokolwiek (poza wyjątkami) będzie chciał je oglądac... :placz: Ja zawsze chcę oglądać fotki Kumpla :diabloti: . MOJEGO kumpla :loveu: . Quote
BBeta Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Fotki nie są takie złe. Fakt, że troche nie wyraźne, ale coś tam widać i to się liczy ;) Może popytaj znajomych, ktoś napewno ma aparat, zawsze możesz pożyczyć ;) Miłego dnia :) Quote
Dobcia Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 Hey Ewuś;) Ja mam z moimi kawalerami to samo, ale tylko jak jestem w Żywcu, bo w mojej okolicy jest już po "sezonie", wiec to chyba zależy gdzie...;) Quote
Ewa&kumpel Posted April 23, 2007 Author Posted April 23, 2007 Ok, cosik nowych fotkoof. Tak dla poprawienia humorku... No, pobaw się ze mną! Dlaczego znowu leżysz i mnie olewasz??? Myślę... Kurcze, cały czas mnie ignorują... :placz: Co tu zrobic??? Pozowanko... Quote
Paulina_mickey Posted April 23, 2007 Posted April 23, 2007 świetne zdjęcie:loveu: :loveu: :loveu: mnie też sie wydaje że zaczął sie "sezon" na cieczki...Mickey też czasem jest nie znośny zwłaszcza jak obok przechodzi jego ulubiona koleżanka:diabloti: Quote
basia bonnie Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Czyżby moja mordka wybierała się na jakąś imprezę? :loveu::evil_lol::multi: :buzi: Quote
Recommended Posts