Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

*Monia* napisał(a):
Cieszymy się, że już rodzinka w komplecie :multi: . Tylko fotek jeszcze brak, a ja tak lubię podziwiać braciszka..

Jakieś fotki napewno się znajdą. Tylko już nie dzisiaj. Nie zrobiłam żadnych fotek w hotelu, ponieważ nie było na to czasu. A i w powrotnej drodze nie zatrzymaliśmy się w lesie bo spieszyluśmy się do domu.
Ale coś ciekawego wstawię.

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Jakieś fotki napewno się znajdą. Tylko już nie dzisiaj. Nie zrobiłam żadnych fotek w hotelu, ponieważ nie było na to czasu. A i w powrotnej drodze nie zatrzymaliśmy się w lesie bo spieszyluśmy się do domu.
Ale coś ciekawego wstawię.

witamy z powrotem :multi:

Posted

Jak pisałam po powrocie do domu Kumpel był obrażony i wcale się nie "odzywał". Przez cały czas leżał pod ławą i nic nie mogło go z tamtąd wyciągnąc...

Oczko...

I znowu oczko...

Kumpel myśli...

I łapka...

Posted

Te fotki robiłam wczoraj i dzisiej z samego rana. Kumpel jest przez cały czas trochę dziwny, tzn. zachowuje się inaczej niż zwykle. Jest taki osowiały i w ogóle tak jakby go nie było w domu - taki jest spokojny. Dobrze, że chociaż normalnie je i pije.
Poza tym jeszcze nie szczeknąl przez te trzy dni jak wrócił. Gardło to musiał sobie zedrzec bardzo konkretnie.

Posted

Dobry wieczór!!
Trafilismy do Was poraz pierwszy przejżeliśmy foteczki, poczytalismy i jestesmy pod wrażeniem czarniutkiego jak wegielek Kumpelka...uroczy z niego przystojniak!!
Szkoda tylko że ostatnio taki osowialy jest po tym powrocie z hoteliku...moze on poprostu obrażony jest ze zostawiliście go w obcym miejscu...napewno mu przejdzie i znów bedzie wesolutki...Przesylamy buziaczki Pozdrawiamy i zyczymy przyjemnej nocki :D

Posted

witam.... ale mnie tu dawno nie było.... piękne fotczki Kumpelka... widzę, że weszło pani w krew robienie fotek Kumpelkowi :) cieszy mnie to :)

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Witam Kumpelka i Pańcie :D

:bigok: Kumpel wraca do dawnej formy psychicznej jeśli chodzi o zachowanie.

:laola:

Jeszcze szczekac nie bardzo potrafi. :evil_lol:

Posted

Witamy Slonecznie Ewe i Kumpelka !!
Jak sie ciesze że Kumpelek wraca do formy oczywiście długi spacerek jak najbardziej wskazany a może przekupstwo jakimś smakołykiem by sie też przydało może wtedy nawy by głos odzyskał ;)
Miłego dzionka...Pozdrawiamy :)

Posted

Jasne, że nie ma problemu, że dawno nie wpadałyście. Mnie przecież też dłuższy czas nie było. :lol:

Wieczorem wrzucę chyba fotki Kumpla.

Wczoraj kupiłam mu nową zabawkę, tylko te zdjęcia wyszły tak nie bardzo. Ale są... Istne szaleństwo. :evil_lol:

Posted

Jak już wspomniałam, wczoraj Kumpel dostał nową zabawkę. I... nawet na nią nie spojrzał. A dzisiaj nawet wykazał zainteresowanie i zaczął się bawic. Oczywiście nie sam. Mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogli wypróbowac ją w plenerze.

A teraz fotki...

No, pobaw się ze mną...

Moje, nie oddam...

Zły pies...

Po zabawie... Drzemka z zabawką...

Szkoda tylko, że te fotki takie niewyraźne mi wyszły... :angryy:

A tak się starałam... :placz::placz::placz::placz::placz: