Ewa&kumpel Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 *Monia* napisał(a):Cieszymy się, że już rodzinka w komplecie :multi: . Tylko fotek jeszcze brak, a ja tak lubię podziwiać braciszka.. Jakieś fotki napewno się znajdą. Tylko już nie dzisiaj. Nie zrobiłam żadnych fotek w hotelu, ponieważ nie było na to czasu. A i w powrotnej drodze nie zatrzymaliśmy się w lesie bo spieszyluśmy się do domu. Ale coś ciekawego wstawię. Quote
Paulina_mickey Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Jakieś fotki napewno się znajdą. Tylko już nie dzisiaj. Nie zrobiłam żadnych fotek w hotelu, ponieważ nie było na to czasu. A i w powrotnej drodze nie zatrzymaliśmy się w lesie bo spieszyluśmy się do domu. Ale coś ciekawego wstawię. witamy z powrotem :multi: Quote
*Monia* Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 OK. To czekamy. A my jutro gościa będziemy miały. W naszej galeryjce (czy blogu, jak zwał tak zwał) napiszę szczegóły jak trochę jutro ochłoniemy. Quote
Dobcia Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Wspaniale, że był grzeczny;) Głos mu z pewnością wróci;) Witamy z powrotem:loveu: Czekamy na fotki Kumpelka;) Quote
Ewa&kumpel Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Jak pisałam po powrocie do domu Kumpel był obrażony i wcale się nie "odzywał". Przez cały czas leżał pod ławą i nic nie mogło go z tamtąd wyciągnąc... Oczko... I znowu oczko... Kumpel myśli... I łapka... Quote
Dobcia Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Ale ma spojrzenie... Musiał sobie pewno odpocząć po takich przeżyciach;) A jak jest dziś? Nadal taki osowaiły? Quote
Paulina_mickey Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 o jejciu jaki wzrok... a tak w ogule to Witamy:D Quote
Ewa&kumpel Posted April 12, 2007 Author Posted April 12, 2007 Te fotki robiłam wczoraj i dzisiej z samego rana. Kumpel jest przez cały czas trochę dziwny, tzn. zachowuje się inaczej niż zwykle. Jest taki osowiały i w ogóle tak jakby go nie było w domu - taki jest spokojny. Dobrze, że chociaż normalnie je i pije. Poza tym jeszcze nie szczeknąl przez te trzy dni jak wrócił. Gardło to musiał sobie zedrzec bardzo konkretnie. Quote
tusia. Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 My także witamy :-). Ewe i Kumpelka kochanego :-) Quote
Kasia_zg Posted April 12, 2007 Posted April 12, 2007 Dobry wieczór!! Trafilismy do Was poraz pierwszy przejżeliśmy foteczki, poczytalismy i jestesmy pod wrażeniem czarniutkiego jak wegielek Kumpelka...uroczy z niego przystojniak!! Szkoda tylko że ostatnio taki osowialy jest po tym powrocie z hoteliku...moze on poprostu obrażony jest ze zostawiliście go w obcym miejscu...napewno mu przejdzie i znów bedzie wesolutki...Przesylamy buziaczki Pozdrawiamy i zyczymy przyjemnej nocki :D Quote
Cerber Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 witam.... ale mnie tu dawno nie było.... piękne fotczki Kumpelka... widzę, że weszło pani w krew robienie fotek Kumpelkowi :) cieszy mnie to :) Quote
Dobcia Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witajcie Kumpelki:multi: Musi mu w końcu przejść... może bardzo długi spacer pomorze?;) Quote
Ewa&kumpel Posted April 13, 2007 Author Posted April 13, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam Kumpelka i Pańcie :D :bigok: Kumpel wraca do dawnej formy psychicznej jeśli chodzi o zachowanie. :laola: Jeszcze szczekac nie bardzo potrafi. :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Witamy Slonecznie Ewe i Kumpelka !! Jak sie ciesze że Kumpelek wraca do formy oczywiście długi spacerek jak najbardziej wskazany a może przekupstwo jakimś smakołykiem by sie też przydało może wtedy nawy by głos odzyskał ;) Miłego dzionka...Pozdrawiamy :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 13, 2007 Posted April 13, 2007 Noo ten jego wzrok jest rozbrajający... ale szybko mu przejdzie, bo ilez mozna gniewac sie na taką pańcie :) Quote
eria Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 cześć Ewa!!!! dawno mnie tu nie było.. Kumpel wymiata :lol: Quote
Ewa&kumpel Posted April 14, 2007 Author Posted April 14, 2007 Witam wszystkich w ten piękny, ciepły i słoneczny dzionek...:lol::lol::lol: Quote
Samturia Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 hej Ewuś! wybaczysz ze tak dawno nie wpadałam? :) Quote
basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witam mojego, Kochanego Kumpelkaaa:loveu::multi: i przepraszam, że dawno Was nie odwiedzałam :-(:oops: Quote
Ewa&kumpel Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Jasne, że nie ma problemu, że dawno nie wpadałyście. Mnie przecież też dłuższy czas nie było. :lol: Wieczorem wrzucę chyba fotki Kumpla. Wczoraj kupiłam mu nową zabawkę, tylko te zdjęcia wyszły tak nie bardzo. Ale są... Istne szaleństwo. :evil_lol: Quote
DiDDlina85 Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Słoneczne dzień dobry dla Kumpla i jego właścicielki:p Quote
Ewa&kumpel Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Jak już wspomniałam, wczoraj Kumpel dostał nową zabawkę. I... nawet na nią nie spojrzał. A dzisiaj nawet wykazał zainteresowanie i zaczął się bawic. Oczywiście nie sam. Mam nadzieję, że wkrótce będziemy mogli wypróbowac ją w plenerze. A teraz fotki... No, pobaw się ze mną... Moje, nie oddam... Zły pies... Po zabawie... Drzemka z zabawką... Szkoda tylko, że te fotki takie niewyraźne mi wyszły... :angryy: A tak się starałam... :placz::placz::placz::placz::placz: Quote
Recommended Posts