Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Prosze oto nowe fotki Kumpla po dłużeszej przerwie.

Przepraszam za jakośc zdjęć, ale niestety wszystkie były robione aparatem z telefony, ponieważ nie posiedam aparatu cyf. - jeszcze :D

Posted

siemaneczko nova dogomaniacka cioteczko:D
widze posiadasz pieknego psiunka:D:D:D
sliiczny czarny diabelek:diabloti:
no i gratulacjie za uratowanie mu zycia....<ja tez swe szczescie mam z "odzysku"gdyz byla "psim miesem":angryy:>ale to nie otym chcialam....;p <czasem tak ma ze siem rozgadam o swoim pupilu wtedy trzeba mni e tzrasnac glowa o podloge...najczesciej skutkuje:eviltong::evil_lol::evil_lol:>

nooo i kup sobie aparacik szybciutenko i rob piekne focie pieknemu pieskowi:D:D:D

Posted

No to teraz ruszam pełną parą. Wreszcie mi się udało pokonac ten komputer.:multi::multi::multi:

Chwilka odpoczynku przed obiadkiem. :evil_lol:

Ach ten nos, nigdzie się nie mieści :diabloti:

Malutka drzemka :cool1:

Jutro obiecuję inne foteczki. Prosto z porannego spacerku. :lol::cool3:;-):haha::klacz::klacz:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):

Świetny jest :loveu: :loveu:
Jak na zdjęcia z telefonu to naprawde niezłej jakosci są ;)
Dziękujemy bardzo za odwiedziny w naszej galerii i oczywiście zapraszamy częściej ;)

Posted

:loveu:śliczny Kumpel...

Co do fotek , w galerii Ozzyego jest sporo fot robionych telefonem ;)my też dopiero od roku mamy cyfrówkę ...
Mam nadzieje ze uda ci się znaleść opiekę dla Kumpla na te kilka dni:p

Posted

anka11 napisał(a):
dobry wieczorek :)
piesiu sliczny :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: a co on ma taka czaoke na glowie ? :lol::lol: hihi :)
pozdrowionka ;)

a tak się czasami lubi poprzebierac :diabloti: niby w ramach protestu, że mu żadnych ciuszków nie kupuję :crazyeye: :evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):

Przez chwile sie zastanawiałam co to za psinka :oops:
to przez ten korzuszek na kapturze myslałam ze to jakiś kumpel Kumpla :D:D:D

Dobre, dobre, :multi: :multi: :multi: dwóch Kumpli to bym chyba nie przerobiła :crazyeye:
:crazyeye:. Masz poczucie humoru, tylko pozazdrościc.:cool3:

Posted

anka11 napisał(a):
heheh :D:D
mi sie przypomnialo jak moja Sonie ubralismy w moja bluze :D:D wygladala jak clown :D:D

Kumpel to nei wiem jak wygląda, też :crazyeye:dziwnie, jka inna odmiana małego eskimoska. Szkoda, że nie widziałam tych fotek Twojej Soni w przebraniu. :cool1: :oops:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Dobre, dobre, :multi: :multi: :multi: dwóch Kumpli to bym chyba nie przerobiła :crazyeye:
:crazyeye:. Masz poczucie humoru, tylko pozazdrościc.:cool3:

hehe :) to moja chyba najwieksza zaleta :oops:

Posted

Nie wiem, co się dzieje, ale chyba już się uzależniłam od DGM. Muszę powiedziec, że pierwszego dnia zasnęłam na klawiaturze (wstyd) i obudziłam się około czwartej nad ranem z odciśniętymi na moim czole literkami. A Kumpel stał obok, patrzył na mnie i się podśmiewał (oczywiście, jak się obudziłam bo wcześniej pewnie sobie smacznie spał). :shake: :lol:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Nie wiem, co się dzieje, ale chyba już się uzależniłam od DGM. Muszę powiedziec, że pierwszego dnia zasnęłam na klawiaturze (wstyd) i obudziłam się około czwartej nad ranem z odciśniętymi na moim czole literkami. A Kumpel stał obok, patrzył na mnie i się podśmiewał (oczywiście, jak się obudziłam bo wcześniej pewnie sobie smacznie spał). :shake: :lol:

:grin::grin::jumpie::cool2::thumbs: chciałabym to widzieć :eviltong:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):

ocho,już przepadłaś :evil_lol: ;);)

Posted

Witam Was.
Troszkę się ogarnę i powstawiam troszeczkę pikczerków, jak obiecałam. Ale to za chwilkę. :lol: :lol: :lol: Pogoda u mnie fajna, jest ciepło i sypie śnieg. :eviltong: :-o :crazyeye:

Posted

Dzień dobry :):)

barbara.h napisał(a):
ocho,już przepadłaś :evil_lol: ;);)

hehehehe a nie mówiłam, ze tak będzie. Mówiła, że jak tylko sie zarejestrujesz i dodasz kilka fotek to wszyscy Cię dopadną i Cię już nie puszczą :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja mam zawsze racje. A teraz kiedy jeszcze nauczyłaś się wstawiać sama fotki to już wogóle. Patrzcie ja tu byłam wczoraj i było jeszcze 6 stron, a dzis już 8 jest :D

Posted

Cerber napisał(a):
Dzień dobry :):)

hehehehe a nie mówiłam, ze tak będzie. Mówiła, że jak tylko sie zarejestrujesz i dodasz kilka fotek to wszyscy Cię dopadną i Cię już nie puszczą :eviltong: :eviltong: :eviltong: ja mam zawsze racje. A teraz kiedy jeszcze nauczyłaś się wstawiać sama fotki to już wogóle. Patrzcie ja tu byłam wczoraj i było jeszcze 6 stron, a dzis już 8 jest :D

No tak , a za czyją przyczyną i namową??? Kto tak zachwalał dogo? nie będę pokazywac palcem... Ha, ha :eviltong: :evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
No tak , a za czyją przyczyną i namową??? Kto tak zachwalał dogo? nie będę pokazywac palcem... Ha, ha :eviltong: :evil_lol: :cool1: :cool1: :cool1:

ja nic o tym nie wiem...:cool1: :cool1: :cool1: nikogo nie znam, ani nic nie słyszała, ani widziałam....:cool1: :cool1: :cool1: