Dobcia Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Ewa&kumpel napisał(a): A tak poważnie to brakuje mi słów na takie teksty. Jak się ktoś nie zna, nie wie czemu pieś ma lśniącą sierśc to niech się nie wypowiada. Nie mam racji??? Cześć:lol: Masz całkowitą racje!:cool3: To ja chyba dobka od paru lat nie kąpałam...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: My jesteśmy okrutnymi, wstrętnymi właścicielami... według pani w berecie:eviltong: BTW. wspaniale, że u Kumpelka lepiej! Quote
:: FiGa :: Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Dzisiaj usłyszałam rewelacyjną wiadomośc na temat mojego Kumpla. Otóż sąsiadka uświadomiła mi, że "ta jego sierś to tak się świeci - pewnie dlatego, że nieczęsto jest kąpany". Że niby z brudu... O nie, moja ambicja została urażona...:evil_lol::evil_lol::evil_lol: NIe takie rzeczy jeszcze usłyszysz :evil_lol::evil_lol: Ja mam psa brudasa, kąpię ją tylko gdy już naprawdę śmierdzi :evilbat: więc różnie chodzimy na spacery i różne złote rady już słyszałam :evil_lol: Quote
eria Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 cześć Ewa, może kilka fot błyszczącego Kumpla?:loveu: Quote
Samturia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ten piesek to Bailey ;) taaak a ja słyszałam że mojemu psu sie sierść błyszczy bo jest wyczesana (w tym problem że ona sie nie da wyczesać xD) Quote
Xiara Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 eria napisał(a):cześć Ewa, może kilka fot błyszczącego Kumpla?:loveu: Chcemy fotki Kumpelka! :) Quote
Ewa&kumpel Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 Hej... :lol::lol::lol: Ostatnio fotek nie robimy na dworku. Pogoda nie bardzo więc dlatego. Dlatego też kilka zdjęc w domu, rano przed spacerkiem... Quote
Ewa&kumpel Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 A to dla wtajemniczonych dogomanaków... Ciekawe co to jest... :niewiem: Quote
Samturia Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 fajne fotki jak zwykle.... tylko to dla wtajemniczonych sie bnie otwiera :( Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ooo! Foty mojego psa!! :multi::multi::evil_lol::evil_lol: Quote
tusia. Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ale tenTwój Kumpelek ma super ucho, moja Zołza też takie miała, jest piękny a sierść ma naprawdę błyszcząca pewnie dlatego że pańcia się tak o niego troszczy ;). Zapraszam ponownie na nowe zdj. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=3785297, kto umie zrobić banerek i avatarek?? Quote
Ewa&kumpel Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):Ooo! Foty mojego psa!! :multi::multi::evil_lol::evil_lol: O, przyszła do nas wirtualna pańcia mojego Kumpelka. :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Przyszłam, przyszłam ale do Kumpelka oczywiście!! :diabloti::razz::razz::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):Przyszłam, przyszłam ale do Kumpelka oczywiście!! :diabloti::razz::razz::evil_lol: Te Basia ile masz już tych wirtualnych psów?bo to chyba nie jedyny zdaje sie:evil_lol: Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 hm... ile? no właśnie.. ile? :evil_lol::evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):hm... ile? no właśnie.. ile? :evil_lol::evil_lol: złodziej złodziej hihi:evil_lol: :megagrin: :megagrin: :megagrin: Quote
Guest Kamcia_14 Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 Ja mam tylko 2 wirtualne psy :razz:. Ale moje stadko się powiększy .... Kto odda mi swojego psa :evil_lol:. Quote
Ewa&kumpel Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 [quote name='Kamcia_14']Ja mam tylko 2 wirtualne psy :razz:. Ale moje stadko się powiększy .... Kto odda mi swojego psa :evil_lol:. Jak masz ochotę to no problem. Wirtualnie, oczywiście. Hmmmm, najgorsze w tym wszystkim jest to, że na spacery żeby iśc to tylko ja jestem chętna. P. S. A czemu Twoje stadko się powiększy??? Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 oj... wypraszam sobie! ja też jestem chętna na spacery!! :mad::mad: Quote
Ewa&kumpel Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):oj... wypraszam sobie! ja też jestem chętna na spacery!! :mad::mad: A kiedy??? Może jutro rano??? Super!!! To ja się bardzo cieszę, będę mogła dłużej pospac... Quote
basia bonnie Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 dobra, jutro rano :multi::multi: punkt 8 !! Quote
Paulina_mickey Posted March 3, 2007 Posted March 3, 2007 a ja bym nie dała nikomu Mickey na spacerek:evil_lol: bo on wymaga specjalnego traktowania a poza tym nikogo sie nie słucha:diabloti:poza mną oczywiście:D Quote
Ewa&kumpel Posted March 3, 2007 Author Posted March 3, 2007 ß@$!@ napisał(a):dobra, jutro rano :multi::multi: punkt 8 !! Ty to normalnie szamanka albo czarownica jesteś... W szklanej kuli czytasz, czy z fusów wróżysz??? Skąd :lol: Ty wiesz, że my o 8 wychodzimy na spacerek??? Quote
Recommended Posts