Ewa&kumpel Posted February 28, 2007 Author Posted February 28, 2007 Miałam wstawic jutro, a właściwie już dziś, ale za to , że jesteście z nami... Proszę bardzo... Kumpel robi łóżko... :diabloti::diabloti::diabloti: Tak właśnie wygląda jego nieoceniona pomoc... :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: Quote
barbara.h Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 wow, jak to dobrze, że wszystko dobrze z Kumplem :multi: i mam nadzieję, że tak zostanie!! będę trzymała za niego kciuki :buzi: Quote
DiDDlina85 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Miałam wstawic jutro, a właściwie już dziś, ale za to , że jesteście z nami... Proszę bardzo... Kumpel robi łóżko... :diabloti::diabloti::diabloti: Tak właśnie wygląda jego nieoceniona pomoc... :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::evil_lol: hahahaha...robi łóżko:eviltong: dobre:p Quote
Xiara Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Uff, jak dobrze, że z Kumpelkiem już wszystko dobrze :) Quote
Ewa&kumpel Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Wstawiam fotki ślicznego i mądrego szczeniaczka, który w tej chwili jest daleko od nas. Zgadniecie co to za psiaczek. Ja miałam z nim kontakt tylko jeden raz, a również mi żal, że poszedł sobie do nowego domku... Tutaj spał mi na ręku i wtulił pyszczek w kanapę. Na tych zdjęciach jest na rękach u zaprzyjaźnionej z nami, dogomaniczki... I tutaj również... Temperujemy ołówek ostrymi jak szpileczki ząbkami... Strugania ciąg dalszy... I jeszcze troszkę... Kochana pociecha... Tutaj maleństwo trochę przysypiało i trzeba mu było pysiaka podtrzymac... Półnietoperek... I odlatujemy. Ucholki w gotowości... Quote
Paulina_mickey Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Wstawiam fotki ślicznego i mądrego szczeniaczka, który w tej chwili jest daleko od nas. Zgadniecie co to za psiaczek. Ja miałam z nim kontakt tylko jeden raz, a również mi żal, że poszedł sobie do nowego domku... Tutaj spał mi na ręku i wtulił pyszczek w kanapę. Na tych zdjęciach jest na rękach u zaprzyjaźnionej z nami, dogomaniczki... I tutaj również... Temperujemy ołówek ostrymi jak szpileczki ząbkami... Strugania ciąg dalszy... I jeszcze troszkę... Kochana pociecha... Tutaj maleństwo trochę przysypiało i trzeba mu było pysiaka podtrzymac... Półnietoperek... I odlatujemy. Ucholki w gotowości... witam wpadłam sie przywitać:multi: nie mam pojęcia co to za szczeniaczek ale jest słodki:loveu: :loveu: :loveu: uwielbiam takie niunie:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Samturia Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 ja wiem... to jest ten od Luizy... jak mu tam było... no nie pamiętam :shake: Quote
Ewa&kumpel Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Samturia napisał(a):ja wiem... to jest ten od Luizy... jak mu tam było... no nie pamiętam :shake: Ten maleńki, kochany przystojniaczek to Bajley. :loveu: :loveu: :loveu: Słodziutki psiaczek... Quote
Ewa&kumpel Posted March 1, 2007 Author Posted March 1, 2007 Alicjarydzewska napisał(a):;)oj to Kumpel napędził stracha :razz: Oj, napędził i to bardzo... Bardzo się o niego bałam i nadal się boję. Ale obserwuję go i wszystko jest w normie. I mam nadzieję, że tak pozostanie... Quote
*Monia* Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Witam :lol: . Jak braciszek? Rozrabia :cool3: ? Może z tym Kumpla to tak jak z Hexy szczękościskami? Miała 2 czy 3 dni co jakiś czas i później nic, wszystko ok. To też jakieś skurcze mięśni.. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Czeeść :buzi: ciesze sie ze z Kumpelkiem już jest ok, czytałam o tym co sie stało ostatnio ale nie m ogłam odpisać bo DGM jak na złośc niechciała mi chodzić... ale najważniejsze że już wszystko w porządku :bigcool: przepraszam ze Was tak zaniedbałam, obiecuję poprawę :):buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 przepraszam ze Was tak zaniedbałam, obiecuję poprawę :):buzi: No ja myślę. Chociaż tak nawiasem mówiąc to ja też się opuściłam. Dzisiaj usłyszałam rewelacyjną wiadomośc na temat mojego Kumpla. Otóż sąsiadka uświadomiła mi, że "ta jego sierś to tak się świeci - pewnie dlatego, że nieczęsto jest kąpany". Że niby z brudu... O nie, moja ambicja została urażona... Quote
*Monia* Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 :crazyeye: Kumpelek brudasek :lol: . Jak ty możesz tak nie dbać o psa:mad: , niedobra z ciebie pani. Mizianko dla czarnuszka :loveu: . Quote
Ewa&kumpel Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 *Monia* napisał(a)::crazyeye: Kumpelek brudasek :lol: . Jak ty możesz tak nie dbać o psa:mad: , niedobra z ciebie pani. Mizianko dla czarnuszka :loveu: . Bo ja zła kobieta jestem... :razz: A tak poważnie to brakuje mi słów na takie teksty. Jak się ktoś nie zna, nie wie czemu pieś ma lśniącą sierśc to niech się nie wypowiada. Nie mam racji??? Quote
*Monia* Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Masz rację ;) . Ja na temat Hexy sierści też różne teksty słyszałam. Najlepsze jest to że się nie brudzi :lol: . Ktoś się mnie kiedyś zapytał po co ją kąpie jak brudu nie widać :lol: . Quote
Ewa&kumpel Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 *Monia* napisał(a):Masz rację ;) . Ja na temat Hexy sierści też różne teksty słyszałam. Najlepsze jest to że się nie brudzi :lol: . Ktoś się mnie kiedyś zapytał po co ją kąpie jak brudu nie widać :lol: . A ja odwrotnie usłyszałam. Że czarne jak brudne to błyszczy, a jak czyste to matowe. Bzdury normalnie... :shake: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Bewnie jakiś mocherowy beret.... wkurzajace sa takie bezmózgi ... dobry wieczorek :buzi: Quote
Ewa&kumpel Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Bewnie jakiś mocherowy beret.... wkurzajace sa takie bezmózgi ... dobry wieczorek :buzi: :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: dobry wieczorek... Quote
*Monia* Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 Różne dziwne pomysły ludzie miewają.. Dobranoc i miłych snów wam życzę. My z Hexoliną idziemy już spaciu :sleeping: :sleep2: (bez poduszki ja a łobuzica na poduszce i kołderce, i dziwić się że się nie wysypiam) Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 spać o tej porze?? i to w piątek... hehe :) Quote
Paulina_mickey Posted March 2, 2007 Posted March 2, 2007 ludzie sie nie znaja na niczym a wydaje sie że pozjadały wszystkie rozumy...:roll: Quote
Ewa&kumpel Posted March 2, 2007 Author Posted March 2, 2007 Ale się zmęczyłam. Kumpel po wieczornym spacerku przywlókł ze sobą do domu jakieś g.......... na łapie. :crazyeye: Walka trwa, cuchnie okropnie. :shock: Ale mówi się trudno... Dobranocki... Quote
Recommended Posts