Dobcia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam właścicielke (dwóch psów?):evil_lol::p Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):witam właścicielke mojego psa Ok, jak tak to dobrze. Zbliża się termin płacenia podatku... Jak jest Twój ... to wiesz ja nie odmówię... :eviltong::eviltong::eviltong: Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oj.. kochana :D z tego co wiem, to właściciele placą podatki :) To tylko mój pies, ale TY jesteś włascicielką :eviltong: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ooo niee.... co do płacenia podatków to Kumpel jest Ewy a poza tym to mój :mad: Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Marta, przeciez Kumpel jest nasz, ale Ewa to właścicielka i płaci podatki :p Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no też prawda... trza rozkręcić ten biznes nie Basiu? :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Koniec!!!! Nie kłócic mi się więcej. Jak chcecie po kawałku Kumpla to powysyłam Wam po trochu jego sichy, jak jutro pozamiatam. Samturia - znalazłam hotel dla Kumpla... :multi:, ale się cieszę... :megagrin::megagrin::megagrin: Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no pewnie że chcemy!ale dożuć troche plemników :evil_lol: EWA CONGRATULATIONS!!! Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 JA chce od głowy do... przednich łap! potem ma Marta a Ty Ewo masz odbyt!! :diabloti: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Dobry wieczorek :buzi: Strasznie się ciesze że znalazłaś hotelik :bigcool: nie będziesz się martwiła że coś mu się może stać :) strasznie się ciesze :) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):JA chce od głowy do... przednich łap! potem ma Marta a Ty Ewo masz odbyt!! :diabloti: O Boże Basia jesteś okropna :crazyeye: Dać Ewie odbyt a dla siebie co najlepsze... no nie.... zawiodłam się na Tobie... :shake: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Edytko, cieszę się, że wpadłaś do nas. Tak sobie prowadzimy ożywioną dyskusję na znany Ci temat. Ale nieszkodliwa dla nikogo, mam nadzieję. Basiu kochana. Jak zbieram siersc to nie wiem z której części Kumpla jest. Dostaniesz jak leci, bo przebierac nie będę. Mogę Ci dołożyc kilka kłaczków z ogona, bo są raczej długie... Dlatego je odróżniam... :diabloti::diabloti::diabloti: :lol::lol::lol: Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 no dobra, ale ja chce nie sierść tylko psa!! Quote
Alicja Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Koniec!!!! Nie kłócic mi się więcej. Jak chcecie po kawałku Kumpla to powysyłam Wam po trochu jego sichy, jak jutro pozamiatam. Samturia - znalazłam hotel dla Kumpla... :multi:, ale się cieszę... :megagrin::megagrin::megagrin:i jaki ten Hotelik ..fajny;)pewno tam pozna jakąś laseczkę;) o rany podatki ....u nas 50 zł....kto chce Ozzulka:cool1: Quote
Paulina_mickey Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Witam:D oj Wy gaduły gaduły:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']i jaki ten Hotelik ..fajny;)pewno tam pozna jakąś laseczkę;) o rany podatki ....u nas 50 zł....kto chce Ozzulka:cool1: Mam nadzieję, że fajny. W ogóle cud, że udało mi się jeszcze znaleźc wolne miejsce. Na okres świąteczny to trzeba chyba ze trzy miesiące wcześniej rezerwowac. A laseczkę to Kumpel ma na miejscu, dwa piętra niżej mieszka. Tylko jakoś ostatnio nie mogą się spotkac. Podatek za psa u nas wynosi 35 zł. Ale jak widzę to całkiem niedużo. Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):no dobra, ale ja chce nie sierść tylko psa!! Oj Tobie dogodzic to normalnie jest problem. Chyba go potnę na kawałki i cześc Ci wyślę. Ale poczekam jak mu będą łapki tak porządnie walic to wtedy jedną dostaniesz. OK? Ciszę się, że Ty się cieszysz... Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam:D oj Wy gaduły gaduły:evil_lol: Się odezwała. Ta co nigdy nie gada, czasami to nawet kilka stronek dziennie... :eviltong: :lol: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 To było do mnie, że ja sie ciesze Ewuniu?? ;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 No tak.... :evil_lol: Basiu... A ja się na dzisiaj pożegnam bo padam na twarz i znowu zasnę na klawiaturze... :lol: DOBRANOC... Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 oj, ja sie nie za bardzo ciesze... dobranoc, sp[ij dobrze:p Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 dobranoooc :* przyszłam jeszcze na kwileczke :D Quote
caroolcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='haska_12'] Grrrr... :diabloti: Prawie jak amstaff :D hi hi hi jaki zestawik biżuterii ;) Piesiaczek kochany i na pewno musi być bardzo odany za to, że uratowałać mu zycie! Pozdrawiamy serdecznie z Burbaskiem Quote
Dobcia Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ewa&kumpel napisał(a): Podatek za psa u nas wynosi 35 zł. Ale jak widzę to całkiem niedużo. Cześć Ewa:lol: Wracając do tematu, do mnie można śmiało psy podrzucać, bo podatku w mojej gminie nie ma wogóle:razz: Quote
*Monia* Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jak tam pysiaczek? Widzę, że już niedługo w kawałkach będzie biedulek :crazyeye: . jak wy tak możecie krzywdzić kumpelka przecież on ładnie w jednym kawałku wygląda :cool3: . Ale jak już go podzielicie to ja chce pysia ze słodkim nochalkiem :razz: . Quote
Recommended Posts