Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ß@$!@ napisał(a):
witam właścicielke mojego psa

Ok, jak tak to dobrze. Zbliża się termin płacenia podatku... Jak jest Twój ... to wiesz ja nie odmówię... :eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Koniec!!!!

Nie kłócic mi się więcej. Jak chcecie po kawałku Kumpla to powysyłam Wam po trochu jego sichy, jak jutro pozamiatam.

Samturia - znalazłam hotel dla Kumpla... :multi:, ale się cieszę... :megagrin::megagrin::megagrin:

Posted

ß@$!@ napisał(a):
JA chce od głowy do... przednich łap! potem ma Marta a Ty Ewo masz odbyt!! :diabloti:

O Boże Basia jesteś okropna :crazyeye: Dać Ewie odbyt a dla siebie co najlepsze... no nie.... zawiodłam się na Tobie... :shake:

Posted

Edytko, cieszę się, że wpadłaś do nas.
Tak sobie prowadzimy ożywioną dyskusję na znany Ci temat. Ale nieszkodliwa dla nikogo, mam nadzieję.

Basiu kochana. Jak zbieram siersc to nie wiem z której części Kumpla jest. Dostaniesz jak leci, bo przebierac nie będę. Mogę Ci dołożyc kilka kłaczków z ogona, bo są raczej długie... Dlatego je odróżniam... :diabloti::diabloti::diabloti: :lol::lol::lol:

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']Koniec!!!!

Nie kłócic mi się więcej. Jak chcecie po kawałku Kumpla to powysyłam Wam po trochu jego sichy, jak jutro pozamiatam.

Samturia - znalazłam hotel dla Kumpla... :multi:, ale się cieszę... :megagrin::megagrin::megagrin:i jaki ten Hotelik ..fajny;)pewno tam pozna jakąś laseczkę;)

o rany podatki ....u nas 50 zł....kto chce Ozzulka:cool1:

Posted

[quote name='Alicjarydzewska']i jaki ten Hotelik ..fajny;)pewno tam pozna jakąś laseczkę;)

o rany podatki ....u nas 50 zł....kto chce Ozzulka:cool1:

Mam nadzieję, że fajny. W ogóle cud, że udało mi się jeszcze znaleźc wolne miejsce. Na okres świąteczny to trzeba chyba ze trzy miesiące wcześniej rezerwowac. A laseczkę to Kumpel ma na miejscu, dwa piętra niżej mieszka. Tylko jakoś ostatnio nie mogą się spotkac.

Podatek za psa u nas wynosi 35 zł. Ale jak widzę to całkiem niedużo.

Posted

ß@$!@ napisał(a):
no dobra, ale ja chce nie sierść tylko psa!!

Oj Tobie dogodzic to normalnie jest problem. Chyba go potnę na kawałki i cześc Ci wyślę. Ale poczekam jak mu będą łapki tak porządnie walic to wtedy jedną dostaniesz. OK?

Ciszę się, że Ty się cieszysz...

Posted

[quote name='haska_12']
Grrrr... :diabloti: Prawie jak amstaff :D
hi hi hi jaki zestawik biżuterii ;)
Piesiaczek kochany i na pewno musi być bardzo odany za to, że uratowałać mu zycie!
Pozdrawiamy serdecznie z Burbaskiem

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):

Podatek za psa u nas wynosi 35 zł. Ale jak widzę to całkiem niedużo.

Cześć Ewa:lol:
Wracając do tematu, do mnie można śmiało psy podrzucać, bo podatku w mojej gminie nie ma wogóle:razz:

Posted

Jak tam pysiaczek? Widzę, że już niedługo w kawałkach będzie biedulek :crazyeye: . jak wy tak możecie krzywdzić kumpelka przecież on ładnie w jednym kawałku wygląda :cool3: .
Ale jak już go podzielicie to ja chce pysia ze słodkim nochalkiem :razz: .