Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam cudownego Kumpelka :loveu: . Jak ja kocham czarne psiaki :loveu: . I widzę, że kumpelek rozrywany jest :lol: .

Chyba rzeczywiście chcesz założyc hodowlę i szukasz partnera dla Bonnie...

To zamawiam jednego czarnulka :razz: ,:hmmmm: albo odrazu dwa, żeby było do pary:cool2:.
Kumpelek na niektórych zdjęciach do mojej Hexi podobny jest :). Czarne jest piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Ale oczywiście inne psiaki też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .

Posted

*Monia* napisał(a):
Witam cudownego Kumpelka :loveu: . Jak ja kocham czarne psiaki :loveu: . I widzę, że kumpelek rozrywany jest :lol: .

To zamawiam jednego czarnulka :razz: ,:hmmmm: albo odrazu dwa, żeby było do pary:cool2:.
Kumpelek na niektórych zdjęciach do mojej Hexi podobny jest :). Czarne jest piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Ale oczywiście inne psiaki też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: .

Witamy i zapraszamy częściej... :loveu::loveu::loveu:

Na tym zdjęciu po prawej stronie w Twoim banerku to przez chwilę myślałam, że to mój Kupel...

Posted

*Monia* napisał(a):
Oczywiście będziemy odwiedzać częściej naszego braciszka bliźniaczka :lol: . Hexa właśnie go obejrzała i chyba jej się spodobał bo ładuje mi się na kolana ;) .

Zapraszamy jak najczęściej... A ja jeszcze jestem w szoku, napradę. Nigdy nie widziałam innego pieska tak podobnego do Kumpla.

Posted

Ja widziałam kiedyś suczkę identyczną jak Hexa. Ściągnęłam jej fotki i jak mój facet je zobaczył to o mało mnie nie udusił za to że byłam gdzieś z Hexą i z jakimś kolesiem :lol: . Długo mu musiałam tłumaczyć że to nie Hexa.

No to kumpel ma siostrzyczkę :cool3: . I siostrzyczka go pozdrawia :lol: .

Posted

*Monia* napisał(a):
Ja widziałam kiedyś suczkę identyczną jak Hexa. Ściągnęłam jej fotki i jak mój facet je zobaczył to o mało mnie nie udusił za to że byłam gdzieś z Hexą i z jakimś kolesiem :lol: . Długo mu musiałam tłumaczyć że to nie Hexa.

No to kumpel ma siostrzyczkę :cool3: . I siostrzyczka go pozdrawia :lol: .

I wzajemnie - Kumpel też pozdrawia swoją siostrzyczkę, a ja drapię ją za uszkiem.

Z tego co sobie przeczytałam w Waszej galeryjce to Hexa też jest niesforna i lubi poszalec. :Dog_run:

Rodzinka się powiększa... :cool1: jak fajnie... Hura, hura, hura...

Posted

Hexa to łobuz okropny. Już jej nie ma w moim pokoju więc jak ją dorwę to ją podrapię. A teraz ja już idę spaciu, bo jutro trzeba wstać na zajęcia niestety. Ferie się skończyły i znowu trzeba się uczyć :placz: ( a przynajmniej na zajęcia chodzić :razz: ). Więc dobranoc i miłych snów :) dla ciebie i Kumpelka.

Posted

No Ewuś w końcu jestem u Ciebie. Takie mam okropne zaległści ze strach pomyśleć co mnie jeszcze czeka hehe :D Ale nie ma lepszej rozrywki jak czytanie DGM :D
Wpadłam sie przywitać i lece poodwiedzać reszte dogomaniackiej ferajny :)

Guest Kamcia_14
Posted

Oł maj gad :evil_lol:. Byłam w galeri hexy i ona jest taka sama jak KUMPEL !! Klon :loveu:.

Posted

Samturia napisał(a):
Ej.. Ewuś no to kiedy nam go oddasz? :) Łapa będzie miała za niedługo ciczke więc wiesz :cool3:

No, no :mad: co to ma byc??? Kumpel reproduktor (tylko)!!!

No way...

Posted

O rany, ale jestem happy. Udało mi się znaleźc przechowalnię dla Kumpla na okres Świąt.

:laola:

JESTEM HAPPY.

Bo był problem z moim psinkiem. Ja muszę wyjechac na kilka dni i nie miałam gdzie go zostawic. I po długich poszukiwaniach ZNALAZŁAM. Co prawda ponad 100 km. od domu, ale będzie pod profesjonalną opieką.

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Kumpel jest mój!! TYLKO MÓJ!!!!!!!!!!!!!! :mad::angryy:

:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:

Nie dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eviltong: