Samturia Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 heeej! :multi: wpadłam sie przywitać :D Quote
basia bonnie Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 hej! Co u mojego psa?? :diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 ß@$!@ napisał(a):hej! Co u mojego psa?? :diabloti: Hej hej. Ja Ci dam twojego psa. Chyba rzeczywiście chcesz założyc hodowlę i szukasz partnera dla Bonnie... :eviltong: Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Witam cudownego Kumpelka :loveu: . Jak ja kocham czarne psiaki :loveu: . I widzę, że kumpelek rozrywany jest :lol: . Chyba rzeczywiście chcesz założyc hodowlę i szukasz partnera dla Bonnie... To zamawiam jednego czarnulka :razz: ,:hmmmm: albo odrazu dwa, żeby było do pary:cool2:. Kumpelek na niektórych zdjęciach do mojej Hexi podobny jest :). Czarne jest piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Ale oczywiście inne psiaki też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Quote
Ewa&kumpel Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 *Monia* napisał(a):Witam cudownego Kumpelka :loveu: . Jak ja kocham czarne psiaki :loveu: . I widzę, że kumpelek rozrywany jest :lol: . To zamawiam jednego czarnulka :razz: ,:hmmmm: albo odrazu dwa, żeby było do pary:cool2:. Kumpelek na niektórych zdjęciach do mojej Hexi podobny jest :). Czarne jest piękne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Ale oczywiście inne psiaki też :loveu: :loveu: :loveu: :loveu: . Witamy i zapraszamy częściej... :loveu::loveu::loveu: Na tym zdjęciu po prawej stronie w Twoim banerku to przez chwilę myślałam, że to mój Kupel... Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Oczywiście będziemy odwiedzać częściej naszego braciszka bliźniaczka :lol: . Hexa właśnie go obejrzała i chyba jej się spodobał bo ładuje mi się na kolana ;) . Quote
Ewa&kumpel Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 *Monia* napisał(a):Oczywiście będziemy odwiedzać częściej naszego braciszka bliźniaczka :lol: . Hexa właśnie go obejrzała i chyba jej się spodobał bo ładuje mi się na kolana ;) . Zapraszamy jak najczęściej... A ja jeszcze jestem w szoku, napradę. Nigdy nie widziałam innego pieska tak podobnego do Kumpla. Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Ja widziałam kiedyś suczkę identyczną jak Hexa. Ściągnęłam jej fotki i jak mój facet je zobaczył to o mało mnie nie udusił za to że byłam gdzieś z Hexą i z jakimś kolesiem :lol: . Długo mu musiałam tłumaczyć że to nie Hexa. No to kumpel ma siostrzyczkę :cool3: . I siostrzyczka go pozdrawia :lol: . Quote
Ewa&kumpel Posted February 19, 2007 Author Posted February 19, 2007 *Monia* napisał(a):Ja widziałam kiedyś suczkę identyczną jak Hexa. Ściągnęłam jej fotki i jak mój facet je zobaczył to o mało mnie nie udusił za to że byłam gdzieś z Hexą i z jakimś kolesiem :lol: . Długo mu musiałam tłumaczyć że to nie Hexa. No to kumpel ma siostrzyczkę :cool3: . I siostrzyczka go pozdrawia :lol: . I wzajemnie - Kumpel też pozdrawia swoją siostrzyczkę, a ja drapię ją za uszkiem. Z tego co sobie przeczytałam w Waszej galeryjce to Hexa też jest niesforna i lubi poszalec. :Dog_run: Rodzinka się powiększa... :cool1: jak fajnie... Hura, hura, hura... Quote
*Monia* Posted February 19, 2007 Posted February 19, 2007 Hexa to łobuz okropny. Już jej nie ma w moim pokoju więc jak ją dorwę to ją podrapię. A teraz ja już idę spaciu, bo jutro trzeba wstać na zajęcia niestety. Ferie się skończyły i znowu trzeba się uczyć :placz: ( a przynajmniej na zajęcia chodzić :razz: ). Więc dobranoc i miłych snów :) dla ciebie i Kumpelka. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 No Ewuś w końcu jestem u Ciebie. Takie mam okropne zaległści ze strach pomyśleć co mnie jeszcze czeka hehe :D Ale nie ma lepszej rozrywki jak czytanie DGM :D Wpadłam sie przywitać i lece poodwiedzać reszte dogomaniackiej ferajny :) Quote
Samturia Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Ej.. Ewuś no to kiedy nam go oddasz? :) Łapa będzie miała za niedługo ciczke więc wiesz :cool3: Quote
Guest Kamcia_14 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Oł maj gad :evil_lol:. Byłam w galeri hexy i ona jest taka sama jak KUMPEL !! Klon :loveu:. Quote
haska_12 Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Grrrr... :diabloti: Prawie jak amstaff :D Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 [quote name='haska_12'] Grrrr... :diabloti: Prawie jak amstaff :D Ba no to pewnie :D :diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 Samturia napisał(a):Ej.. Ewuś no to kiedy nam go oddasz? :) Łapa będzie miała za niedługo ciczke więc wiesz :cool3: No, no :mad: co to ma byc??? Kumpel reproduktor (tylko)!!! No way... Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Kumpel jest mój!! TYLKO MÓJ!!!!!!!!!!!!!! :mad::angryy: Quote
eria Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 cześć....... to ja już sobie pójde :scared: Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 O rany, ale jestem happy. Udało mi się znaleźc przechowalnię dla Kumpla na okres Świąt. :laola: JESTEM HAPPY. Bo był problem z moim psinkiem. Ja muszę wyjechac na kilka dni i nie miałam gdzie go zostawic. I po długich poszukiwaniach ZNALAZŁAM. Co prawda ponad 100 km. od domu, ale będzie pod profesjonalną opieką. Quote
Ewa&kumpel Posted February 20, 2007 Author Posted February 20, 2007 ß@$!@ napisał(a):Kumpel jest mój!! TYLKO MÓJ!!!!!!!!!!!!!! :mad::angryy: :mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad: Nie dam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :eviltong: Quote
basia bonnie Posted February 20, 2007 Posted February 20, 2007 Nie masz co dawać, bo on już jest mój:p Quote
Recommended Posts