Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='eria']Ewa ściągnij sobie programik Easy Thumbnails, jest banalny w obsłudze i hurtowo zmniejsza zdjecia do wymaganego rozmiaru - w ustawieniach wpiszesz 500x500 ,zaznaczysz zdjęcia w oryginalnym rozmiarze i program Ci je zmniejszy...
no chyba że robisz fotky komórką i są takie małe :roll: wtedy to już gorzej...

Komorka robie, ale poprobuje pokombinowac. Moze sie dadza zwiększyc...
Ale i tak dzieki.

Kurcze cos mi się poprzestawialo i teraz nie mogę pisac polskich liter i jeszcze mi sie litery y i z tez przestawiy. To mna trzeba bzc zebz cos takiego zrobic... :stupid:

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
witam:D:evil_lol:

No czesc. Wreszcie się któś zlitował i przyszedł do mnie. Chiba mnie dzisiaj nikt nie lubi... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: :placz::placz::placz:

Posted

Witamy wszystkich miłych odwiedzających naszą galeryjkę.

Wczoraj jak miałam czas to nie mogłam wejsc a oczywistych powodów. Dlatego dzisiaj jak tylko mam chwilkę daję fociaki Kumpla.

SESJA - GANIAMY KITKĘ

Wieczorkiem kolejna porcja fotek.

Posted

I gdzie jest ta kitka? Wcale nie ma tego posta - fakt że w subskrypcji pokazał mi się jako sPAM.
Zresztą wszystkie wątki tak mi się pokazały!!!

Posted

Czoko napisał(a):
I gdzie jest ta kitka? Wcale nie ma tego posta - fakt że w subskrypcji pokazał mi się jako sPAM.
Zresztą wszystkie wątki tak mi się pokazały!!!

Kitka się troszkę schowała.... jak zwykle. :evil_lol:

A post jest, jak na razie żadnych problemów. :cool3:

Posted

A jakże miałabym nie zajrzeć ? pierwsze co to do Was wpadłam
Ja teraz sobie odpoczne przez ferie :) Nie będę się nigdzie spieszyć :D będę spać do południa :D i w ogóle strasznie się z tego powodu cieszę :D

PS. Ewa czy świnki morskie mogą się przeziebić? znasz sie moze na tym?
Bo moja swinka od rana siedzi i "chrapie " tylko tyle że nie śpi....
kurde same nieszczęscia :(

Posted

Fajnie masz z tymi feriami. I nawet śnieg ma byc, u nas przynajmniej, ale u nas już po feriach... co prawda ja nie miałam, czego bardzo żałuję.

Nie znam się na świnkach, ale słyszałam, że mogą się przeziębiac. I właśnie chrapią i tak dziwnie charczą. I nawet widziałam taką świnkę u kogoś, tj. przeziębioną.

Chyba będziesz musiała pójśc do weta.

A świneczka nie stała gdzieś w przeciągu???

Posted

Czoko napisał(a):
Oczywiście ze teraz post już widzę - w tamtym momencie był jakiś problem z serwerem Fotosika.

Wczoraj wyłączyli DGM i dziś jak już normalnie działa to pewnie dużo ludzi się rzuciło, żeby powrzucac fotki. Może dlatego były jakieś problemy...

Mnie się jakoś udało powstawiac bez problemów... chyba miałam szczęście... :diabloti:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Fajnie masz z tymi feriami. I nawet śnieg ma byc, u nas przynajmniej, ale u nas już po feriach... co prawda ja nie miałam, czego bardzo żałuję.

Nie znam się na świnkach, ale słyszałam, że mogą się przeziębiac. I właśnie chrapią i tak dziwnie charczą. I nawet widziałam taką świnkę u kogoś, tj. przeziębioną.

Chyba będziesz musiała pójśc do weta.

A świneczka nie stała gdzieś w przeciągu???

O to chodzi że nie stoi w przeciągu. Stoi na moim biórku, i nikt okien nie otwiera... chociaż... ostatnio moja mama na chwile była na balkonie... może wtedy ją zawiało.....
matko :-(

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
O to chodzi że nie stoi w przeciągu. Stoi na moim biórku, i nikt okien nie otwiera... chociaż... ostatnio moja mama na chwile była na balkonie... może wtedy ją zawiało.....
matko :-(

Nie wiem, ale ja bym poszła do weta i to jak najprędzej... Chociaż może panikuję, ale i tak dobrze żebyś poszła, żeby ją zobaczył...

Będziesz wtedy spokojniejsza...

Posted

Parę dni temu wrzuciłam fotki Nutki, suńki mojej ciotki, pamiętasz?

Nuta też ma na brzuchu jakiś guzek, ostatnio jak byłam u nich i ją głaskałam, jak zwykle, to zauważyłam. :placz: Zapytałam ciotkę, czy była z tym u weta.
I on podobno powiedział, że to jakiś tłuszczak albo gruczolak, nie pamiętam jak się to nazywa. Ale to podobno nic poważnego. I zdarza się suńkom, które nie miały szczeniaków. A Nutka nie miała, ale parę lat temu miewała ciąże urojone....

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Tak pamiętam.
Tina też miała urojoną. a ten guzek jest taki maleńki jak pół paznokcia na małym palcu.

To dokładnie coś takiego jak u Nuty. A czy te guzek jest twardy czy miękki?