:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 U mnie też wszystko chodzi dziś... :mad: Ale fotki świetne :multi: Quote
Marta_Ares Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 ale ma slodkie radarki :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 [quote name='Marta_Ares'] ale ma slodkie radarki :loveu::loveu: :loveu: :loveu: Dzięki. Jeden radarek stoi mu na stałe, a dwa tylko wtedy jak słucha. Quote
Alicja Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Witam kochani! Udało mi się wstawic fotki, chociaż fotosik chodzi strasznie wolno. Świeżutkie zdjątka z dzisiaj rano. Sesja pierwsza - balkonowa. Dzisiaj bez opisów bo wypompowałam się przy wstawianiu. :mdleje: Te kilka zdjęc prawie godzinę. :eek::multi:nareszcie :multi::multi::multi:u mnie też dogo muli a raz mnie wywaliło :angryy: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Świetne te focisze :D Chcoiać cały c zarny to i tak widać jaki jest wspaniały i piękny :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 10, 2007 Author Posted February 10, 2007 Dzięn dobry. Teraz nie, ale po południu i wieczorkiem postaram się nawiedzic wszystkie galerie. Acha, no i oczywiście fociki, ale tym razem bardzo romantyczne... :loveu: Quote
:: FiGa :: Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Romantyczne fotki?? :loveu: Jaaaaa :loveu: Dzień dorby ;) Quote
basia bonnie Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 ohoho! Ale kochany psiak!! :loveu::loveu: ha! i nawet troszke podobny do mojej Bonki:cool3:Pozdrawiam Serdecznie i wymiziaj Kumpela:cool3: a swoją drogą to świetne imie mu dałaś:p ! Pasuje do niego ;) Quote
barbara.h Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Dzięki. Jeden radarek stoi mu na stałe, a dwa tylko wtedy jak słucha. hi,hi ale nie ma trzech uszu?;);) Quote
Marta_Ares Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 barbara.h napisał(a):hi,hi ale nie ma trzech uszu?;);) hehe no wlasnie tak sie zastanawiam....:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Dark Lord Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 Witam, smoliste psiaki piękne są, poproszę o następne fotki.:loveu: :cool3: Quote
anka11 Posted February 10, 2007 Posted February 10, 2007 hejka ;) sliczne nowe fotki :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 Dzień dobry wszystkim! Wczoraj to byłam zajęta przez pewną osóbkę, która tak mnie zajęła swoją osobą, że nawet nie weszłam na DGM. Ale było miło... :evil_lol: A teraz focie, nie-kumplowskie, ale tyz pinkne. Do tego lasku i nad to jeziorko jeździmy z Kumplem, żeby się wybiegał i wybawiał. Energii to on ma tyle, że niejednego możnaby obdzielic. Quote
eria Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 cześć Kumpelki, okolica fajna, tylko ja ciagle ubolewam że fotki takie małe...... Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 eria napisał(a):cześć Kumpelki, okolica fajna, tylko ja ciagle ubolewam że fotki takie małe...... Bede musiala popracowac nad powiekszeniem... Ale boje sie zeby nie przedobrzyc w druga strone... :multi: Quote
Ewa&kumpel Posted February 11, 2007 Author Posted February 11, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi:cześć dzisiaj:p fajna okolica Nie ma co, okolica rzeczywiscie jest ladna. Z cala skromnoscia to mowie. Quote
eria Posted February 11, 2007 Posted February 11, 2007 Ewa ściągnij sobie programik Easy Thumbnails, jest banalny w obsłudze i hurtowo zmniejsza zdjecia do wymaganego rozmiaru - w ustawieniach wpiszesz 500x500 ,zaznaczysz zdjęcia w oryginalnym rozmiarze i program Ci je zmniejszy... no chyba że robisz fotky komórką i są takie małe :roll: wtedy to już gorzej... Quote
Recommended Posts