Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 anka11 napisał(a):ciekawy pomysl :D:D moja tez by nie wygrala :D No. Sonia za długa, a Kumpel za krótki. :razz::eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No. Sonia za długa, a Kumpel za krótki. :razz::eviltong: mickey by chyba nie wystał w miejscu żeby go zmierzyć:eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Fajnie. Proponuję urządzic konkurs na nadłuższeg i najkrótszego peiska na dogo. Chociaż wiem, że i tak nie wygram, ale to nie jest ważne. I co Wy na to??? :diabloti: a jednak udało mi sie:multi: Mickey ma 96cm długości a w kłębie ma jakieś 35cm... nie wiem czy to duzo czy mało ale zawsze mi powtarzają że on ma cos z jamnika:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Paulina_mickey napisał(a):mickey by chyba nie wystał w miejscu żeby go zmierzyć:eviltong: Ja zmirzyłam Kumpla jak spał, bo inaczej też by się nie dał. :cool3: Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hyhy :D Sonia tez sie wiercila dlatego napisalam okolo :) ciekawe jaki bylby najdluzszy pies :D a ciekawe czy np dogi niemiecki i charty irlandzkie sa tez dlugie tak i jak wyskokie :lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Dogi z pewnością są dłuższe, bo i są wyższe. Quote
Samturia Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hahaha... fajne macie tematy :) possssdrko :) Quote
Cerber Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hehehe no tak Ewa i Anka już by nie wygrały bo Cerber jest dłuższy :eviltong: :eviltong: no w sumie jak na razie to Cer prowadzi... emmm ale w sumie to wydaje mi się, że trzeba byłoby urządzić ten konkurs w określonych grupach wzrostowych psiaków jeśli coąś. Bo przecież logiczne jest to, że im niższy pies tym jest krótszy w kłebie... znaczy są wyjątki i wogóle. No ale nawet poróżnując takiego bernardyna i jamnika to chyba na oko widać, który jest dółuższy. Quote
anka11 Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 no :D:D trzeba by bylo :p ale kto to zrobi?? nikt :D ja juz mowie dobranocka :) papa :* Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hehe moja Tinka pewnie by miała z tego towarzystwa jak narazie jakmniej :diabloti: Ewuś śweetne te leśne fotki :D a jaki jęzor długaśny :loveu: Fajnie macie z tym laskiem, ja mam lasek daleko ale za to blisko mam łąki :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Cerber napisał(a):hehehe no tak Ewa i Anka już by nie wygrały bo Cerber jest dłuższy :eviltong: :eviltong: no w sumie jak na razie to Cer prowadzi... emmm ale w sumie to wydaje mi się, że trzeba byłoby urządzić ten konkurs w określonych grupach wzrostowych psiaków jeśli coąś. Bo przecież logiczne jest to, że im niższy pies tym jest krótszy w kłebie... znaczy są wyjątki i wogóle. No ale nawet poróżnując takiego bernardyna i jamnika to chyba na oko widać, który jest dółuższy. Człkowicie się z Tobą zgadzam. Nie licząc oczywiście pierwszego zdania... :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Na sympatyczny koniec dnia występy gościnne suni mojej chrzestnej, Nuty. A oto Nutka w swojej naturalnej pozycji. Straszny z niej pieszczoch. Kładzie się w takiej pozycji i domaga się, żeby ją drapac po brzuszku. Albo patrzy błagalnym wzrokiem i nie sposób jej nie wyczochrac. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 Jaka słodziutka :loveu: taki ma wzrok jak moja Tinucha :D Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 Też taka malutka kruszynka. Zawsze jak jestem u ciotki, to Nutka nie da mi życ. Siedzi mi na kolanach i na krok się nie ruszy. :glaszcze: Taka z niej przylepa. Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 8, 2007 Posted February 8, 2007 hihih bo te wszystkie małych rozmiarów to takie są :D Tylko moja Tinucha nie, na początku to taki dystans, a jak kogoś pozna i zobaczy że jest spoko to wtedy daje sie głaskać a tak to ucieka albo gryzie :diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted February 8, 2007 Author Posted February 8, 2007 A Nutka nie. Ja wchodzi ktoś obcy do mieszkania to ona hałasu narobi, szczeka... Ale podskakuje i to na taką wysokośc, że aż niemożliwe. Żeby zwrócic na siebie uwagę. Najpierw trzeba się z nią przywitac. Oczywiście kładzie się na plecach i wystawia brzuszek do głaskania. Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Witajcie kochani! Tak się zastanawiam nad wstawieniem nowych fotek dziś wieczorkiem. No chyba że już macie dosc... :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
haska_12 Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Dawaj :diabloti: Nam nigdy dość :diabloti: Quote
Paulina_mickey Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Witajcie kochani! Tak się zastanawiam nad wstawieniem nowych fotek dziś wieczorkiem. No chyba że już macie dosc... :diabloti::diabloti::diabloti: :evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie mamy dosyć:evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 9, 2007 Posted February 9, 2007 A to bezczelni :diabloti: Tylko foty i foty... Ja też chce foty!!! :evil_lol: :mad: A tak nawiasem - BRY WIECZÓR:) Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Witam kochani! Udało mi się wstawic fotki, chociaż fotosik chodzi strasznie wolno. Świeżutkie zdjątka z dzisiaj rano. Sesja pierwsza - balkonowa. Dzisiaj bez opisów bo wypompowałam się przy wstawianiu. :mdleje: Te kilka zdjęc prawie godzinę. :eek: Quote
Ewa&kumpel Posted February 9, 2007 Author Posted February 9, 2007 Nie wiem. Tak mi dzisiaj wszystko chodzi, DGM też. Aż głupio, ale nie dam rady przejśc po galeriach. Quote
Recommended Posts