Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Fajnie. Proponuję urządzic konkurs na nadłuższeg i najkrótszego peiska na dogo. Chociaż wiem, że i tak nie wygram, ale to nie jest ważne.

I co Wy na to??? :diabloti:

a jednak udało mi sie:multi:
Mickey ma 96cm długości a w kłębie ma jakieś 35cm...
nie wiem czy to duzo czy mało ale zawsze mi powtarzają że on ma cos z jamnika:evil_lol:

Posted

hyhy :D Sonia tez sie wiercila dlatego napisalam okolo :) ciekawe jaki bylby najdluzszy pies :D a ciekawe czy np dogi niemiecki i charty irlandzkie sa tez dlugie tak i jak wyskokie :lol:

Posted

hehehe no tak Ewa i Anka już by nie wygrały bo Cerber jest dłuższy :eviltong: :eviltong: no w sumie jak na razie to Cer prowadzi... emmm ale w sumie to wydaje mi się, że trzeba byłoby urządzić ten konkurs w określonych grupach wzrostowych psiaków jeśli coąś. Bo przecież logiczne jest to, że im niższy pies tym jest krótszy w kłebie... znaczy są wyjątki i wogóle. No ale nawet poróżnując takiego bernardyna i jamnika to chyba na oko widać, który jest dółuższy.

Posted

hehe moja Tinka pewnie by miała z tego towarzystwa jak narazie jakmniej :diabloti:
Ewuś śweetne te leśne fotki :D a jaki jęzor długaśny :loveu:
Fajnie macie z tym laskiem, ja mam lasek daleko ale za to blisko mam łąki :D

Posted

Cerber napisał(a):
hehehe no tak Ewa i Anka już by nie wygrały bo Cerber jest dłuższy :eviltong: :eviltong: no w sumie jak na razie to Cer prowadzi... emmm ale w sumie to wydaje mi się, że trzeba byłoby urządzić ten konkurs w określonych grupach wzrostowych psiaków jeśli coąś. Bo przecież logiczne jest to, że im niższy pies tym jest krótszy w kłebie... znaczy są wyjątki i wogóle. No ale nawet poróżnując takiego bernardyna i jamnika to chyba na oko widać, który jest dółuższy.

Człkowicie się z Tobą zgadzam. Nie licząc oczywiście pierwszego zdania... :diabloti::diabloti::diabloti:

Posted

Na sympatyczny koniec dnia występy gościnne suni mojej chrzestnej, Nuty.
A oto Nutka w swojej naturalnej pozycji. Straszny z niej pieszczoch. Kładzie się w takiej pozycji i domaga się, żeby ją drapac po brzuszku.

Albo patrzy błagalnym wzrokiem i nie sposób jej nie wyczochrac.

Posted

hihih bo te wszystkie małych rozmiarów to takie są :D
Tylko moja Tinucha nie, na początku to taki dystans, a jak kogoś pozna i zobaczy że jest spoko to wtedy daje sie głaskać a tak to ucieka albo gryzie :diabloti:

Posted

A Nutka nie. Ja wchodzi ktoś obcy do mieszkania to ona hałasu narobi, szczeka... Ale podskakuje i to na taką wysokośc, że aż niemożliwe. Żeby zwrócic na siebie uwagę. Najpierw trzeba się z nią przywitac. Oczywiście kładzie się na plecach i wystawia brzuszek do głaskania.

Posted

Witam kochani!

Udało mi się wstawic fotki, chociaż fotosik chodzi strasznie wolno.

Świeżutkie zdjątka z dzisiaj rano.

Sesja pierwsza - balkonowa.

Dzisiaj bez opisów bo wypompowałam się przy wstawianiu. :mdleje: Te kilka zdjęc prawie godzinę. :eek: