Alicja Posted February 5, 2007 Posted February 5, 2007 :crazyeye:a nie pisali na ONECIE że gdzieś kości dinozaura odkopali:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:crazyeye:a nie pisali na ONECIE że gdzieś kości dinozaura odkopali:evil_lol::evil_lol::evil_lol: No i wydało się. A myślalam, że uda mi się zachowac to tylko dla siebie. :shocked!: Quote
Ewa&kumpel Posted February 5, 2007 Author Posted February 5, 2007 A teraz troszkę fotek. Byliśmy dzisiaj w lesie. Napstrykało się tych zdjęc ciutkę. I oto niektóre z nich. Kumpel jak tylko zobaczy las to zaraz zaczyna swoje śpiewy... Aż ptaszki, niestety) uciekają. Tak więc pognał w las i tyle go było widac... :eviltong: :Dog_run: Ale szybciutko wrócił. Wiadomo, zabawa była ważniejsza... :great: Zwarty i gotowy. No, rzucaj tego kijka!!! Oddaj, to mój kijek... Ciekawe, kto potrafi wyżej skoczyc ? :evil_lol: Co tam jest??? Muszę to wywąchac... Osiołek... Nie oddam nikomu! To mój patyczek... A teraz powspinam się na drzewo, może się uda... :eviltong: I jeszcze raz patyczek... Taki byłem zmęczony. Ciekawe, czy ktoś ma dłuższy jęzorek niż ja??? C. D. N. DOBRANOC Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 cześć Ewa wlazł w końcu na to drzewo ????????????:cool3: Quote
Monika_tbg Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Jaki śliczny :loveu: :loveu: a jaki ma długi jęzorek :cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='eria']cześć Ewa wlazł w końcu na to drzewo ????????????:cool3: Przez chwilę myślał, że jest kotem i dlatego próbował wejsc. Doszedł jednak do wniosku, że nie i nie wdrapał się na to drzewo... Quote
eria Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Przez chwilę myślał, że jest kotem i dlatego próbował wejsc. Doszedł jednak do wniosku, że nie i nie wdrapał się na to drzewo... nikt mi nie wmówi że pies nie ma zdolności abstrakcyjnego myślenia :evil_lol: :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 eria napisał(a):nikt mi nie wmówi że pies nie ma zdolności abstrakcyjnego myślenia :evil_lol: :evil_lol: Jasne, że ma. Mój udaje różne zwierzątka: kotka, lwa, a nawet coś nieokreślonego, czyli każdego po trochu. Ale najlepiej miałczy i mruczy... :crazyeye: Quote
limoncia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 :lol: :lol: :lol: Witam:lol: :lol: :lol: Świetna fotka:loveu: :evil_lol: Na drzewie wiewiórka byla?:evil_lol: Quote
BBeta Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 On jest taki duży ?? :crazyeye: Nie wiem czemu, ale myślałam, że jest o wiele mniejszy Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Cześc Ewuś :buzi: ale ja goopek jestem :shake: Ja myslałam ze Kumpel to jest rozmiarów mojej Tinki a widze że on spory chłopak jest :cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Xiara Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):a widze że on spory chłopak jest :cool3::loveu::loveu::loveu: A jaki przystojniak :cool3: Super fotki :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Cześc Ewuś :buzi: ale ja goopek jestem :shake: Ja myslałam ze Kumpel to jest rozmiarów mojej Tinki a widze że on spory chłopak jest :cool3::loveu::loveu::loveu: No spory nawet bardzo. W kłebie ma 63 cm. I silny jakby miał co najmniej 60 kg. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Dobcia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Cześć Ewa;) Śliczne zdjęcie na pięknym tle:loveu:Ale się tu wydaje ogromny:razz: Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć Ewa;) Śliczne zdjęcie na pięknym tle:loveu:Ale się tu wydaje ogromny:razz: Jak stanie na tylnych łapach to jest taki wysoki. :lol: A miało byc psiątko takie malutkie. Chyba za dużo do stawał jedzonka i dlatego tak wyrósł. Quote
Dark Lord Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Witam, fajne to twoje czarnidło:cool3: :loveu: Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ale masz fajny bannerek pewnie od Luizy :) a fotki wyczepiste szczególnie z tym drzewkiem :) no i ostatnie z tym jęzorem :) Quote
Cerber Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 Samturia napisał(a):ale masz fajny bannerek pewnie od Luizy :) a skąd się domysliłas, że to baner ode mnie :cool1: :cool1: :cool1: wiesz... Ewa w sumie sama go zrobiła, wzorując się na moim banerze :D Quote
Samturia Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 No bo taki podobny do Twojego... to kto go w końcu robił? :) Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 Samturia napisał(a):No bo taki podobny do Twojego... to kto go w końcu robił? :) No powaga, prawie zupełnie sama. W końcu wszystkiego uczę się od mistrzyni. Dzięki Lui. :haha: Quote
Cerber Posted February 6, 2007 Posted February 6, 2007 ehhh no dobra dobra dobra, niech będzie no... to ja robiłam, ale szczerze mówiąc to nie jest najlepszy baner jaki kiedykolwiek zrobiłam... umiem robić lepsze... ten cosik mi nie wyszedł, ale może to dlatego, ze weny nie mam... może kiedy mi się uda o wiele lepszy zrobić... Quote
Ewa&kumpel Posted February 6, 2007 Author Posted February 6, 2007 No i mleko się wylało - wszystko się wydało. :evil_lol: Rzeczywiście Luiza robiła mój baner. Przecież ja wstawiania zdjęc uczyłam się prawie dwa tygodnie! :oops: Ale kiedyś się odkuję, mam nadzieję. DOBRANOC Quote
Luzia Posted February 7, 2007 Posted February 7, 2007 Tal szczerze powiedziawszy ja też myślałam że on jest małym pieskiem max 40 centymetrów w kłębie (jak moja):evil_lol: a tu taki wielkolud:diabloti: teraz wymiary kości zmieniły wielkość w moim rozumowaniu :p Quote
Recommended Posts