basia bonnie Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 oj,oj... ale juz wszystko ok? :loveu: Ewa, a pamiętasz,że Kumpel jest moim kochanym wirtualnym podopiecznym, z którym chodze na poranne spacerki? :loveu: bo to ja, dawna B@$!@ Quote
*Monia* Posted December 17, 2007 Posted December 17, 2007 Biedny Kumpiś się namęczył przez to choróbsko :-(. Ale całe szczęście że już u niego lepiej i może szaleć. Pozdrowienia od siostrzyczki, która w końcu się na trochę położyła :lol:. Quote
*Monia* Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wesołych świąt życzymy i liczymy na jakieś fotki po świętach :razz:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 24, 2007 Posted December 24, 2007 Wróciliście? Wprost nie mogę uwierzyć! :) Wesołych! :loveu: http://www.dogomania.pl/forum/showpost.php?p=9153043&postcount=4536 Quote
Pimpek Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 Wróciliście !:multi: Zdjęcia prze śliczne :loveu: Z Okazji Świąt i Nadchodzącego Sylwestra, Dużo Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Pyszności,Od Groma Prezentów, Hucznego Sylwestra,Szampana Smacznego, I Wszystkiego Najlepszego ! Życzy Paulina Z Pimpkiem :cool3: Quote
Luzia Posted December 25, 2007 Posted December 25, 2007 [FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT] [FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT] [FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT] Życzy Luiza i Funia :grins::buzi: Quote
barbara.h Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Ewunia,spóźnione życzenia imieninowe Quote
Ewa&kumpel Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 [quote name='barbara.h'] Ewunia,spóźnione życzenia imieninowe Bardzo, bardzo Ci dziękuję.:kiss_2: Quote
Ewa&kumpel Posted December 26, 2007 Author Posted December 26, 2007 Hej. Właśnie próbuję wgrać fotki, ale trochę to potrwa. Zapomniałam, jak to się robi - dawno nic nie wgrywałam. Jak to się mówi: święta, święta i po świętach. Jeszcze tylko dzisiejszy dzień i z głowy. Nie żebym nie lubiła świąt i tej całej atmosfery, ale męczące są te nasiadówki. Szczególnie, że ja prowadzę aktywny i ruchliwy tryb życia. Quote
Cerber Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Dzień dobry :) wesołych świąt jak to mówią :] niestety nie miałam kompa w dyspozycji i nie mogłam wszystkim przesłać świątecznych życzeń :( u mnie na fotoblogu takie ogólne wstawiłam... dziękuję Ci za życzenia, które napisałaś :* A tak apropo, mogłabyś podac mi swój nr gg na pw, bo ja straciłam całą listę i niestety nie mam Cię... Pozdr. od Luizy Cerberga i Alcarianka :] Quote
Dobcia Posted December 26, 2007 Posted December 26, 2007 Cieszę się, że wróciliście:multi::lol: Pozdrawiam;) Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Dzień dobry :) Fotki! :multi: Nareszcie! :multi: Ale się stęskniłam za tym stojącym uchem :loveu: Quote
Luzia Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://images31.fotosik.pl/90/a6da48f76f2aaf1e.jpg :loveu::loveu::loveu: Quote
*Monia* Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 http://images32.fotosik.pl/89/74b2282ed890bf41.jpg Tutaj to normalnie jakbym patrzyła na morduchę Hexoliny :loveu::loveu:. I to spojrzenie "czego znowu?". On jest śliczniusi :loveu:. A to ucho sterczące takiego uroku mu dodaje, że bym go wyściskała :cool3:. Co tam wogóle słychać u czarnuszka?? Quote
DiDDlina85 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Hej hej..witam Kumpla po długasnej przerwie..mojej:P Pozdrowionka!!! Quote
Ewa&kumpel Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 [quote name='DiDDlina85']Hej hej..witam Kumpla po długasnej przerwie..mojej:P I naszej, Również. Witamy gorąco!!!:loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted December 28, 2007 Author Posted December 28, 2007 *Monia* napisał(a):Tutaj to normalnie jakbym patrzyła na morduchę Hexoliny :loveu::loveu:. I to spojrzenie "czego znowu?". On jest śliczniusi :loveu:. A to ucho sterczące takiego uroku mu dodaje, że bym go wyściskała :cool3:. Co tam wogóle słychać u czarnuszka?? Bo oni z jednej matki (chyba) :eviltong:, bo identyczni są. To nic, że wiek się nie zgadza - podobieństwo jest i to ogromne. Kumpel jak zwykle walczy z trzustką. Albo załatwia się piachem albo za luźno. :placz: Ale dostaje syrop i dochodzi do siebie. Na przykład wczoraj tak było. Po Nowym Roku pojedziemy do naszego kochanego weterynarza po amylan i sytuacja całkowicie się unormuje. Mam taką nadzieję. Quote
*Monia* Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Bo oni z jednej matki (chyba) :eviltong:, bo identyczni są. To nic, że wiek się nie zgadza - podobieństwo jest i to ogromne. A może z jednego ojca poprostu :razz:. Ewa&kumpel napisał(a):Kumpel jak zwykle walczy z trzustką. Albo załatwia się piachem albo za luźno. :placz: Ale dostaje syrop i dochodzi do siebie. Na przykład wczoraj tak było. Biedny Kumpluś :-(. Życzymy mu bardzo szybkiego powrotu do zdrowia. Hexa przesyła mu całuski, bo właśnie przyszła zobaczyć co robię. Wygłaszcz ślicznotka ode mnie :loveu:. Quote
Dagusia1992 Posted December 28, 2007 Posted December 28, 2007 Jaki Kumpel śliczny:* xD uwielbiam czarne psiaki ((; moja Fiona też czarna ;D u mnie w galeri nowe foty zapraszam ;] Quote
Pimpek Posted December 30, 2007 Posted December 30, 2007 Witanko !:multi: http://images32.fotosik.pl/89/74b2282ed890bf41.jpg :cool3: Quote
Recommended Posts