Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Biedny Kumpiś się namęczył przez to choróbsko :-(. Ale całe szczęście że już u niego lepiej i może szaleć. Pozdrowienia od siostrzyczki, która w końcu się na trochę położyła :lol:.

Posted

Wróciliście !:multi:
Zdjęcia prze śliczne :loveu:

Z Okazji Świąt i Nadchodzącego Sylwestra, Dużo Szczęścia,Zdrowia,Pomyślności,Pyszności,Od Groma Prezentów, Hucznego Sylwestra,Szampana Smacznego, I Wszystkiego Najlepszego !
Życzy Paulina Z Pimpkiem :cool3:

Posted

[FONT=Comic Sans MS]Stołów pięknie ozdobionych,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] jadłem suto zastawionych[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] i prezentów z dwa tuziny,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] niech zazdroszczą Wam rodziny![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] Żadnych sporów, żadnych kłótni,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] niechaj nikt nie będzie smutny[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] - grunt to dobre wieść pożycie,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] a karpiowi... daruj życie![/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] I każdemu - przyjaciela,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] co czasami łzę ociera...[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] i wszystkiego co Wam trzeba,[/FONT]
[FONT=Comic Sans MS] no i jeszcze gwiazdki z nieba.[/FONT]

Życzy Luiza i Funia :grins::buzi:

Posted

Hej.
Właśnie próbuję wgrać fotki, ale trochę to potrwa. Zapomniałam, jak to się robi - dawno nic nie wgrywałam.

Jak to się mówi: święta, święta i po świętach. Jeszcze tylko dzisiejszy dzień i z głowy. Nie żebym nie lubiła świąt i tej całej atmosfery, ale męczące są te nasiadówki. Szczególnie, że ja prowadzę aktywny i ruchliwy tryb życia.

Posted

Dzień dobry :) wesołych świąt jak to mówią :] niestety nie miałam kompa w dyspozycji i nie mogłam wszystkim przesłać świątecznych życzeń :( u mnie na fotoblogu takie ogólne wstawiłam... dziękuję Ci za życzenia, które napisałaś :*
A tak apropo, mogłabyś podac mi swój nr gg na pw, bo ja straciłam całą listę i niestety nie mam Cię...
Pozdr. od Luizy Cerberga i Alcarianka :]

Posted

*Monia* napisał(a):
Tutaj to normalnie jakbym patrzyła na morduchę Hexoliny :loveu::loveu:. I to spojrzenie "czego znowu?". On jest śliczniusi :loveu:. A to ucho sterczące takiego uroku mu dodaje, że bym go wyściskała :cool3:. Co tam wogóle słychać u czarnuszka??

Bo oni z jednej matki (chyba) :eviltong:, bo identyczni są. To nic, że wiek się nie zgadza - podobieństwo jest i to ogromne.

Kumpel jak zwykle walczy z trzustką. Albo załatwia się piachem albo za luźno. :placz: Ale dostaje syrop i dochodzi do siebie. Na przykład wczoraj tak było.

Po Nowym Roku pojedziemy do naszego kochanego weterynarza po amylan i sytuacja całkowicie się unormuje. Mam taką nadzieję.

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Bo oni z jednej matki (chyba) :eviltong:, bo identyczni są. To nic, że wiek się nie zgadza - podobieństwo jest i to ogromne.

A może z jednego ojca poprostu :razz:.

Ewa&kumpel napisał(a):
Kumpel jak zwykle walczy z trzustką. Albo załatwia się piachem albo za luźno. :placz: Ale dostaje syrop i dochodzi do siebie. Na przykład wczoraj tak było.

Biedny Kumpluś :-(. Życzymy mu bardzo szybkiego powrotu do zdrowia. Hexa przesyła mu całuski, bo właśnie przyszła zobaczyć co robię. Wygłaszcz ślicznotka ode mnie :loveu:.