Dobcia Posted April 24, 2007 Posted April 24, 2007 Humor zdecydowanie poprawiony;) Szczególnie jak się tak patrzy na to jego uszko:loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 25, 2007 Author Posted April 25, 2007 Ale się zeźliłam. Próbowałam wrzucic filmik z moim Kumplem w roli głównej (takie tam jego wybryki), ale mi się nie udało. Więc najpierw :placz:, później :obrazic:, a jak tak to ja :niewiem: , :zly7: i :sleep2:. Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 26, 2007 Posted April 26, 2007 On to ucho ma prześwietne :loveu: Ile fotek! :multi: A przez co próbowałaś wrzucać filmik? Może być za ciężki? Ja polecam zarejestrować się na youtube.com - tam jest limit wielkości chyba do 100mb :) Quote
Ewa&kumpel Posted April 26, 2007 Author Posted April 26, 2007 pinczerka_i_Gizmo napisał(a):On to ucho ma prześwietne :loveu: Ile fotek! :multi: A przez co próbowałaś wrzucać filmik? Może być za ciężki? Ja polecam zarejestrować się na youtube.com - tam jest limit wielkości chyba do 100mb :) Problem w tym, że film się wgrał na serwer, wszystko jest tak jak powinno byc, ale... No właśnie: jak kopiuję adres to wygląda on tak jak normalny post, nie jest podkreślony i "zaznaczony" jak adresy URL filmików w innych galeriach... Tak więc nie można by było go obejrzec (tak myślę). Quote
Ewa&kumpel Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć;) I jak próby wstawienia filmu? Jak na razie - bezskuteczne... :placz: Quote
Ewa&kumpel Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 http://video.google.pl/videoplay?docid=-5004987235866564378 Quote
Ewa&kumpel Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Udało się, wreszcie. Jednak nie zachęcam do oglądania, bo kopia jest okropna... Obiecuję, że następne będą lepsze. Przynajmniej się postaram... :lol: Quote
pinczerka_i_Gizmo Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Ale cicha ta zabawa... :) U mnie to zawsze warczenie - nieraz z obydwu stron :cool3: Swoją drogą myślałam, że Kumpel jest mniejszy... :) Filmik faktycznie złej jakości, ale ucho widać :loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 27, 2007 Author Posted April 27, 2007 Kumpel jest raczej duży, a właściwie przystojny... :evil_lol: W kłębie ma 63-64 cm. A wracając do jakości to tak jak mówiłam. :shake: :shake: :shake: W tej chwili jestem tylko szczęśliwa, że udało mi się wstawic go na forum. Metodą prób i błędów... Quote
eria Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 obejrzałam filmik - bawią sie rzeczywiście cicho, u nas to jest hałas przy zabawie że hej, warczenie ,szczekanie :evil_lol: no i kumpel wcale nie jest średni tylko całkiem duuży:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Dobcia Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Obejrzałam, fajna zabawa;) Kumpelek bardzo grzecznie się bawi, Negro na jego miejscu zrzucił by pana już z kanapy:evil_lol: Ostrość może nie najlepsza, ale widać, co najważniejsze;) Quote
Kasia_zg Posted April 27, 2007 Posted April 27, 2007 Dobrywieczór Ewuniu...obiecalam wiec jestem nadrobilam zaległości obejżałam wszystkie foteczki sa rewelacyjne ale cóż tu dużo mówić poprostu Kumpel jest przystojny to i foteczki sa pierwsza klasa :) A filmnik również obejżałam fajniusio sie bawi on taki słodziachny jest...Zdecydownie odemnie Mizianko dla Kumpelka!!! A dla Ciebie buziaczki oraz słodzkich snów i oczywiście życze milusiego weekendu!! Dobranoc!! Quote
Dagusia1992 Posted April 29, 2007 Posted April 29, 2007 fajniusi filmik xD śliczny ten twój Kumpel xD podobny do mojej Fiony :) a skąd go masz? Quote
Kasia_zg Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Witaj Ewo!! Gdzie Ty sie podziewasz?? Tesknimy za Tobą i Kumpelkiem!! Przyjemnego i milusiego udanego majowego weekendu!! Pozdrowionka i Buziolki!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 Dlaczego nieokreślona przrwa?? może bys sie określiła coo... tęknimy za wami :(:(:(:( Quote
eria Posted April 30, 2007 Posted April 30, 2007 może Ewa po prostu nie wytrzymała szaleństwa dogo:angryy: i zrobiła przerwę do czasu aż forum zacznie działać :roll: Quote
Tina.Sara Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 uwaga.. uwaga.... CZEŚĆ!!!:cool3: Stęskniłam się za Wami :eviltong: Quote
Paulina_mickey Posted May 22, 2007 Posted May 22, 2007 DiDDlina85 napisał(a):Hallo hallo..jest tam kto?:p ehh nie ma Kumpelka:-( Quote
Recommended Posts