Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ale się zeźliłam.

Próbowałam wrzucic filmik z moim Kumplem w roli głównej (takie tam jego wybryki), ale mi się nie udało.
Więc najpierw :placz:, później :obrazic:, a jak tak to ja :niewiem: , :zly7: i :sleep2:.

Posted

pinczerka_i_Gizmo napisał(a):
On to ucho ma prześwietne :loveu: Ile fotek! :multi:

A przez co próbowałaś wrzucać filmik? Może być za ciężki? Ja polecam zarejestrować się na youtube.com - tam jest limit wielkości chyba do 100mb :)

Problem w tym, że film się wgrał na serwer, wszystko jest tak jak powinno byc, ale... No właśnie: jak kopiuję adres to wygląda on tak jak normalny post, nie jest podkreślony i "zaznaczony" jak adresy URL filmików w innych galeriach... Tak więc nie można by było go obejrzec (tak myślę).

Posted

Kumpel jest raczej duży, a właściwie przystojny... :evil_lol: W kłębie ma 63-64 cm.
A wracając do jakości to tak jak mówiłam. :shake: :shake: :shake:
W tej chwili jestem tylko szczęśliwa, że udało mi się wstawic go na forum. Metodą prób i błędów...

Posted

obejrzałam filmik - bawią sie rzeczywiście cicho, u nas to jest hałas przy zabawie że hej, warczenie ,szczekanie :evil_lol:
no i kumpel wcale nie jest średni tylko całkiem duuży:loveu: :loveu: :loveu:

Posted

Obejrzałam, fajna zabawa;)
Kumpelek bardzo grzecznie się bawi, Negro na jego miejscu zrzucił by pana już z kanapy:evil_lol:
Ostrość może nie najlepsza, ale widać, co najważniejsze;)

Posted

Dobrywieczór Ewuniu...obiecalam wiec jestem nadrobilam zaległości obejżałam wszystkie foteczki sa rewelacyjne ale cóż tu dużo mówić poprostu Kumpel jest przystojny to i foteczki sa pierwsza klasa :) A filmnik również obejżałam fajniusio sie bawi on taki słodziachny jest...Zdecydownie odemnie Mizianko dla Kumpelka!!!
A dla Ciebie buziaczki oraz słodzkich snów i oczywiście życze milusiego weekendu!! Dobranoc!!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...