basia bonnie Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 a tam, Ewuniu, te fotki są śliczne! :loveu::multi: Ciekawe co by Bonka zrobiła na widok takiej zabawki:evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Witaj Ewo... Jak miło zobaczyć nowe foteczki Kumpelka...Widać że już nie ma focha :) i że jego humorek wrócił do normy...a jaki zadowolony z zabawki to mu teraz frajde zrobiłaś...super wyszedł...ale ta foteczka mnie zauroczyła poprostu wyszedł tu przesłodko... Świetna ta focia :) Zmykam już spac bo padnieta jestem...Słodziutkich snów Wam życze...Wymiziaj Kumpelka od nas a my ślemy dla Ciebie buziaczki...Dobranoc!! Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Jak mu sie usko bosko zawinełoo :cool3::loveu::loveu::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Jak mu sie usko bosko zawinełoo :cool3::loveu::loveu::loveu: Tego uchola zawiniętego to on ma tak na stałe. A żeby było fajnie to drugie stoi zawsze na bacznośc :evil_lol: Quote
Kasia_zg Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Zagladamy na chwilke by powiedziec Dzieńdobry i zyczyc Wam milusiego dzionka....Tulasy dla Kumpelka :) Pozdrowionka :) Quote
Dobcia Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 [quote name='Ewa&kumpel'] Cześć;) Jaką słodką minkę niewiniątka to zrobił:loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 U nas wszystko OK. Humorek dopisuje bo wróciłam do domu sporo wcześniej niż planowałam. P. S. Wiecie co? Spieszy mi się do setnej stronki... Pomożecie...? Quote
Ewa&kumpel Posted April 16, 2007 Author Posted April 16, 2007 Dobcia napisał(a):Cześć;) Jaką słodką minkę niewiniątka to zrobił:loveu: Niewiniątko to on udaje pierwszorzędnie. Szczególnie jak coś zbroi albo chce isc na spacerek, albo wleźc na łóżko (najlepiej pościelone) Quote
Ewa&kumpel Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 Witam wszystkich . Dzisiaj od rana walczyłam z fotosikiem. Wrzuciłam ponad sto fotkoof. Tak więc wieczorkiem w galerii pojawi się cosik nowego, z Kumplem w roli głównej. Poodwiedzam również Wasze galerie. A na razie, proszę bardzo: SŁODKA, NIEWINNA MINKA. ALE TO TYLKO POZORY No to do popołudnia :loveu: Quote
eria Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 no ja nie wiem czy ta minka taka niewinna jest:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 To jego uszko jest nieziemskie :iloveyou: ps. jasne ze pomożemy :) tylko musisz nas zachecać foootami :D Quote
Kasia_zg Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Witamy!!! Jaka fajniusia ta foteczka...urocza ma ta minke a to uszko naprawde jest super...czekamy na foteczki z niecierpliwościa...Miłego popołudnia i udanego wieczorku...Pozdrawiamy :) Quote
Ewa&kumpel Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 ps. jasne ze pomożemy :) tylko musisz nas zachecać foootami :D[/quote] OK. Fotki będą za parę minut, bo muszę powybierac. Wczoraj wrzuciłam ponad 50 i muszę się zdecydowac... :evil_lol: które wybrac. Quote
Ewa&kumpel Posted April 18, 2007 Author Posted April 18, 2007 Jakoś nie chce mi się wymyślac opisów do fotkoof. Ale jestem otwarta na propozycje. :evil_lol: A to zdjęcie wstawiłam już wcześniej, ale mnie osobiście bardzo się podoba... i dlatego wrzuciłam je drugi raz... :loveu: Quote
Dobcia Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Hey:lol: [quote name='Ewa&kumpel'] Ale jestem głodny!:razz: Nie chce sie już wietrzyć, chcę jeść!:p Quote
eria Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 co tam podpisywać - Kumpel po prostu nie może się zdecydować co jest ciekawsze, Ty, czy to co się dzieje na zewnątrz :cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Hej, Pod miom balkonem rośnie sobie drzewo. A na drzwku mieszka sobie sinogarlica, która będzie miała pisklaki. Ona już drugi raz wysiaduje jajka w tym samym miejscu. Poprzednim razem siedziała, a ja ją obserwowałam. Normalnie tylko podziwiac. Upał nie upal, deszcz nie deszcz, wichura nie wichura, a ona nawet się nie ruszyła. Siedziała tak z miesiąc czasu, a samiec przynosił jej jedzonko, ale tylko jak sobie przypomniał... :mad:. Po paru tygodniach pojawiły się pisklaki. Takie maleńkie, śliczności po prostu. Matka wyleciała z gniazda dopiero po dłuższym czasie. Najpierw na chwilkę, tylko na gałęzie, a potem już na coraz dłużej. Pod koniec to już tylko przylatywała dwa razy dziennie (oczywiście z tego co zaobserwowałam). A te pisklaki; Jeden był silniejszy i większy od drugiego, jak się przepychały w tym gnieździe to było wyraźnie widac jego przewagę fizyczną. Aż któregoś dnia poleciały sobie... [SIZE=2]Może postaram się zrobic jej zdjęcia to bym wstawiła, ale nie obiecuję, bo to dośc daleko ode mnie, więc nie wiem czy będzie coś widac. P. S. A moje wczorajsze fotki? Podobają się? :evil_lol: Quote
barbara.h Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 podobają,podobają :loveu: kurcze ale bida z tego kumpla, że musiał święta w hoteliku spędzić, dobrze że wogóle nie stracił głosu ;);) Quote
Paulina_mickey Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witam:D co tam słychować u Kumpelka?:cool3: Quote
Ewa&kumpel Posted April 19, 2007 Author Posted April 19, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam:D co tam słychować u Kumpelka?:cool3: KUmpelokowi się poleprzyło.Dzisiaj już obszczekał panów ze spóldzielni mieszkaniowej i ubrudził sąsiadowi jasne spodnie... Tak więc po depresji śladu nie widac, ewidentnie moje psisko wróciło do dawnej formy. Quote
basia bonnie Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']A to zdjęcie wstawiłam już wcześniej, ale mnie osobiście bardzo się podoba... i dlatego wrzuciłam je drugi raz... :loveu: Mi też się bardzooo podoba! :loveu::loveu::multi: heh....i pomyśleć, że to nasz pies :loveu::loveu::loveu::multi::evil_lol: Quote
Recommended Posts