Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witaj Ewo...
Jak miło zobaczyć nowe foteczki Kumpelka...Widać że już nie ma focha :) i że jego humorek wrócił do normy...a jaki zadowolony z zabawki to mu teraz frajde zrobiłaś...super wyszedł...ale ta foteczka mnie zauroczyła poprostu wyszedł tu przesłodko...
Świetna ta focia :)
Zmykam już spac bo padnieta jestem...Słodziutkich snów Wam życze...Wymiziaj Kumpelka od nas a my ślemy dla Ciebie buziaczki...Dobranoc!!

Posted

[quote name='_ChiQuiTa_']

Jak mu sie usko bosko zawinełoo :cool3::loveu::loveu::loveu:

Tego uchola zawiniętego to on ma tak na stałe. A żeby było fajnie to drugie stoi zawsze na bacznośc :evil_lol:

Posted

Dobcia napisał(a):
Cześć;)
Jaką słodką minkę niewiniątka to zrobił:loveu:

Niewiniątko to on udaje pierwszorzędnie. Szczególnie jak coś zbroi albo chce isc na spacerek, albo wleźc na łóżko (najlepiej pościelone)

Posted

Witam wszystkich .
Dzisiaj od rana walczyłam z fotosikiem. Wrzuciłam ponad sto fotkoof. Tak więc wieczorkiem w galerii pojawi się cosik nowego, z Kumplem w roli głównej. Poodwiedzam również Wasze galerie.
A na razie, proszę bardzo:

SŁODKA, NIEWINNA MINKA. ALE TO TYLKO POZORY

No to do popołudnia :loveu:

Posted

Witamy!!!
Jaka fajniusia ta foteczka...urocza ma ta minke a to uszko naprawde jest super...czekamy na foteczki z niecierpliwościa...Miłego popołudnia i udanego wieczorku...Pozdrawiamy :)

Posted

ps. jasne ze pomożemy :)
tylko musisz nas zachecać foootami :D[/quote]

OK. Fotki będą za parę minut, bo muszę powybierac. Wczoraj wrzuciłam ponad 50 i muszę się zdecydowac... :evil_lol: które wybrac.

Posted

Jakoś nie chce mi się wymyślac opisów do fotkoof. Ale jestem otwarta na propozycje. :evil_lol:

A to zdjęcie wstawiłam już wcześniej, ale mnie osobiście bardzo się podoba... i dlatego wrzuciłam je drugi raz... :loveu:

Posted

Hej,

Pod miom balkonem rośnie sobie drzewo. A na drzwku mieszka sobie sinogarlica, która będzie miała pisklaki. Ona już drugi raz wysiaduje jajka w tym samym miejscu. Poprzednim razem siedziała, a ja ją obserwowałam. Normalnie tylko podziwiac. Upał nie upal, deszcz nie deszcz, wichura nie wichura, a ona nawet się nie ruszyła. Siedziała tak z miesiąc czasu, a samiec przynosił jej jedzonko, ale tylko jak sobie przypomniał... :mad:. Po paru tygodniach pojawiły się pisklaki. Takie maleńkie, śliczności po prostu. Matka wyleciała z gniazda dopiero po dłuższym czasie. Najpierw na chwilkę, tylko na gałęzie, a potem już na coraz dłużej. Pod koniec to już tylko przylatywała dwa razy dziennie (oczywiście z tego co zaobserwowałam). A te pisklaki; Jeden był silniejszy i większy od drugiego, jak się przepychały w tym gnieździe to było wyraźnie widac jego przewagę fizyczną. Aż któregoś dnia poleciały sobie...

[SIZE=2]Może postaram się zrobic jej zdjęcia to bym wstawiła, ale nie obiecuję, bo to dośc daleko ode mnie, więc nie wiem czy będzie coś widac.

P. S. A moje wczorajsze fotki? Podobają się?
:evil_lol:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Witam:D
co tam słychować u Kumpelka?:cool3:

KUmpelokowi się poleprzyło.Dzisiaj już obszczekał panów ze spóldzielni mieszkaniowej i ubrudził sąsiadowi jasne spodnie... Tak więc po depresji śladu nie widac, ewidentnie moje psisko wróciło do dawnej formy.

Posted

[quote name='Ewa&kumpel']A to zdjęcie wstawiłam już wcześniej, ale mnie osobiście bardzo się podoba... i dlatego wrzuciłam je drugi raz... :loveu:

Mi też się bardzooo podoba! :loveu::loveu::multi:
heh....i pomyśleć, że to nasz pies :loveu::loveu::loveu::multi::evil_lol: