Marta_Ares Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 sliczny:loveu: :loveu: super radarki:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Witam Kumpelka:evil_lol: Kumpelek wita Mickey`a Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Dzięki, że zrobiłaś fotki po moim spacrku!! :multi::multi: ..e... ale czemu nie pokazałaś łap z błota i Ciebie z błota?! he?! :mad::mad::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ß@$!@ napisał(a):Dzięki, że zrobiłaś fotki po moim spacrku!! :multi::multi: ..e... ale czemu nie pokazałaś łap z błota i Ciebie z błota?! he?! :mad::mad::evil_lol: A bo widzisz; Kumpel zdążył się umyc, a i mnie chyba też wymył. Tylko, że ja nic nie czułam ... Quote
basia bonnie Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Bo ja wiem jak Cie umył :diabloti::eviltong: NASIKAŁ NA CIEBIE I SIĘ ZMYŁO :cool3: :evil_lol::diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted March 6, 2007 Author Posted March 6, 2007 ß@$!@ napisał(a):Bo ja wiem jak Cie umył :diabloti::eviltong: NASIKAŁ NA CIEBIE I SIĘ ZMYŁO :cool3: :evil_lol::diabloti: :eviltong: Quote
Xiara Posted March 6, 2007 Posted March 6, 2007 Ale śliczna fotka ;) Widzę nowy avatarek :cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 te jego uszy są nieziemski :loveu::loveu: a przeróbeczki też fajn e :multi::multi::loveu: Quote
WinterGirl Posted March 7, 2007 Posted March 7, 2007 Witamy czarnego brata ;) Pozdrawiamy bGirl & Cleo :bluepaw:, WielkoLUD Quote
Paulina_mickey Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Wszystkiego najleprzego z okazji dnia kobiet :Rose: :Rose: Quote
basia bonnie Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 prosze! dla właścicielki mojego Qmplaka!! Quote
gogunia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć Ewa:multi: ;) !!!! Wesołego dnia kobiet!!!:p Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Heeeej :buzi: Wszystkiego najlepszego z okazji dnia kobiet :buzi::bigcool::iloveyou: Quote
Samturia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 wszystkiego najlepszego, bukietu kffiatkoof ogromnego... :) Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Cześć ;) Jesli chodzi o spacery to my wychodzimy 2 razy dziennie [tzn ja wychodzę 2 razy dziennie :diabloti:]. Rano wypuszczam ja kiedy zbieram się do szkoły, później kiedy jestem w szkole ona cały czas kręci się na podwórku [wiosna idzie, ciepełko.. i psiakowi nie chce sie siedzieć gdzecznie w domku :diabloti:], jak wracam ze szkoły to się z nią bawię na podwórku i wieczorem wychodze jeszcze raz :razz: [quote name='Ewa&kumpel']A to dla wtajemniczonych dogomanaków... Ciekawe co to jest... :niewiem: Ufo :crazyeye: Uwielbiam to :loveu: Łaciata tez tak robi, gdy chce wejść na łóżko :loveu::loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: to nie ufo, to krawat Kumpla... :crazyeye: Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 :megagrin: Jakby się tak dłużej wpatrywać to serio widać krawat :megagrin: A tam w lewym górnym rogu szyja :diabloti: Ale błysnęłam inteligencją :evil_lol: [CENTER]:B-fly::B-fly::B-fly:[/CENTER] Quote
Samturia Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 a mi sie ta fota nie wyświetla :cry: :placz: Quote
:: FiGa :: Posted March 8, 2007 Posted March 8, 2007 Masz pecha :evil_lol: A w linku? http://images21.fotosik.pl/48/d939880a16b70f4c.jpg Quote
Ewa&kumpel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 :: FiGa :: napisał(a)::megagrin: Jakby się tak dłużej wpatrywać to serio widać krawat :megagrin: A tam w lewym górnym rogu szyja :diabloti: Ale błysnęłam inteligencją :evil_lol: :B-fly::B-fly::B-fly: Nawet jakby patrzec cały dzień to nikt by na to nie wpadł, że to krawat. Fotka jest zamazana, a poza tym Kumpel ma krawat w dziwnym kształcie. Spoko, z Twoją inteligencją jest wszystko OK. :lol: Quote
basia bonnie Posted March 9, 2007 Posted March 9, 2007 :evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha! Ewa, masz gg? :oops: jak coś to napisz do mnie na 3413955 :oops: Quote
Ewa&kumpel Posted March 9, 2007 Author Posted March 9, 2007 ß@$!@ napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol: haha! Ewa, masz gg? :oops: jak coś to napisz do mnie na 3413955 :oops: Ok, odezwę się wieczorkiem, bo teraz muszę uciekac... Quote
Recommended Posts