Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
A o której wychodzicie na pierwszy spacerek???

u mnie to zależy czy ide do szkoły czy nie...jak mam na rano to wychodze z nim rano a jak mam wolne to o 10 czasem później...zależy kto wcześniej wstanie:Dbo nie raz Mickey śpi dłużej ode mnie:evil_lol:

Posted

No ok, jak juZ się temat wywiązał. Ale ile razy wychodzicie ze swoimi psiaka w ciągu dnia??

Jeśli chodzi o ranne spacerki to nic nie mogę zrobic. Jak wstanę to Kumpel się kręci i dla świętego spokoju idę. A poza tym to jeżeli już wstałam to po co ma się męczyc. Zawsze stram się postawic w jego sytuacji. Jak bym się czuła gdybym chciała na stronę, a ktoś by mnie olewał...

:smilecol:

Posted

eria napisał(a):
a na mnie Kreon wymusza spacer o 9 :cool1: a mógłby jeszcze pospać:cool1: :evil_lol:

Też nie masz lekko. Jak mus to mus.
Ale ja zawsze powtarzam sobie: trzeba było się zastanowic zanim wzięłaś psa do domu; no bo to przecież obowiązek. A tu zimno, pada deszcz, nie chce mi się, ale obowiązek to obowiązek...

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
No ok, jak juZ się temat wywiązał. Ale ile razy wychodzicie ze swoimi psiaka w ciągu dnia??

Jeśli chodzi o ranne spacerki to nic nie mogę zrobic. Jak wstanę to Kumpel się kręci i dla świętego spokoju idę. A poza tym to jeżeli już wstałam to po co ma się męczyc. Zawsze stram się postawic w jego sytuacji. Jak bym się czuła gdybym chciała na stronę, a ktoś by mnie olewał...

:smilecol:

Mickey też jak tylko zauważy że już nie śpie to nie daje mi spokoju...symulatn mały piszczy że niby mu sie strasznie chce:evil_lol:
a wychodze z nim 3 lub 4 razy...jakoś tak sie nauczył i ma stałe godziny wychodzenia a nawe jesli nie woła to ja go biore bo lubie z nim chodzic na polko:cool3:

Posted

Paulina_mickey napisał(a):
Mickey też jak tylko zauważy że już nie śpie to nie daje mi spokoju...symulatn mały piszczy że niby mu sie strasznie chce:evil_lol:
a wychodze z nim 3 lub 4 razy...jakoś tak sie nauczył i ma stałe godziny wychodzenia a nawe jesli nie woła to ja go biore bo lubie z nim chodzic na polko:cool3:

Mój Kumpel też przyzwyczajony do stałych godzin spacerkowych...

Ma ktoś pomysł na jakiś ciekawy temat?

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Też nie masz lekko. Jak mus to mus.
Ale ja zawsze powtarzam sobie: trzeba było się zastanowic zanim wzięłaś psa do domu; no bo to przecież obowiązek. A tu zimno, pada deszcz, nie chce mi się, ale obowiązek to obowiązek...

ja se tak marudze bo marudzę, ale w końcu wstaję i idę no :lol: trudno -trafiła się taka maruda :evil_lol:się przyzwyczaił że na spacer o 9 , potem o 15, i nie ma zmiłuj :D

Posted

eria napisał(a):
ja se tak marudze bo marudzę, ale w końcu wstaję i idę no :lol: trudno -trafiła się taka maruda :evil_lol:się przyzwyczaił że na spacer o 9 , potem o 15, i nie ma zmiłuj :D

Ja też czasem pomarudzę, ale na moim nie zostaje. Idę (bo co mam zrobic) i odwalam swoją spacerkową pańszczyznę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale w sumie to nie jest takie złe...

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Wiec ja Wam opowiem jak było na spacerze o 8 rano :diabloti:
Było super! Bylo super, bo Kumpel sie wytarzal i przybiegliśmy szybko do Ewy i zrobił jej pobudkę błotną :diabloti::evil_lol:

No to rzeczywiscie super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Dziedoberek :)
a tu co tak nagadane a fotek brak coooo ?:diabloti:

Czesc. Fotki były przedwczoraj. Nzawet nie zauważyłam, że to już cztery strony w tył. Muszę to naprawic...

Posted

ß@$!@ napisał(a):
Wiec ja Wam opowiem jak było na spacerze o 8 rano :diabloti:
Było super! Bylo super, bo Kumpel sie wytarzal i przybiegliśmy szybko do Ewy i zrobił jej pobudkę błotną :diabloti::evil_lol:

Noooooooooo, to ja teraz wiem czemu taka brudna się obudziłam. :diabloti:
Ale na spacerek i tak po ósmej musiałam iśc. To Kumpel, widzisz, nie przyznał się, że był z Tobą wcześniej... :evil_lol: