tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Taaaaa. Mój pies to by się na 8 za zadne skarby nie obudził, kiedyś to nawet po 6 a teraz?? I zapraszamy ponownie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6 Quote
Ewa&kumpel Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 [quote name='Matinka']Taaaaa. Mój pies to by się na 8 za zadne skarby nie obudził, kiedyś to nawet po 6 a teraz?? I zapraszamy ponownie http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=49897&page=6 A o której wychodzicie na pierwszy spacerek??? Quote
eria Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 a na mnie Kreon wymusza spacer o 9 :cool1: a mógłby jeszcze pospać:cool1: :evil_lol: Quote
arystokratka Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 To już sobie nawet pies nie może w spokoju zjeść :mad::mad:. Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Cześć kochana :buzi: jak już o spacerkach gadacie to ja chce powiedzieć że ja moja Tine siła wyciagam o 10 :D:diabloti: Quote
haska_12 Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Czesc dziewuszki :) Edyta - A Tina jest chociaz z tego zadowolona? :razz: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 T ina jakb y mogła to by cały dzień w domu siedziała.... Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):A o której wychodzicie na pierwszy spacerek??? u mnie to zależy czy ide do szkoły czy nie...jak mam na rano to wychodze z nim rano a jak mam wolne to o 10 czasem później...zależy kto wcześniej wstanie:Dbo nie raz Mickey śpi dłużej ode mnie:evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 No ok, jak juZ się temat wywiązał. Ale ile razy wychodzicie ze swoimi psiaka w ciągu dnia?? Jeśli chodzi o ranne spacerki to nic nie mogę zrobic. Jak wstanę to Kumpel się kręci i dla świętego spokoju idę. A poza tym to jeżeli już wstałam to po co ma się męczyc. Zawsze stram się postawic w jego sytuacji. Jak bym się czuła gdybym chciała na stronę, a ktoś by mnie olewał... :smilecol: Quote
Ewa&kumpel Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 eria napisał(a):a na mnie Kreon wymusza spacer o 9 :cool1: a mógłby jeszcze pospać:cool1: :evil_lol: Też nie masz lekko. Jak mus to mus. Ale ja zawsze powtarzam sobie: trzeba było się zastanowic zanim wzięłaś psa do domu; no bo to przecież obowiązek. A tu zimno, pada deszcz, nie chce mi się, ale obowiązek to obowiązek... Quote
Paulina_mickey Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No ok, jak juZ się temat wywiązał. Ale ile razy wychodzicie ze swoimi psiaka w ciągu dnia?? Jeśli chodzi o ranne spacerki to nic nie mogę zrobic. Jak wstanę to Kumpel się kręci i dla świętego spokoju idę. A poza tym to jeżeli już wstałam to po co ma się męczyc. Zawsze stram się postawic w jego sytuacji. Jak bym się czuła gdybym chciała na stronę, a ktoś by mnie olewał... :smilecol: Mickey też jak tylko zauważy że już nie śpie to nie daje mi spokoju...symulatn mały piszczy że niby mu sie strasznie chce:evil_lol: a wychodze z nim 3 lub 4 razy...jakoś tak sie nauczył i ma stałe godziny wychodzenia a nawe jesli nie woła to ja go biore bo lubie z nim chodzic na polko:cool3: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 ja z Tiną też jakos 3-4 razy dziennie chociaz jej sie czasem chce wyjsc na dwor poszczekać tylko hehehe:D Quote
Ewa&kumpel Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Mickey też jak tylko zauważy że już nie śpie to nie daje mi spokoju...symulatn mały piszczy że niby mu sie strasznie chce:evil_lol: a wychodze z nim 3 lub 4 razy...jakoś tak sie nauczył i ma stałe godziny wychodzenia a nawe jesli nie woła to ja go biore bo lubie z nim chodzic na polko:cool3: Mój Kumpel też przyzwyczajony do stałych godzin spacerkowych... Ma ktoś pomysł na jakiś ciekawy temat? Quote
tusia. Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewo zabierasz kumpelka na zlot? I kto wogóle jedzie? Ja chyba tak ale kto z Was? :D Quote
eria Posted March 4, 2007 Posted March 4, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Też nie masz lekko. Jak mus to mus. Ale ja zawsze powtarzam sobie: trzeba było się zastanowic zanim wzięłaś psa do domu; no bo to przecież obowiązek. A tu zimno, pada deszcz, nie chce mi się, ale obowiązek to obowiązek... ja se tak marudze bo marudzę, ale w końcu wstaję i idę no :lol: trudno -trafiła się taka maruda :evil_lol:się przyzwyczaił że na spacer o 9 , potem o 15, i nie ma zmiłuj :D Quote
Ewa&kumpel Posted March 4, 2007 Author Posted March 4, 2007 eria napisał(a):ja se tak marudze bo marudzę, ale w końcu wstaję i idę no :lol: trudno -trafiła się taka maruda :evil_lol:się przyzwyczaił że na spacer o 9 , potem o 15, i nie ma zmiłuj :D Ja też czasem pomarudzę, ale na moim nie zostaje. Idę (bo co mam zrobic) i odwalam swoją spacerkową pańszczyznę. :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Ale w sumie to nie jest takie złe... Quote
basia bonnie Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Wiec ja Wam opowiem jak było na spacerze o 8 rano :diabloti: Było super! Bylo super, bo Kumpel sie wytarzal i przybiegliśmy szybko do Ewy i zrobił jej pobudkę błotną :diabloti::evil_lol: Quote
haska_12 Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 ß@$!@ napisał(a):Wiec ja Wam opowiem jak było na spacerze o 8 rano :diabloti: Było super! Bylo super, bo Kumpel sie wytarzal i przybiegliśmy szybko do Ewy i zrobił jej pobudkę błotną :diabloti::evil_lol: No to rzeczywiscie super :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Dziedoberek :) a tu co tak nagadane a fotek brak coooo ?:diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):Dziedoberek :) a tu co tak nagadane a fotek brak coooo ?:diabloti: Czesc. Fotki były przedwczoraj. Nzawet nie zauważyłam, że to już cztery strony w tył. Muszę to naprawic... Quote
Ewa&kumpel Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 ß@$!@ napisał(a):Wiec ja Wam opowiem jak było na spacerze o 8 rano :diabloti: Było super! Bylo super, bo Kumpel sie wytarzal i przybiegliśmy szybko do Ewy i zrobił jej pobudkę błotną :diabloti::evil_lol: Noooooooooo, to ja teraz wiem czemu taka brudna się obudziłam. :diabloti: Ale na spacerek i tak po ósmej musiałam iśc. To Kumpel, widzisz, nie przyznał się, że był z Tobą wcześniej... :evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted March 5, 2007 Author Posted March 5, 2007 No dobra, to pakujemy fotki. Zrobione wczoraj rano po tym spacerku z Basią... :bigcool: Trochę ciemne bo jeszcze rolety były opuszczone... Quote
eria Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 http://images22.fotosik.pl/27/8e877b88ebc5b987.jpg eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee........................... Quote
Recommended Posts