Guest Kamcia_14 Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Moze podzielimy też pieska moniki :razz:. Przecież one są prawie identyczne :evil_lol:. Quote
*Monia* Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Jak się Hexiasta da podzielić :razz: . Ona zbyt miła dla nieznajomych nie jest :evil_lol: bo niektórzy nadużywali jej przyjazności jak mała była i teraz wybiera sobie znajomych :p . Chyba że jej coś do jedzenia ktoś da to wtedy będzie nawet prosiła o pokrojenie :lol: . Quote
basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 [quote name='Kamcia_14']Moze podzielimy też pieska moniki :razz:. Przecież one są prawie identyczne :evil_lol:. Marta!! Patrz jakie.. :mad::mad: (:evil_lol:)!! Najpierw my wzięłyśmy sobie Kumpla, a teraz one sie odgapiają i już chcą jakiegoś psa.... :angryy::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 21, 2007 Author Posted February 21, 2007 Witam kochani!!! :loveu: Niestety, nie poodwiedzam dzisiaj Waszych galerii. Jutro prawdopodobnie też. :placz::placz::placz::placz::placz: Tak wyszło. Ale to tylko najwyżej dwa, trzy dni. Później będzie już normalnie... :lol: Ta ostatnia foteczka jest specjalnie dla Ciebie Basiu, oraz dla siostrzyczki Kumpla, czyli Heksuni... :loveu: :loveu: :loveu: Quote
basia bonnie Posted February 21, 2007 Posted February 21, 2007 Ohh! Jak miło :loveu::loveu::multi: Quote
*Monia* Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Jaki on śliczniutki :loveu: . I jaki elegancki (i spokojny :lol: ) Quote
Ibazelka Posted February 22, 2007 Posted February 22, 2007 Cóz za styl, cóż za szyk ... Francja elegancja Super fotki Quote
Paulina_mickey Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']Witam kochani!!! :loveu: Niestety, nie poodwiedzam dzisiaj Waszych galerii. Jutro prawdopodobnie też. :placz::placz::placz::placz::placz: Tak wyszło. Ale to tylko najwyżej dwa, trzy dni. Później będzie już normalnie... :lol: Ta ostatnia foteczka jest specjalnie dla Ciebie Basiu, oraz dla siostrzyczki Kumpla, czyli Heksuni... :loveu: :loveu: :loveu: witam:buzi: nie było mnie troszke na DGM a tu jakie zaległości:roll: ale juz nadrobiłam:evil_lol: sliczne foteczki:loveu: :loveu: Quote
caroolcia Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 hi hi hi jak taka włoska donna z mafijnej rodziny ;)))) Mam nadzieję że kumpel się nie obrazi za wirtualną zmiae płci ;) Quote
eria Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 oj jaki bidula - babuleńkę z niego zrobili!! Kumpel - z kim ty sie kumplujesz!!!!!:evil_lol: Quote
Marta_Ares Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 sliczny:evil_lol: :loveu: :loveu: :loveu: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Podobny do mojej babci :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='_ChiQuiTa_'] Podobny do mojej babci :crazyeye::loveu::loveu::loveu: Edytka to Twoja babcia jest psiakiem:crazyeye: :evil_lol: Quote
basia bonnie Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 no, bo ona ma psią rodzine :evil_lol: Quote
Paulina_mickey Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 ß@$!@ napisał(a):no, bo ona ma psią rodzine :evil_lol: też bym tak chciała:evil_lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Paulina_mickey napisał(a):Edytka to Twoja babcia jest psiakiem:crazyeye: :evil_lol: mają takie samo spojrzenie :d i jeszcze ta chustka :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Witam wszystkich. Wróciłam. Widzę, że próby uprowadzenia Kumpla się zakończyły... :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Natomiast robi karierę jak jest ubrany w moją ulubioną apaszkę. :laola: Cieszę się ze nie zapomnieliście o nas mimo naszej nieobecności... Bardzo dziękujemy... :lol::lol::lol: Quote
Ewa&kumpel Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 A te fotki przedstawiają ulubioną pozycję Kumpla. W innej ciężko go złapac, przynajmniej w domu... Quote
*Monia* Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Kumpelek leniuszek :loveu: . Pozdrawiamy przystojniaczka :lol: . Quote
anka11 Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 hej :) sliczne fotki:evil_lol::evil_lol: ale on sie rozwala xD pozdro :) Quote
Recommended Posts