Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):hmm.... n jest malutki i raczej twardy To taki sam. Czyli nic poważnego (jeżeli to to samo), ale jak będziesz z nią u weta to niech zobaczy. Ważne, żeby ten guzek się nie powiększał... :kciuki: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 No on sie raczej nie powieksza bo jak mi powiedziala moja siostra to że ona wczesniej tez go czuła i mi nic nie mowila.... Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 _ChiQuiTa_ napisał(a):No on sie raczej nie powieksza bo jak mi powiedziala moja siostra to że ona wczesniej tez go czuła i mi nic nie mowila.... No to super, ale i tak trzeba to będzie sprawdzic. Tak sobie pomyslałam, że z tymi naszymi zwierzakami to cały świat i pół Ameryki.... :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::cool3::lol: Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):No to super, ale i tak trzeba to będzie sprawdzic. Tak sobie pomyslałam, że z tymi naszymi zwierzakami to cały świat i pół Ameryki.... :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::cool3::lol: ojjj tak, żebyś wiedziała :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
:: FiGa :: Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Cześć :cool3: Piękne zdjecia jeziorka i sesji "ganiamy kitkę" :loveu: Czarny potffffór :diabloti: Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ewa&kumpel napisał(a): Tak sobie pomyslałam, że z tymi naszymi zwierzakami to cały świat i pół Ameryki.... :evil_lol::eviltong::evil_lol::eviltong::cool3::lol: Cześć:lol: Świetnie powiedziane:evil_lol::razz: Quote
Alicja Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 :multi::multi::multi:witajcie dogo śmiga aż miło;) Quote
anka11 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 hejcia :) ja nie w temacie ale chcialam Was odwiedzic ;) Quote
_ChiQuiTa_ Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Alicjarydzewska']:multi::multi::multi:witajcie dogo śmiga aż miło;) Śmigało :( bo znowu coś sie zaczyna psuć :placz: Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 anka11 napisał(a):hejcia :) ja nie w temacie ale chcialam Was odwiedzic ;) Nic nie szkodzi. Miło, że wpadłaś do nas. Wieczorem focie, ale tak się zastanawiam... Quote
Dobcia Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 Ewa&kumpel napisał(a):Nic nie szkodzi. Miło, że wpadłaś do nas. Wieczorem focie, ale tak się zastanawiam... yyyy... a nad czym? Bo my chcemy focie;) Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Dobcia napisał(a):yyyy... a nad czym? Bo my chcemy focie;) aaaaaaa, bo ja taka przekora jestem,,,, :diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 anka11 napisał(a):fotki dawaj fotki!!! OK, za chwilkę. Muszę się ogarnąc bo mi posty moje wsiąkają. :placz::placz::placz: Quote
anka11 Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 aha..... ja nie widze Waszych postow tylko napisane ze sa nowe i jak wejde ze cche napisac odpowidz to wtedy widze na dole (mapa tematow) Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 Znowu dzieje się coś złego... Ciekawe co będzie dalej... Quote
Ewa&kumpel Posted February 13, 2007 Author Posted February 13, 2007 OK, żeby nie było, że mi się nie chce. Ale jak mi ten post razem ze zdjęciami gdzieś zniknie to zacznę szczekac... :watpliwy: Fotki spacerkowe się znalazły jeszcze. Są sprzed około tygodnia. A na tym zdjęciu jest sunia, na którą Kumpel nawet nie szczeknął, jak nigdy. Taki był zmęczony... Quote
Paulina_mickey Posted February 13, 2007 Posted February 13, 2007 [quote name='Ewa&kumpel']OK, żeby nie było, że mi się nie chce. Ale jak mi ten post razem ze zdjęciami gdzieś zniknie to zacznę szczekac... :watpliwy: Fotki spacerkowe się znalazły jeszcze. Są sprzed około tygodnia. A na tym zdjęciu jest sunia, na którą Kumpel nawet nie szczeknął, jak nigdy. Taki był zmęczony... fajniusie foteczki:loveu: Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Dzień dobry, dziś troszkę inaczej... :loveu::loveu::loveu: Quote
Czoko Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Właśnie podziwiam ślicznosci - ale kto to? Quote
Ewa&kumpel Posted February 14, 2007 Author Posted February 14, 2007 Czoko napisał(a):Właśnie podziwiam ślicznosci - ale kto to? To są psinki wirtualne, przeznaczone do telefonu jako tapety... Niestety nie moje... Quote
eria Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 śliczniaste ale ja bym tam Kumpla pooglądała chętniej :p Quote
Samturia Posted February 14, 2007 Posted February 14, 2007 Niestety... :)a może na szczęście ;) Quote
Recommended Posts