Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:evil_lol::evil_lol:Witam na mojej nowozałożonej galerii poświęconej mojemu diabelskiemu kundelkowi o imieniu Kumpel :)

Kumpel to średniej wielkości pies o czarnym jak smoła umaszczeniu.
Pojawił się na świecie 30 maja 2002 roku. Biedactwo przez pierwsze dwa miesiące swego życia mieszkał sobie na wsi, na podwórku, razem z piętnastoma innymi psami. Jak zabrałam go do domu to był strasznie brudny, wychudzony i zapchlony.
I tak rozpoczęło się nasze wspólne egzystowanie. Teraz Kumpel ma się świetnie. :cool3:
Czasem jest namolny i denerwujący:diabloti:, ale nie wyobrażam sobie, że kiedyś go z nami nie było.

• Replies 888
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam Ewo, strasznie się cieszę, ze zdecydowałaś się zarejestrować na dogomani... jednak mój wysiłek z angielskim nie poszedł na marne, jednak moja robota zdała się na coś i przekonałam Cię byś wstąpiła do naszej dogomaniackiej rodziny :)

Kumpel to ślizny psiorek, tylko szkoda, ze z cerberem by się nie dogadał :(

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Witam wszystkich. Wreszcie udało mi się do Was dołączyc. Pozdrawiam i zapraszam

suuuper udało Ci się napisać pierwszego posta :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D ale będzie fajnie :)

Posted

Tak Gosiu, zrobie Kumpelkowi Benerek, ale jutro bo dziś już siły nie mam... na razie kumpelek ma odsyłacz w postaci podpisu i to na jakiś czas musi wystarczyć :smile:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Hihi rodzinka się pwiększa :)
ja Ciebie Ewo też witam baaardzo serdecznie :)
a Kumpel jest świetny i jakie oryginalne imię :loveu:

Również bardzo mi miło.

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
tzn, co Cię nie kręci? pisanie na dogomani??

Kręci mnie, kręci. Bardzo;) Wiem, że jest fajnie. Tylko to ja muszę się oswoic. Poodwiedzac, popisac troszkę, powchodzic na inne galerie. Tutaj jest po prostu super.

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):
Kręci mnie, kręci. Bardzo;) Wiem, że jest fajnie. Tylko to ja muszę się oswoic. Poodwiedzac, popisac troszkę, powchodzic na inne galerie. Tutaj jest po prostu super.

oo tak:) Dogomania uzaleznia i wciaga na maksa :D
Kto raz sprubuje juz na zawsze tu zostanie :diabloti:

Posted

Ewa&kumpel napisał(a):

o widze ze kolejna osoba bedzie uzalezniona:evil_lol: ale to calkiem przyjemny i pozytywny nalog ta nasza dogomania:loveu:

a galeria ci rosnie w zastraszajacym tempie:p

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
O jak Lui bedzie o to dbać to już ja to sobie wyobrażam:D 50 stron zaległosci będzie:D

no a co Ty myślałaś :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

furciaczek napisał(a):
o widze ze kolejna osoba bedzie uzalezniona:evil_lol: ale to calkiem przyjemny i pozytywny nalog ta nasza dogomania:loveu:

opj tak, to nasz ukochana dogomania... ile ja tu wspanialych ludzi poznałam... aż wierzyć sie nie chce :)

Posted

Cerber napisał(a):
opj tak, to nasz ukochana dogomania... ile ja tu wspanialych ludzi poznałam... aż wierzyć sie nie chce :)

Oj ja chociaż wirtualnie ale też dużo :)
a ile ja sie tu nauczyłam :cool3:

Posted

_ChiQuiTa_ napisał(a):
Oj ja chociaż wirtualnie ale też dużo :)
a ile ja sie tu nauczyłam :cool3:

no ja na zywo kilka osob poznałam, chociażby taką Martę, potem taką Gosię... :):):) one też są świetnymi kumpelami:) zarowno na zywo jak i wirtualnie, mozna spotkac prawdziwe pokrewne dusze :)