monika.sz. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 (edited) Witam, jestem tu po raz pierwszy, i przywiodła mnie tu ciekawość czy znacie kosmetyki wystawowe Show Dog? Bardzo proszę osoby, które się z nimi zetknęły o kilka słów opinii, będę zobowiązana. Jeżeli ktoś będzie miał pytania na temat pielęgnacji psów to służę pomocą. Dziękuję i pozdrawiam :smile: Edited January 19, 2012 by monika.sz. Quote
vivica Posted February 9, 2012 Posted February 9, 2012 Kupiłam mojej suni kosmetyki Show Dog. Zobaczymy jakie będą efekty :cool3: Quote
amanda-1a Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Vivica, i nic się nie pochwaliłaś nowym zakupem??? Testowałaś już? Opowiadaj natychmiast :cool3: Quote
vivica Posted February 11, 2012 Posted February 11, 2012 Amanda, szamponu i odżywki jeszcze nie testowałam - jutro mam zamiar wykąpać moją kruszynkę. Natomiast testowałam S-factor serum - bardzo fajny kosmetyk :) Quote
Recommended Posts