Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 295
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przesłodkie dwie chuliganowe mordeczki...!Ja też często wracam do poprzednich zdjęć,bo lubię sesje zdjęciowe,które robi Anula!I wcale nie trzeba się o nie prosić...!A czy jest jakieś zainteresowanie w sprawie adopcji Isi?

Posted

Bogusik napisał(a):
Przesłodkie dwie chuliganowe mordeczki...!Ja też często wracam do poprzednich zdjęć,bo lubię sesje zdjęciowe,które robi Anula!I wcale nie trzeba się o nie prosić...!A czy jest jakieś zainteresowanie w sprawie adopcji Isi?

No niestety nie ma zainteresowania,a to taki bezproblemowy pies,daje tyle radości w domu.Nawet tak myślałam,że Isia by się nadawała do agility-jest taka skoczna,uwielbia wszelkiego rodzaju,pluszaki,piłeczki aby tylko jej rzucać i się z nią bawić.Na łące potrafi pokonywać przestrzeń jak sarna.Ogólnie jest bardzo fajnym psem,nie konfliktowym z niczym i nikim.Uwielbia dzieci,nawet przez przypadek zawędrowała za nimi pod szkołę,jednak zawołana zaraz przybiegła na komendę.Jest mała ale o wielkim serduszku i potencjale energii.Ona nawet potrafi kawałkiem bryłki ziemi się bawić,podrzucać go i łapać w locie.Naprawdę jest bardzo fajna,szalenie kontaktowa i kochana.

Posted

Nikt nie zagląda do mojej kruszynki a ona taka śliczna jest i coraz bardziej przywiązuje się do nas a o Mikim nie wspomnę.Ciąga go za ogon po całym pokoju!
A ja praktycznie nie mogę pisać post po poście!

Posted

możesz, możesz i pisz.
wiesz Anulo co zajmuje najwięcej czasu ostatnio na dogo. Choć przez ostatnie dwa dni nie mogłam z obrzydzenia zaglądać na Ten wątek, ale dzisiaj za kimś tam pociągnęłam no i znowu....
od przedwczoraj ratowaliśmy Nortona, nie pamiętam już czy tam zaglądałaś. starałam się pomóc mu pozawątkowo. dobrze, że nie zdążyłam ruszyć dość poważnych znajomości. niestety pies już za TM.
...a Tobisia słodziak! a nie mówiłam, że Mikuś zakocha się w niej;)
zaraz, ciąga go za ogon? o rany! i on na to pozwala? myślę, że gdyby nie Twoje postanowienie o bdt, to ona była by już Wasza na zawsze.

Posted

No wiem co zajmuje nam czas na dogo bo ja też tam zaglądam i czytam kilometrowe posty.A o Nortonie nic nie wiem muszę zaglądnąć,nie znam jego wątku.
Tak Isia wynalazła sposób aby Mikusia zachęcić do zabawy to łapie go za ogon i ciąga po pokoju ale Miki nie piszczy jedynie denerwuje się przez moment i zaczyna się zabawa,która trwa bez końca.Tak myślę,że Isia by na bank została u nas gdyby nie moje uparte postanowienie być DT.To jest bezproblemowy pies,który kocha wszystko i wszystkich jednym słowem maskotka do kochania i głaskania.

Posted

docha napisał(a):
to cieszcie się Aniu nią , bo nie znasz dnia gdy zjawi się po nią właściciel.
ogłoszenia dalej ma Twoje? co ile je odnawiasz?

A no cieszymy się.A ogłoszenia ja nie odnawiam.Robiła je Agnieszka0 i to na jej głowie jest ale wiadomo,że wygasną niektóre za miesiąc a niektóre są do trzech miesięcy ważne.Jeżeli Isia nie znajdzie domku wciągu miesiąca to Agnieszka0 dorobi jej jeszcze 30 ogłoszeń gratis.

Posted

Ja zamowie 130 ogloszen u CatAngel, juz do niej napisalam. :) Poza tym u mnie mała ma ogloszenie w Tablica.pl.

Cioteczki, a myslalyscie o ogloszeniu Tobisi w Gazecie Zachodniej? Sporo psiakow znalazlo domy w ten sposob. Koszt to ok. 45 zl za ogloszenie w wydaniu piatkowym.

Posted

Sabinko serdeczne dzięki za ogłoszenia.Sądzę,że po tych ogłoszeniach Iśka znajdzie dom,ponieważ będzie ich bardzo dużo,jeżeli nie - będę szukać innego rozwiązania właśnie w postaci Gazety.

Posted

Anula, ogloszonka u CatAngel juz zamowione. :) CatAngel napisala, ze zacznie je robic w poniedzialek. Niektore ogloszenia bedzie trzeba uaktywnic, wiec bedziesz dostawala e-maile z linkami do aktywacji. Prosze nakliknij na kazdy z tych linkow zeby uaktywnic ogloszenia. Dziekuje! :)

Posted

Sabina02 napisał(a):
Anula, ogloszonka u CatAngel juz zamowione. :) CatAngel napisala, ze zacznie je robic w poniedzialek. Niektore ogloszenia bedzie trzeba uaktywnic, wiec bedziesz dostawala e-maile z linkami do aktywacji. Prosze nakliknij na kazdy z tych linkow zeby uaktywnic ogloszenia. Dziekuje! :)

Sabinko to ja dziękuję bardzo!
Z aktywacją postąpię wg Twojej instrukcji.

Posted

Zaglądam do cudeńka i nie rozumiem ,ze nikt jeszcze się na niej nie poznał. moja miss świata, Perełka już ma domek dzięki ogłoszeniu Braszki.Dzięki niej 2 psy maja domki.
Dajcie bezpłatnie ogłoszenie ze zdjęciem do wrocławskiej Wyborczej listy@wroclaw.agora. pl i powtarzajcie co 3 - 4dni.
Trzymam kciuki za domek i za Anulę ,żeby wytrwała w swoim postanowieniu.

Posted

Dzisiaj ukazały się ogłoszenia od CatAngel dzięki oczywiście Sabince.Uaktywniłam je.
I też dzisiaj był jeden telefon od Państwa z Polkowic.Chcą przyjść i Isię zobaczyć,poznać a ja ich.Czekam na wizytę Państwa wkrótce.
A Isia zgarnęła nasze serca i to całej rodziny.Nie wiem co będzie!!!
A może domek się rozmyśli jak zobaczy roztrzepańca,chuligana nr.1!!!

Posted

[quote name='Anula']Dzisiaj ukazały się ogłoszenia od CatAngel dzięki oczywiście Sabince.Uaktywniłam je.
I też dzisiaj był jeden telefon od Państwa z Polkowic.Chcą przyjść i Isię zobaczyć,poznać a ja ich.Czekam na wizytę Państwa wkrótce.
A może domek się rozmyśli jak zobaczy roztrzepańca,chuligana nr.1!!![/QUOTE]

Super, ze CatAngel robi te ogloszonka. :) Jak mi wysle linki do wszystkich tych ogloszen, to wkleje je tutaj.

Trzymam mocno kciuki za ta rodzine z Polkowic. :kciuki: Oby to bylo TEN domek! :lol:

Posted

[quote name='Anula']Dzisiaj ukazały się ogłoszenia od CatAngel dzięki oczywiście Sabince.Uaktywniłam je.
A może domek się rozmyśli jak zobaczy roztrzepańca,chuligana nr.1!!![/QUOTE]
Oj Anula, będzie się działo!!!! :)