martaipieski Posted February 12, 2012 Author Posted February 12, 2012 jeny to juz 3 tygodnie??? ale ten czas lecie:( Quote
docha Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 niesamowita jest, aż sama zakochałam się w niej. zrób to zdjęcie tramwajowe ;) Quote
Anula Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No i proszę zdjęcia tramwajowe a może pociągowe tylko trochę za krótki skład i inne. Quote
Anula Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 No i jeszcze,szarpanina o jednego pluszaka a kosz stoi pełny różności. Quote
farmerka63 Posted February 12, 2012 Posted February 12, 2012 Świetna komitywa :) Oni oboje wyglądają jak kolejne pluszaki z tego wiklinowego kosza :):):) Quote
magenka1 Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 nie lubię offować ale w Pszczynie jest taki kudłaczek nie ma ludzi na wątku, proszę zajrzyjcie http://www.dogomania.pl/threads/222670-Bardzo-kud%C5%82aty-m%C5%82ody-i-przyjacielski-AS.-Pomo%C5%BCesz-og%C5%82asza%C4%87 [FONT=Comic Sans MS][/FONT] Quote
docha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Anula, zobacz jakie piękne kudłatki z pseudo http://www.dogomania.pl/threads/222391 Quote
Anula Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 [quote name='docha']Anula, zobacz jakie piękne kudłatki z pseudo http://www.dogomania.pl/threads/222391. Wiem,wiem już byłam wcześniej na wątku.Pomogłam bym w DT no ale jestem zablokowana chuliganem. Quote
docha Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 zajrzałam jeszcze raz w zdjęcia i humor mi się poprawił. one są przesłodkie te chuligany. Quote
Bogusik Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Przesłodkie dwie chuliganowe mordeczki...!Ja też często wracam do poprzednich zdjęć,bo lubię sesje zdjęciowe,które robi Anula!I wcale nie trzeba się o nie prosić...!A czy jest jakieś zainteresowanie w sprawie adopcji Isi? Quote
Anula Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Bogusik napisał(a):Przesłodkie dwie chuliganowe mordeczki...!Ja też często wracam do poprzednich zdjęć,bo lubię sesje zdjęciowe,które robi Anula!I wcale nie trzeba się o nie prosić...!A czy jest jakieś zainteresowanie w sprawie adopcji Isi? No niestety nie ma zainteresowania,a to taki bezproblemowy pies,daje tyle radości w domu.Nawet tak myślałam,że Isia by się nadawała do agility-jest taka skoczna,uwielbia wszelkiego rodzaju,pluszaki,piłeczki aby tylko jej rzucać i się z nią bawić.Na łące potrafi pokonywać przestrzeń jak sarna.Ogólnie jest bardzo fajnym psem,nie konfliktowym z niczym i nikim.Uwielbia dzieci,nawet przez przypadek zawędrowała za nimi pod szkołę,jednak zawołana zaraz przybiegła na komendę.Jest mała ale o wielkim serduszku i potencjale energii.Ona nawet potrafi kawałkiem bryłki ziemi się bawić,podrzucać go i łapać w locie.Naprawdę jest bardzo fajna,szalenie kontaktowa i kochana. Quote
Anula Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Nikt nie zagląda do mojej kruszynki a ona taka śliczna jest i coraz bardziej przywiązuje się do nas a o Mikim nie wspomnę.Ciąga go za ogon po całym pokoju! A ja praktycznie nie mogę pisać post po poście! Quote
docha Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 możesz, możesz i pisz. wiesz Anulo co zajmuje najwięcej czasu ostatnio na dogo. Choć przez ostatnie dwa dni nie mogłam z obrzydzenia zaglądać na Ten wątek, ale dzisiaj za kimś tam pociągnęłam no i znowu.... od przedwczoraj ratowaliśmy Nortona, nie pamiętam już czy tam zaglądałaś. starałam się pomóc mu pozawątkowo. dobrze, że nie zdążyłam ruszyć dość poważnych znajomości. niestety pies już za TM. ...a Tobisia słodziak! a nie mówiłam, że Mikuś zakocha się w niej;) zaraz, ciąga go za ogon? o rany! i on na to pozwala? myślę, że gdyby nie Twoje postanowienie o bdt, to ona była by już Wasza na zawsze. Quote
Anula Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 No wiem co zajmuje nam czas na dogo bo ja też tam zaglądam i czytam kilometrowe posty.A o Nortonie nic nie wiem muszę zaglądnąć,nie znam jego wątku. Tak Isia wynalazła sposób aby Mikusia zachęcić do zabawy to łapie go za ogon i ciąga po pokoju ale Miki nie piszczy jedynie denerwuje się przez moment i zaczyna się zabawa,która trwa bez końca.Tak myślę,że Isia by na bank została u nas gdyby nie moje uparte postanowienie być DT.To jest bezproblemowy pies,który kocha wszystko i wszystkich jednym słowem maskotka do kochania i głaskania. Quote
docha Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 to cieszcie się Aniu nią , bo nie znasz dnia gdy zjawi się po nią właściciel. ogłoszenia dalej ma Twoje? co ile je odnawiasz? Quote
Anula Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 docha napisał(a):to cieszcie się Aniu nią , bo nie znasz dnia gdy zjawi się po nią właściciel. ogłoszenia dalej ma Twoje? co ile je odnawiasz? A no cieszymy się.A ogłoszenia ja nie odnawiam.Robiła je Agnieszka0 i to na jej głowie jest ale wiadomo,że wygasną niektóre za miesiąc a niektóre są do trzech miesięcy ważne.Jeżeli Isia nie znajdzie domku wciągu miesiąca to Agnieszka0 dorobi jej jeszcze 30 ogłoszeń gratis. Quote
Sabina02 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Ja zamowie 130 ogloszen u CatAngel, juz do niej napisalam. :) Poza tym u mnie mała ma ogloszenie w Tablica.pl. Cioteczki, a myslalyscie o ogloszeniu Tobisi w Gazecie Zachodniej? Sporo psiakow znalazlo domy w ten sposob. Koszt to ok. 45 zl za ogloszenie w wydaniu piatkowym. Quote
Anula Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Sabinko serdeczne dzięki za ogłoszenia.Sądzę,że po tych ogłoszeniach Iśka znajdzie dom,ponieważ będzie ich bardzo dużo,jeżeli nie - będę szukać innego rozwiązania właśnie w postaci Gazety. Quote
Sabina02 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Anula, ogloszonka u CatAngel juz zamowione. :) CatAngel napisala, ze zacznie je robic w poniedzialek. Niektore ogloszenia bedzie trzeba uaktywnic, wiec bedziesz dostawala e-maile z linkami do aktywacji. Prosze nakliknij na kazdy z tych linkow zeby uaktywnic ogloszenia. Dziekuje! :) Quote
Anula Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Sabina02 napisał(a):Anula, ogloszonka u CatAngel juz zamowione. :) CatAngel napisala, ze zacznie je robic w poniedzialek. Niektore ogloszenia bedzie trzeba uaktywnic, wiec bedziesz dostawala e-maile z linkami do aktywacji. Prosze nakliknij na kazdy z tych linkow zeby uaktywnic ogloszenia. Dziekuje! :) Sabinko to ja dziękuję bardzo! Z aktywacją postąpię wg Twojej instrukcji. Quote
Poker Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Zaglądam do cudeńka i nie rozumiem ,ze nikt jeszcze się na niej nie poznał. moja miss świata, Perełka już ma domek dzięki ogłoszeniu Braszki.Dzięki niej 2 psy maja domki. Dajcie bezpłatnie ogłoszenie ze zdjęciem do wrocławskiej Wyborczej listy@wroclaw.agora. pl i powtarzajcie co 3 - 4dni. Trzymam kciuki za domek i za Anulę ,żeby wytrwała w swoim postanowieniu. Quote
Anula Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 Dzisiaj ukazały się ogłoszenia od CatAngel dzięki oczywiście Sabince.Uaktywniłam je. I też dzisiaj był jeden telefon od Państwa z Polkowic.Chcą przyjść i Isię zobaczyć,poznać a ja ich.Czekam na wizytę Państwa wkrótce. A Isia zgarnęła nasze serca i to całej rodziny.Nie wiem co będzie!!! A może domek się rozmyśli jak zobaczy roztrzepańca,chuligana nr.1!!! Quote
Sabina02 Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Anula']Dzisiaj ukazały się ogłoszenia od CatAngel dzięki oczywiście Sabince.Uaktywniłam je. I też dzisiaj był jeden telefon od Państwa z Polkowic.Chcą przyjść i Isię zobaczyć,poznać a ja ich.Czekam na wizytę Państwa wkrótce. A Isia zgarnęła nasze serca i to całej rodziny.Nie wiem co będzie!!! A może domek się rozmyśli jak zobaczy roztrzepańca,chuligana nr.1!!![/QUOTE] Super, ze CatAngel robi te ogloszonka. :) Jak mi wysle linki do wszystkich tych ogloszen, to wkleje je tutaj. Trzymam mocno kciuki za ta rodzine z Polkowic. :kciuki: Oby to bylo TEN domek! :lol: Quote
docha Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Anula']Dzisiaj ukazały się ogłoszenia od CatAngel dzięki oczywiście Sabince.Uaktywniłam je. I też dzisiaj był jeden telefon od Państwa z Polkowic.Chcą przyjść i Isię zobaczyć,poznać a ja ich.Czekam na wizytę Państwa wkrótce. A Isia zgarnęła nasze serca i to całej rodziny.Nie wiem co będzie!!! A może domek się rozmyśli jak zobaczy roztrzepańca,chuligana nr.1!!![/QUOTE] Oj Anula, będzie się działo!!!! :) Quote
Recommended Posts