kajak Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 To pewnie przez tą ,,szufladkę'' znalazła się na bruku,ale przez to jest urocza i jedyna w swoim rodzaju:lol: Quote
Anula Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 kajak napisał(a):To pewnie przez tą ,,szufladkę'' znalazła się na bruku,ale przez to jest urocza i jedyna w swoim rodzaju:lol: No w swoim rodzaju to na bank.Jeszcze takiego okazu to nie miałam na tymczasie. Quote
Bogusik Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Widać,jak Isię rozpiera energia...Jest po prostu niesamowita! Quote
wieso Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 przychodzimy w odwiedziny do Isi :) przeczytalam wszystkie posty z zapartym tchem, co za niesamowita historia, Isia nie mogla lepiej trafic, jaka roznica w porownaniu z pierwszym zdjeciem, serce sie raduje czytajac te relacje...... ps. mam szczegolny sentyment do Leszna i Wschowy :) Quote
Anula Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Zapomniałam Ciocie Wam opisać wyczyn Isi.Z TZ porządkowaliśmy trochę strych i różne manele były wynoszone do kubła i oczywiście Isia nam dzielnie pomagała,trzymając w zębach różne przedmioty napotkane na jej drodze na strychu,nie zważając czy to jest potrzebne i ma zostać na strychu czy nie.A najfajniej wyglądała jak po skończonej ciężkiej dla niej pracy jej sierść była koszmarna,siwa,zakurzona,wąsiska i rzęsy białe.Isia dzielnie zniosła zabieg doprowadzenia jej do stanu używalności mokrym ręcznikiem a wycieranie suchym już sprawiło jej wielką przyjemność.Taka jest nasza Isia,żadnej pracy się nie boi. Wieso,może pochodzisz z naszych stron? Quote
moni12 Posted January 26, 2012 Posted January 26, 2012 Aniu widzę ,ze masz kolejne cudo na bdt. Jestem pod ogromnym wrażeniem Mikiego , ze tak super przyjmuje wszystkich Twoich podopiecznych. Wymiziaj ich oboje od mnie . Quote
Anula Posted January 27, 2012 Posted January 27, 2012 (edited) Mizianka oboje dostają bo jedno jak i drugie są zazdrośnikami.Dzisiaj z samego rana szyłam pluszaki bo jeszcze trochę to by wata fruwała po chałupie Isia dokumentnie rozpracowuje je poprzez swój ogromny potencjał energii.Z szyi strupek odpadł,na brodzie jeszcze się trzyma.W okolicach blizny na szyi jest wyłysienie ale z biegiem czasu chyba odrośnie.Isia nie załatwia się już w domu jednak jeszcze tylko na ogrodzie,na spacerkach - zero.Jest fajna,kochana,wesoła wciąż macha ogonkiem,taka niesforna przylepka. Farmerka - doszła przesyłka? Wieczorem Isiunia będąc na spacerku pierwszy raz zrobiła sioo na łące od momentu przyjazdu do mnie.Muszę chyba bić brawo sama bo coś Ciocie nie zaglądają do naszego chuligana! Edited January 27, 2012 by Anula Quote
Bogusik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Ja zaglądam...ale ciocie rzeczywiście gdzieś "wymiotło"....Super wiadomość!Sioo na łące!Jeszcze trochę i będzie pewnie koopa.Anulka,jak masz to wstaw nowe fotki.Wiesz jak bardzo to lubimy...! Quote
Anula Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 Wiem,wiem Cioteczko Bogusik,że oglądać lubisz fotki ale to taki jest chuligan,że nie uchwycić jej w biegu to bardzo ciężko jest.Mikusia maltretuje nieprzeciętnie,napada na niego całym ciałem,jednak Mikuś nie poddaje się odpiera atak.Wszystkie zabawki Mikusiowe są Isi -biedny Mikuś musiał się już z tym pogodzić,że Isia podstępem i tak zabierze jego zabaweczki,kosteczki i jeszcze chowa aby nikt nie widział np.w róg kanapy.Może jutro porobię jej trochę fotek w dzień. Wykupiłam ogłoszenia dla Isi 60szt z zaznaczeniem na woj.dolnośląskie. Quote
docha Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 pośmiałam się z niej :) ona jeszcze nie jest ogłaszana? Quote
Bogusik Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 No tak,chuligan z niej faktycznie...ale taki kochaniutki...!Ciągle zapominam napisać,ale trzeba chyba zmienić tytuł wątku...?! Quote
Anula Posted January 29, 2012 Posted January 29, 2012 docha napisał(a):pośmiałam się z niej :) ona jeszcze nie jest ogłaszana? Za bardzo nie wiem,w każdym razie była ogłaszana,ponieważ Pani z Warszawy była zainteresowana Isią no ale wyszło jak wyszło,a w tej chwili nie wiem jak wygląda sytuacja bo Cioteczki,które się Isią opiekują nie wchodzą na wątek od pewnego czasu.W każdym razie ja wykupiłam ogłoszenia i czekam na realizację ich. Quote
martaipieski Posted January 29, 2012 Author Posted January 29, 2012 przepraszam miałam sporo na głowie nie miaąlm czasu wejść na wątek ale pamietam o Isi:) moge kilka ogloszeń zrobić w wolnej chwili:) tylko fajnie gdyby ktos ladny tekst napisal:) Quote
anetek100 Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ja także moge poogłaszac, ale równiez jakies info i numer do ogłoszen, tekst sama sklece jakikolwiek:)Aniu dasz rade mi chociaz w myślnikach napsiać jaka jest?/bo jak Ty to arzem wszyskto w jednym miejscu mi napiszesz, to ja od razu zrobię:) Quote
Anula Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 (edited) anetek100 napisał(a):ja także moge poogłaszac, ale równiez jakies info i numer do ogłoszen, tekst sama sklece jakikolwiek:)Aniu dasz rade mi chociaz w myślnikach napsiać jaka jest?/bo jak Ty to arzem wszyskto w jednym miejscu mi napiszesz, to ja od razu zrobię:) Anetko Kochana zawsze jesteś obok mnie - serdeczne dzięki! Ja zgapiłam tekst z pierwszego postu,minimalnie go przerabiając,ponieważ jestem antytalent do pisania jakichkolwiek tekstów,brak wyobraźni,polotu itd. Pierwszy raz dawałam sama tekst do ogłoszeń na szybko bo byłam bombardowana przez Agnieszkę od bazarku ale i tak jeszcze czekam na realizację. Mała,przesympatyczna suczka - Isia ma lekko krótszy pyszczek :smile:.Sunia jest niesamowicie przyjacielska, spragniona pieszczot, strasznie się cieszy, przytula,uwielbia zabawę pluszowymi zabaweczkami, jest energiczna i wesoła. Bardzo łagodna, grzeczna, zgadza się z innymi psami, jest po prostu wspaniałym psem!!!Uwielbia dzieci i zabawę z nimi. W schronisku oceniono wiek suczki na 5 lat ale jej zachowanie wcale nie wskazuje na to. Jest wysterylizowana ,zaszczepiona,odpchlona i odrobaczona posiada też czip.Przebywa w Domu Tymczasowym w Polkowicach woj.dolnośląskie. Kontakt do wolontariuszki: 668 432 511 E-mail: adoptujzwierzaka@wp.pl Tam też są fotki,które wybrałam. Post 188 http://www.dogomania.pl/threads/219980-Bazarek-og%C5%82oszeniowy-trwa-realizacja-zam%C3%B3wie%C5%84/page8 Fotki nie za bardzo bo tego chuligana nie da się uchwycić na spokojnie,kupę fotek mam narobionych ale rozmazanych,pomimo,że aparat nastawiony na sport(ruch). To co jest ujęte w tekście to taka jest tylko na bank nie zgadza się wiek max.2 lata.Ona zachowuje się jak szczeniak,biega nawet jak szczeniak,wesoła jest pełna energii,niesamowita przylepa. Trochę dzisiejszych fotek chuligana. Edited January 31, 2012 by Anula Quote
docha Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Anula, jakie piękne te zdjęcia! wyobrażam sobie jak masz wesoło, ale chyba najbardziej zadowolony jest Mikuś. oj, będzie psisko tęsknić ;) Quote
Anula Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 docha napisał(a):Anula, jakie piękne te zdjęcia! wyobrażam sobie jak masz wesoło, ale chyba najbardziej zadowolony jest Mikuś. oj, będzie psisko tęsknić ;) Ano mam wesoło.Isia przysparza nam tyle śmiechu,że szkoda gadać.To jest pierwszy tymczasowiczek,który jest tak żywiołowy.A Mikuś zawsze przeżywa rozstanie z każdym,przez tydzień praktycznie nic nie je i chodzi smutny.Jednak nadrabia jedzonkiem jak jest drugi piesek w domu i cieszy mnie to,ponieważ jest niejadkiem. Quote
wieso Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 ojej, Isia ma rzeczywiscie sporo energii, byla by dobra na agillity, gdyby nie Gaja to bym ja wziela do siebie ...... Quote
wieso Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 docha napisał(a):Wiesiu, wzięłaś Gaję czy masz w planach? mam w planach, tz. miala juz do mnie przyjechac ale TZ idzie do szpitala 16 lutego i troche sie przesunelo, chociaz lika stara sie o domek u Was jezeli do konca lutego nie znajdzie to jedzie w daleka podroz :) pozdrawiamy :) u nas mroz -7 ale jak na tutejsze warunki to b. zimno... Quote
Anula Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 wieso napisał(a):ojej, Isia ma rzeczywiscie sporo energii, byla by dobra na agillity, gdyby nie Gaja to bym ja wziela do siebie ...... Nie wiem czy by była dobra do agility bo ma krótkie łapki a chyba tam trzeba pokonywać przeszkody.Chociaż jest bardzo skoczna,potrafi piłeczkę złapać na wysokości mojej.A teraz siedzi na moich plecach i nie daje mi pisać,obgryza mi raz jedno ucho raz drugie.CHULIGAN!!!! Quote
Recommended Posts