Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Bardzo,bardzo wszystkim dziękujemy!:):)

Nie wykluczam zawodów, kiedyś się może wybierzemy na jakieś oficjalne.

Co do klatki to na śmierć nie pamiętam, ale jest taka w sam raz - nie za duża, nie za mała i aż taka ciężka też nie jest :)

Estowa - DCAC to nie to samo co FreeX;)

Posted

madziulik_13 napisał(a):

Zuzia - dzięki, ja też nie mogę się doczekać, już za 2 tyg :loveu:Ale boję się tej przerwy, jak ona wpłynie na mamusię:(

:multi:
Nic mi nie mów o przerwie, nie było nas na treningu od trzech tygodni a jutro zawody :diabloti:

Posted

Witamy się :loveu:
Pierwszy raz w zyciu widze takiego bordera :o
piekne umaszczenie, oczy, cala piekna jest!
i swietny filmik, podziwiam umiejetnosci suni :lol:
pozdrawiamy cieplutko :loveu:

Posted

[quote name='madziulik_13']Nigdy nie sądziłam że założę Młodej galerię na dogomanii ale padający przed chwilą śnieg tak mnie dobił że muszę coś zrobić :lol:

[/QUOTE]
Szczerze mówiąc, ja też w życiu bym nie pomyślała, że założysz tutaj galerię, no ale proszę, proszę :D
Skoro już jesteście to oczywiście będę zaglądać do mojego ulubionego Tiota i najulubieńszej koleżanki z Barlinka, która zawsze wysłucha moich (czasami głupich) przemyśleń, ha!
Już chcę lipiec!

Posted

Dzięki wielkie wszystkim! :)

[quote name='Kashdog']Szczerze mówiąc, ja też w życiu bym nie pomyślała, że założysz tutaj galerię, no ale proszę, proszę :-D
Skoro już jesteście to oczywiście będę zaglądać do mojego ulubionego Tiota i najulubieńszej koleżanki z Barlinka, która zawsze wysłucha moich (czasami głupich) przemyśleń, ha!
Już chcę lipiec![/QUOTE]

Do usług:loveu::loveu::loveu:Taak lipiec!:multi::loveu::diabloti:

Po weekendzie powinny się pojawić fotki bo jedziemy w odwiedziny do hodowli i semi agility :)

Posted

[quote name='madziulik_13']
Po weekendzie powinny się pojawić fotki bo jedziemy w odwiedziny do hodowli i semi agility :)[/QUOTE]
Ta, tak, tak! Foty muszą być :loveu:!(chociaż jak jakiś filmik będzie to też się nie obrażę :diabloti:)
[quote name='madziulik_13']Kaasia, Nossa Nossaa ...:siara:[/QUOTE]
AAAAA, proszęęęę, tylko nie to :evil_lol::evil_lol:

Posted

O wreszcie Was gdzieś znalazłam :lol: Już od dłuższego czasu podglądam Was na stronie hodowli i yt, a teraz mogę na bieżąco oglądać postępy Tii i pozachwycać się nią trochę:cool3: