wikikoniki Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Razem domownicy mojego domu, że razem z Mutu od Bbety są najładniejszymi psami :loveu: Alke reszta też wymiata :) Quote
Paula03 Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Filmik mi się bardzo podoba, Tia jest genialna i super skaczecie :) Macie zamiar na jakieś zawody jechać? :) A i jeszcze jakich wymiarów macie klatkę? Quote
Estowa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Misiek, nawaliłaś, ja chciałam Cię na DCACu :< ;* Quote
madziulik_13 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Bardzo,bardzo wszystkim dziękujemy!:):) Nie wykluczam zawodów, kiedyś się może wybierzemy na jakieś oficjalne. Co do klatki to na śmierć nie pamiętam, ale jest taka w sam raz - nie za duża, nie za mała i aż taka ciężka też nie jest :) Estowa - DCAC to nie to samo co FreeX;) Quote
Estowa Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Spaadaj :( No i gdzie się spotkamy?! :< Jedziesz z nami do Wawy? ^^ Quote
madziulik_13 Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Niee, Warszawa mi w tym roku w ogóle nie po drodze ( no jedynie tylko raz podczas przesiadki :lol: ) Mooże za rok;) Quote
Zuzia&Snoopy Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 madziulik_13 napisał(a): Zuzia - dzięki, ja też nie mogę się doczekać, już za 2 tyg :loveu:Ale boję się tej przerwy, jak ona wpłynie na mamusię:( :multi: Nic mi nie mów o przerwie, nie było nas na treningu od trzech tygodni a jutro zawody :diabloti: Quote
madziulik_13 Posted February 19, 2012 Author Posted February 19, 2012 4 i 5 spotkanie Tii z huśtawką [video=youtube;2WdQ00902AA]http://www.youtube.com/watch?v=2WdQ00902AA&feature=youtube_gdata[/video] Quote
Natalia&Cody Posted February 19, 2012 Posted February 19, 2012 Świetnie Wam idzie. Trzymam kciuki za dalszą naukę. :D Quote
paulaa. Posted February 20, 2012 Posted February 20, 2012 Super wam idzie ta huśtawka, najbardziej mi się podoba, że jej to po prostu sprawia radość, nie boi się nic a nic jak się przekręca. :smile: Quote
Falkaa Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Witamy się :loveu: Pierwszy raz w zyciu widze takiego bordera :o piekne umaszczenie, oczy, cala piekna jest! i swietny filmik, podziwiam umiejetnosci suni :lol: pozdrawiamy cieplutko :loveu: Quote
Kashdog Posted February 26, 2012 Posted February 26, 2012 [quote name='madziulik_13']Nigdy nie sądziłam że założę Młodej galerię na dogomanii ale padający przed chwilą śnieg tak mnie dobił że muszę coś zrobić :lol: [/QUOTE] Szczerze mówiąc, ja też w życiu bym nie pomyślała, że założysz tutaj galerię, no ale proszę, proszę :D Skoro już jesteście to oczywiście będę zaglądać do mojego ulubionego Tiota i najulubieńszej koleżanki z Barlinka, która zawsze wysłucha moich (czasami głupich) przemyśleń, ha! Już chcę lipiec! Quote
madziulik_13 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Dzięki wielkie wszystkim! :) [quote name='Kashdog']Szczerze mówiąc, ja też w życiu bym nie pomyślała, że założysz tutaj galerię, no ale proszę, proszę :-D Skoro już jesteście to oczywiście będę zaglądać do mojego ulubionego Tiota i najulubieńszej koleżanki z Barlinka, która zawsze wysłucha moich (czasami głupich) przemyśleń, ha! Już chcę lipiec![/QUOTE] Do usług:loveu::loveu::loveu:Taak lipiec!:multi::loveu::diabloti: Po weekendzie powinny się pojawić fotki bo jedziemy w odwiedziny do hodowli i semi agility :) Quote
madziulik_13 Posted February 26, 2012 Author Posted February 26, 2012 Kaasia, Nossa Nossaa ...:siara: Quote
Kashdog Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='madziulik_13'] Po weekendzie powinny się pojawić fotki bo jedziemy w odwiedziny do hodowli i semi agility :)[/QUOTE] Ta, tak, tak! Foty muszą być :loveu:!(chociaż jak jakiś filmik będzie to też się nie obrażę :diabloti:) [quote name='madziulik_13']Kaasia, Nossa Nossaa ...:siara:[/QUOTE] AAAAA, proszęęęę, tylko nie to :evil_lol::evil_lol: Quote
Anecioreczek Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 dawać foty:diabloti::diabloti::diabloti: Quote
Monia&Maja Posted February 28, 2012 Posted February 28, 2012 O wreszcie Was gdzieś znalazłam :lol: Już od dłuższego czasu podglądam Was na stronie hodowli i yt, a teraz mogę na bieżąco oglądać postępy Tii i pozachwycać się nią trochę:cool3: Quote
Bejkowa Posted March 4, 2012 Posted March 4, 2012 Piękna Tia :loveu: Śliczne zdjęcia ;-) Pozdr ! M&B Quote
madziulik_13 Posted March 4, 2012 Author Posted March 4, 2012 Spędziłyśmy genialny weekend w hodowli Tiowej :loveu::loveu: Było już zdjęcie z serio jak się pokonuje tunel a teraz jak się pokonuje kładkę Moja mina jest jaka jest, ale Tiot :loveu: I zabawy Tii z Sisi ( matką ) http://www.youtube.com/watch?v=b1JSJHNtFYo&feature=youtu.be Kto je zna wie dlaczego ten filmik wywołuje u mnie tyle emocji:) Quote
Recommended Posts