Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Nigdy nie sądziłam że założę Młodej galerię na dogomanii ale padający przed chwilą śnieg tak mnie dobił że muszę coś zrobić :lol:

No to tak Tia -urodzona w czwartek 07 października 2010 po godzinie 13 pisk radości podczas jednej z najlepszych w moim życiu rozmowy po godzinie 14 :cool3:. Oficjalnie Jetta the Dream of Speed True Story jest córką Szyszki ( Darsy Dajavera ) którą uwielbiam ponad wszystko pod każdym względem oraz Jeta ( Lobik z Porządnej Rodziny ) o którym słyszałam sporo pozytywów i mam nadzieję że w tym roku uda mi się go osobiście poznać :)
Tiot jest moim długo wyczekanym i wymarzonym borderem. Naszą największą miłością jest agility i temu się oddajemy jak tylko możemy. Niestety ale brak klubu nam to nie ułatwia przez co pozostaje nam spędzać długie godziny na ytb, stronach internetowych, analizowaniu filmików i rozmowach z mądrzejszymi ludźmi. Nie jest łatwo ale staramy sobie dawać radę jak tylko możemy przez co jesteśmy zapisane jak na razie na 3 seminaria czekając na następne oraz zgłoszenia na kosmiczny obóz :)

Od czasu do czasu zdarza nam się coś poklikać ale muszę przyznać że dość rzadko bo po prostu nie mamy na to czasu;) Kiedyś ciapałyśmy dekielki ale to już raczej przeszłość, chodź kto wie może kiedyś do tego wrócimy bo zdarzyło mi się usłyszeć pozytywne opinie na temat mojego burka we frisbee :)

To teraz chyba trzeba jakieś zdjęcia wstawić?:cool3:

Jako że wzięło mnie na wspominki jak ten mój glutek był mały to najpierw pochwalę się małym Tiotkiem:loveu:

I zdjęcie które zobaczyłam jak byłam już w drodze bo mojego zgreda:)

• Replies 201
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

NASZE borderątko. :loveu: :lol:
Skoro już mi powiedziałaś o galerii, to postanowiłam wpaść i coś napisać. ;)
Będę się powtarzać ale...Kocham ją, jest piękna, mądra i wgl. :loveu:

Posted

marmosia napisał(a):
Toż to cudo :) Zazdroszczę :)

Dzięki :)

paulaa. napisał(a):
Piękna jest. :loveu: Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze, ja na swojego wymarzonego bordera jeszcze dłuugo poczekam.. ;)

Ja też na nią dłuugo czekałam, ale było zdecydowanie warto :)

darii_iia napisał(a):
NASZE borderątko. :loveu: :lol:
Skoro już mi powiedziałaś o galerii, to postanowiłam wpaść i coś napisać. ;)
Będę się powtarzać ale...Kocham ją, jest piękna, mądra i wgl. :loveu:

Oooo a kto to? Nie wierzę :evil_lol:
Miło nam, miło baardzo miło :cool1: iii do niedzieli ! Bo przecież NIE może padać :cool3:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Haha Magda, nie wierzę :D Musiało Ci się nudzic dokładnie tak jak mi! :D

Moja najukochańsza mamuśka! :loveu: http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Borderowo/Borderowo103.jpg a tu to w ogóle :loveu:

No kurcze wszyscy znajomi nie mają ferii i po 24 nudno jest na gadu :lol: Mamusia pozdrawia i liczy na jak najszybsze spotkanie:grins:

monika15 napisał(a):
Zdecydowanie wersja owłosiona najbardziej przypadła mi do gustu:loveu:;):loveu:

Dzięki :) Każdy woli co innego :)

Posted

westie_justa napisał(a):
nasz znasz więc też witamy czekolade z orzechami :loveu:

Hej,hej :smile:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Haha widzisz ja też mam dwa dni wolnego + weekend i zupełnie nie wiem co mam ze sobą zrobic :-D

Ja mam już 2 dla Ciebie zajęcia - szukanie wiesz czego i złożenie filmiku obozowego?:diabloti:

wikikoniki napisał(a):
Czytamy bloga... teraz galeria ?!
Życzymy codziennych postów !
Śliczna Tia :loveu:

Ktoś pamięta o naszym blogu?:crazyeye: wow miło nam! :) I witamy :)

Tijeczka z listopada

i z ostatniej niedzieli :)

Agnieszka Marcjasz

Agnieszka Marcjasz

Posted

madziulik_13 napisał(a):

Ja mam już 2 dla Ciebie zajęcia - szukanie wiesz czego i złożenie filmiku obozowego?:diabloti:

Wiesz co się szuka :D pisuję maile i w ogóle dzisiaj cały czas siedzę w temacie.
A filmik obozowy to jest myśl!!!! Zupełnie o nim zapomniałam!

Posted

westie_justa napisał(a):
ja nie wiem wszyscy borderowcy zawsze mają takie piękne zdjęcia :diabloti:
http://i1198.photobucket.com/albums/aa451/Szilkowa/_MG_2745.jpg sprężynka :loveu:
a ja tez czytam ... ymm czytałam bloga :eviltong:

No wybicie w tedy gdy nie trzeba to ma nie złe:) A co do zdjęć ma się tych genialnych fotografów:evil_lol::loveu:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Wiesz co się szuka :D pisuję maile i w ogóle dzisiaj cały czas siedzę w temacie.
A filmik obozowy to jest myśl!!!! Zupełnie o nim zapomniałam!

Ooo ekstra, daj znać jak będzie coś konkretnego.:razz: No widzisz, także wiesz.. może zdążysz przed następnym obozem :lol:

Posted

paulaa. napisał(a):
A na jaki obóz się wybieracie ? Bo my szukamy czegoś z agility, gdzie nie potrzeba opiekuna. :D

Jedziemy na FreeXowy ale tam też raczej z opiekunem trzeba;)

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Jasne, pochwalę się :evil_lol:

No ja myślę:diabloti:
Ale wiesz Zuzia, dajesz dajesz z tym filmikiem:cool3: Swoją drogą będziesz moim opiekunem? Wiesz że jestem grzeeeeczna!

Posted

madziulik_13 napisał(a):
No wybicie w tedy gdy nie trzeba to ma nie złe:) A co do zdjęć ma się tych genialnych fotografów:evil_lol::loveu:

Dzięki, dzięki. :evil_lol: :loveu:

Posted

darii_iia napisał(a):
Dzięki, dzięki. :evil_lol: :loveu:

Ale wiesz ja mam nadzieję że nadrobisz w niedzielę ubiegłe spotkanie:diabloti:

Zuzia&Snoopy napisał(a):
Na dogo jakoś tak ładnie to zdjęcie wygląda :)

Zuzia jak Ty możesz wątpić w to zdjęcie?! :crazyeye: Ono jest GENIALNE. Każdy się nim zachwyca a ja się chwalę gdzie tylko mogę :loveu: No i ta modelka...:evil_lol: