madziulik_13 Posted January 18, 2012 Posted January 18, 2012 Nigdy nie sądziłam że założę Młodej galerię na dogomanii ale padający przed chwilą śnieg tak mnie dobił że muszę coś zrobić :lol: No to tak Tia -urodzona w czwartek 07 października 2010 po godzinie 13 pisk radości podczas jednej z najlepszych w moim życiu rozmowy po godzinie 14 :cool3:. Oficjalnie Jetta the Dream of Speed True Story jest córką Szyszki ( Darsy Dajavera ) którą uwielbiam ponad wszystko pod każdym względem oraz Jeta ( Lobik z Porządnej Rodziny ) o którym słyszałam sporo pozytywów i mam nadzieję że w tym roku uda mi się go osobiście poznać :) Tiot jest moim długo wyczekanym i wymarzonym borderem. Naszą największą miłością jest agility i temu się oddajemy jak tylko możemy. Niestety ale brak klubu nam to nie ułatwia przez co pozostaje nam spędzać długie godziny na ytb, stronach internetowych, analizowaniu filmików i rozmowach z mądrzejszymi ludźmi. Nie jest łatwo ale staramy sobie dawać radę jak tylko możemy przez co jesteśmy zapisane jak na razie na 3 seminaria czekając na następne oraz zgłoszenia na kosmiczny obóz :) Od czasu do czasu zdarza nam się coś poklikać ale muszę przyznać że dość rzadko bo po prostu nie mamy na to czasu;) Kiedyś ciapałyśmy dekielki ale to już raczej przeszłość, chodź kto wie może kiedyś do tego wrócimy bo zdarzyło mi się usłyszeć pozytywne opinie na temat mojego burka we frisbee :) To teraz chyba trzeba jakieś zdjęcia wstawić?:cool3: Jako że wzięło mnie na wspominki jak ten mój glutek był mały to najpierw pochwalę się małym Tiotkiem:loveu: I zdjęcie które zobaczyłam jak byłam już w drodze bo mojego zgreda:) Quote
monika15 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 No to ja pierwsza:lol: Tia jest przecudna:loveu::loveu::loveu: http://i920.photobucket.com/albums/ad43/hakerewka/szczeniaki/DSC_0982.jpg A jej kolorowy nosek mnie po prostu urzekł:loveu: Czekam na więcej fotek borderki:loveu: Quote
madziulik_13 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 O kurde to jednak ktoś wchodzi na dogo :lol: To teraz duży Tiot w 3 wersjach Wersja owłosiona Wersja pośrednia ( obecna ) Wersja łysa Ale najbardziej lubię ja zdecydowanie taką:loveu: Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Piękna jest. :loveu: Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze, ja na swojego wymarzonego bordera jeszcze dłuugo poczekam.. ;) Quote
darii_iia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 NASZE borderątko. :loveu: :lol: Skoro już mi powiedziałaś o galerii, to postanowiłam wpaść i coś napisać. ;) Będę się powtarzać ale...Kocham ją, jest piękna, mądra i wgl. :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Haha Magda, nie wierzę :D Musiało Ci się nudzic dokładnie tak jak mi! :D Moja najukochańsza mamuśka! :loveu: http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Borderowo/Borderowo103.jpg a tu to w ogóle :loveu: Quote
monika15 Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Zdecydowanie wersja owłosiona najbardziej przypadła mi do gustu:loveu:;):loveu: Quote
madziulik_13 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 marmosia napisał(a):Toż to cudo :) Zazdroszczę :) Dzięki :) paulaa. napisał(a):Piękna jest. :loveu: Nawet nie wiesz jak ci zazdroszcze, ja na swojego wymarzonego bordera jeszcze dłuugo poczekam.. ;) Ja też na nią dłuugo czekałam, ale było zdecydowanie warto :) darii_iia napisał(a):NASZE borderątko. :loveu: :lol: Skoro już mi powiedziałaś o galerii, to postanowiłam wpaść i coś napisać. ;) Będę się powtarzać ale...Kocham ją, jest piękna, mądra i wgl. :loveu: Oooo a kto to? Nie wierzę :evil_lol: Miło nam, miło baardzo miło :cool1: iii do niedzieli ! Bo przecież NIE może padać :cool3: Zuzia&Snoopy napisał(a):Haha Magda, nie wierzę :D Musiało Ci się nudzic dokładnie tak jak mi! :D Moja najukochańsza mamuśka! :loveu: http://i1133.photobucket.com/albums/m600/daaarciiia/Borderowo/Borderowo103.jpg a tu to w ogóle :loveu: No kurcze wszyscy znajomi nie mają ferii i po 24 nudno jest na gadu :lol: Mamusia pozdrawia i liczy na jak najszybsze spotkanie:grins: monika15 napisał(a):Zdecydowanie wersja owłosiona najbardziej przypadła mi do gustu:loveu:;):loveu: Dzięki :) Każdy woli co innego :) Quote
Yuveza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 nasz znasz więc też witamy czekolade z orzechami :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Haha widzisz ja też mam dwa dni wolnego + weekend i zupełnie nie wiem co mam ze sobą zrobic :D Quote
wikikoniki Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Czytamy bloga... teraz galeria ?! Życzymy codziennych postów ! Śliczna Tia :loveu: Quote
madziulik_13 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 westie_justa napisał(a):nasz znasz więc też witamy czekolade z orzechami :loveu: Hej,hej :smile: Zuzia&Snoopy napisał(a):Haha widzisz ja też mam dwa dni wolnego + weekend i zupełnie nie wiem co mam ze sobą zrobic :-D Ja mam już 2 dla Ciebie zajęcia - szukanie wiesz czego i złożenie filmiku obozowego?:diabloti: wikikoniki napisał(a):Czytamy bloga... teraz galeria ?! Życzymy codziennych postów ! Śliczna Tia :loveu: Ktoś pamięta o naszym blogu?:crazyeye: wow miło nam! :) I witamy :) Tijeczka z listopada i z ostatniej niedzieli :) Agnieszka Marcjasz Agnieszka Marcjasz Quote
Yuveza Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 ja nie wiem wszyscy borderowcy zawsze mają takie piękne zdjęcia :diabloti: http://i1198.photobucket.com/albums/aa451/Szilkowa/_MG_2745.jpg sprężynka :loveu: a ja tez czytam ... ymm czytałam bloga :eviltong: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 madziulik_13 napisał(a): Ja mam już 2 dla Ciebie zajęcia - szukanie wiesz czego i złożenie filmiku obozowego?:diabloti: Wiesz co się szuka :D pisuję maile i w ogóle dzisiaj cały czas siedzę w temacie. A filmik obozowy to jest myśl!!!! Zupełnie o nim zapomniałam! Quote
madziulik_13 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 westie_justa napisał(a):ja nie wiem wszyscy borderowcy zawsze mają takie piękne zdjęcia :diabloti: http://i1198.photobucket.com/albums/aa451/Szilkowa/_MG_2745.jpg sprężynka :loveu: a ja tez czytam ... ymm czytałam bloga :eviltong: No wybicie w tedy gdy nie trzeba to ma nie złe:) A co do zdjęć ma się tych genialnych fotografów:evil_lol::loveu: Zuzia&Snoopy napisał(a):Wiesz co się szuka :D pisuję maile i w ogóle dzisiaj cały czas siedzę w temacie. A filmik obozowy to jest myśl!!!! Zupełnie o nim zapomniałam! Ooo ekstra, daj znać jak będzie coś konkretnego.:razz: No widzisz, także wiesz.. może zdążysz przed następnym obozem :lol: Quote
paulaa. Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 A na jaki obóz się wybieracie ? Bo my szukamy czegoś z agility, gdzie nie potrzeba opiekuna. :D Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 madziulik_13 napisał(a): Ooo ekstra, daj znać jak będzie coś konkretnego.:razz: No widzisz, także wiesz.. może zdążysz przed następnym obozem :lol: Jasne, pochwalę się :evil_lol: Quote
madziulik_13 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 paulaa. napisał(a):A na jaki obóz się wybieracie ? Bo my szukamy czegoś z agility, gdzie nie potrzeba opiekuna. :D Jedziemy na FreeXowy ale tam też raczej z opiekunem trzeba;) Zuzia&Snoopy napisał(a):Jasne, pochwalę się :evil_lol: No ja myślę:diabloti: Ale wiesz Zuzia, dajesz dajesz z tym filmikiem:cool3: Swoją drogą będziesz moim opiekunem? Wiesz że jestem grzeeeeczna! Quote
madziulik_13 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 Odnośnie obozu - jedno z moich ulubionych zdjęć by Zuzia na obozie :loveu: Quote
darii_iia Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 madziulik_13 napisał(a):No wybicie w tedy gdy nie trzeba to ma nie złe:) A co do zdjęć ma się tych genialnych fotografów:evil_lol::loveu: Dzięki, dzięki. :evil_lol: :loveu: Quote
Zuzia&Snoopy Posted January 19, 2012 Posted January 19, 2012 Na dogo jakoś tak ładnie to zdjęcie wygląda :) Quote
madziulik_13 Posted January 19, 2012 Author Posted January 19, 2012 darii_iia napisał(a):Dzięki, dzięki. :evil_lol: :loveu: Ale wiesz ja mam nadzieję że nadrobisz w niedzielę ubiegłe spotkanie:diabloti: Zuzia&Snoopy napisał(a):Na dogo jakoś tak ładnie to zdjęcie wygląda :) Zuzia jak Ty możesz wątpić w to zdjęcie?! :crazyeye: Ono jest GENIALNE. Każdy się nim zachwyca a ja się chwalę gdzie tylko mogę :loveu: No i ta modelka...:evil_lol: Quote
wikikoniki Posted January 20, 2012 Posted January 20, 2012 Pewnie, że czytamy ! My też chcielibyśmy się na jakiś obóz załapać... Quote
madziulik_13 Posted January 20, 2012 Author Posted January 20, 2012 Zgłoszone na kolejne seminarium ! :multi: Dla utrzymania obozowego klimatu By Kashdog By Zuzia&Snoopy Quote
Recommended Posts