Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Hej wszystkim!
Za niedługo przeprowadzam się do Częstochowy, w prawdzie tylko na rok lub dwa, a do swojego weterynarza do Tychów spokojnie mogę jeździć z psiskami na "przeglądy" itp, ale szukam dobrego weterynarza na miejscu, w razie nagłych wypadków.
Zależy mi na dobrym wyposażeniu gabinetu no i oczywiście oddanym spajaliście z sercem ^^

Na koniec dodam taki anons, gdyby ktoś z Czewy się znalazł, chętnie się umówię na jakiś spacerek psi ^^

POZDRAWIAM :)

Dubel, można usunąć. Temat taki sam w zakładce Weterynarze.

Posted

ja z Częstochowy :) tylko teraz studiuje we wro.. ale na spacery bardzo chętnie, przyjeżdzam często :) Kiedy się przeprowadzasz?
Mam rozeznanie w wielu wetach w Częstochowie, zdecydowanie zaufałam tylko dwóm gabinetom, Ul. Orkana - Pani zatoń i Pluta, i Przychodnia Feniks - lepiej wyposażona, ale i ceny wyższe. Na Orkana Panie są przemiłe , leczę tam każdą znajdę , zero zastrzeżeń.

• 1 month later...
Posted

Serdecznie zapraszamy na premierę najnowszego filmu dokumentalnego "To
tylko zwierzęta". Odbędzie się ona 9. marca 2012 o godzinie 19:30 w Hormon Cafe w Częstochowie (Al.

Wolności 2/4).
Jeśli nie zdążysz - nie martw się, przygotowaliśmy aż 3 projekcje w ramach premiery (9,10,11

marca). Podobne pokazy odbędą się w różnych miastach Polski w ten sam weekend. Jeśli jesteś spoza

Częstochowy szukaj informacji na stronie filmu. Na wszystkie pokazy wstęp wolny.

Na miejscu oczywiście bar, napoje, miła atmosfera. Przygotujemy też
ciekawe niespodzianki. Szczegóły poniżej.
http://www.facebook.com/events/181782655265585/

Zwiastun filmu można obejrzeć na jego stronie głównej.
Zapraszamy.
Przekaż dalej.

"To tylko zwierzęta" - ogólnopolska premiera filmu
http://www.totylkozwierzeta.pl/

• 5 months later...
Posted

Ja poczytałam trochę opinii na temat weterynarzy w Czewie i troszkę się obawiam isć gdziekolwiek z poważniejszym przypadkiem :/
Szczepienia szczepieniami...
Chyba pozostanę przy swoim wecie w Tychach... i tak tam jestem bardzo czesto...