Psia Szkoła Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='ang']no jestem pod wrażeniem.... a ja mam niegrzeczną nastolatkę, weźcie choć na 2 tygodnie:diabloti:[/QUOTE] haha, zapraszam ciebie do nas do hoteliku, zdradze ci kilka tajników ;) Quote
Psia Szkoła Posted February 21, 2012 Posted February 21, 2012 [quote name='Asieq_']a bo nasze panie "weterynarki" już takie są, że nie da się do nich nie chodzić przynajmniej raz w tygodniu ;) ta przychodnia to prawie jak drugi dom :evil_lol:[/QUOTE] a ja życzę sobie więcej takich gabinetów :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 (edited) Zapraszam tu - fanty znane ale cicho tam strasznie więc trochę ruchu by się przydało ;-) BAZAREK DLA CHOREGO APARACIKA < KLIK Edited February 21, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 Dziś dowiedziałam się , trochę więcej o suni . Na razie jest na obserwacji w kierunku wścieklizny ( procedura po pogryzieniu ) do 1 marca . Do tego czasu nikt nie ma prawa jej uśpić ,ale wiadomo jak to jest ... 24 mają być na kontroli , może uda mi się ustalić o której i podjechać tam . Wtedy będzie coś więcej wiadomo . Mam tylko nadzieję że skończą obserwację ... Quote
Rudzia-Bianca Posted February 21, 2012 Author Posted February 21, 2012 [quote name='ang']no to ja będę czekać na info:)[/QUOTE] Na pewno przekażę :) Oby jakieś dobre wieści ... Quote
savahna Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Trochę nie zaglądałam a tu kolejny problem....:shake: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 22, 2012 Author Posted February 22, 2012 [quote name='savahna']Trochę nie zaglądałam a tu kolejny problem....:shake:[/QUOTE] Wiesz jak to jest savahnko - jeden do przodu dwa w tył w tym interesie , mam tylko nadzieję że uda nam się coś wymyślić ... Quote
ang Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Wiesz jak to jest savahnko - jeden do przodu dwa w tył w tym interesie , mam tylko nadzieję że uda nam się coś wymyślić ...[/QUOTE] chciałabym, żeby tak było z moimi kilogramami;) Quote
ang Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 znacie kogoś ze Skaryszewa (blisko Radom) ? http://www.dogomania.pl/threads/223507-Ma%C5%82y-szczeniak-wyrzucony-na-stacji-benzynowej-Skaryszew-(woj.-mazowieckie) Quote
Psia Szkoła Posted February 22, 2012 Posted February 22, 2012 Rudzia dziękujemy za wpłatę na konto za pobyt Gucia w hoteliku:) Quote
Psia Szkoła Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 Wieści od Gutka:) Guteczek ma się wspaniale, zostaje sam w domu, ma apetyt, chętnie się bawi :) Rudzia mam nadzieję dorzucisz zdjęcie z fb :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 Są wieści od weta w sprawie suni - pani pod wpływem rodziny zdecydowała że nie uśpi suni i że na razie nie szuka jej nowego domu, sunia zostaje z nią . Jest propozycja pracy z sunią , ale nie wiadomo czy pani się zgodzi . Nie chciała podać telefonu do siebie :( Mam nadzieję że nie wymyślą nic głupiego :( Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Psia Szkoła']Wieści od Gutka:) Guteczek ma się wspaniale, zostaje sam w domu, ma apetyt, chętnie się bawi :) Rudzia mam nadzieję dorzucisz zdjęcie z fb :)[/QUOTE] Oczywiście że dorzucę :) Tylko dojde do domu , bo tu nie mam dostępu do fb :( Ale się cieszę z takich wieści :) A przy okazji - wstawianie zdjęć jest tu łatwe- wystarczy wrzucić na picasse i wkleić tu kopię zdjęcia , więc może wstawisz przed 16 bo mnie ciekawość zeżre ;) Quote
Psia Szkoła Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Oczywiście że dorzucę :) Tylko dojde do domu , bo tu nie mam dostępu do fb :( Ale się cieszę z takich wieści :) A przy okazji - wstawianie zdjęć jest tu łatwe- wystarczy wrzucić na picasse i wkleić tu kopię zdjęcia , więc może wstawisz przed 16 bo mnie ciekawość zeżre ;)[/QUOTE] ok, spróbuje bo ostatnio nie chciało zadziałać :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='Psia Szkoła']ok, spróbuje bo ostatnio nie chciało zadziałać :)[/QUOTE] Czekam czekam :) Możesz mi też link do picassy wysłać jakby co to może uda mi się wstawić , albo choć zobaczyć Guciątko :) Quote
Psia Szkoła Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 (edited) A to Guteczek w domowych pieleszach Edited February 27, 2012 by Psia Szkoła Quote
ang Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 ja też czekam na zdjęcie Gutosława:) a co do suni, to może trzeba było się umówić, że jak jej Pani:cool3: będzie jej miała dosyć, to da znać do wetek a one do Ciebie, jak nie chciała tel podać:) Quote
Psia Szkoła Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca']Czekam czekam :) Możesz mi też link do picassy wysłać jakby co to może uda mi się wstawić , albo choć zobaczyć Guciątko :)[/QUOTE] i nie da się:( Quote
ang Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Psia Szkoła']i nie da się:( to może przez http://imageshack.us/ ? wiecie jak? jakby co - pomogę:) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 U mnie widać - cudowności kochane - o takim domku dla niego marzyłam :) żeby spał na kanapach , fotelach pod kołderką - należy się słodziakowi :):):) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='ang']ja też czekam na zdjęcie Gutosława:) a co do suni, to może trzeba było się umówić, że jak jej Pani:cool3: będzie jej miała dosyć, to da znać do wetek a one do Ciebie, jak nie chciała tel podać:)[/QUOTE] Tak się umówiły, ale wiadomo co babsko zrobi :( Quote
ang Posted February 27, 2012 Posted February 27, 2012 [quote name='Rudzia-Bianca'] może mnie się uda ;) [/QUOTE] oooo...udało się:) nie, no fotel godny mistrzunia:p Quote
Rudzia-Bianca Posted February 27, 2012 Author Posted February 27, 2012 [quote name='ang']oooo...udało się:) nie, no fotel godny mistrzunia:p[/QUOTE] Prawda :) Ech żyć się chce :) Quote
Recommended Posts