Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Asieq_']a bo nasze panie "weterynarki" już takie są, że nie da się do nich nie chodzić przynajmniej raz w tygodniu ;) ta przychodnia to prawie jak drugi dom :evil_lol:[/QUOTE]

a ja życzę sobie więcej takich gabinetów :)

Posted

Dziś dowiedziałam się , trochę więcej o suni .
Na razie jest na obserwacji w kierunku wścieklizny ( procedura po pogryzieniu ) do 1 marca . Do tego czasu nikt nie ma prawa jej uśpić ,ale wiadomo jak to jest ...
24 mają być na kontroli , może uda mi się ustalić o której i podjechać tam . Wtedy będzie coś więcej wiadomo .
Mam tylko nadzieję że skończą obserwację ...

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Wiesz jak to jest savahnko - jeden do przodu dwa w tył w tym interesie , mam tylko nadzieję że uda nam się coś wymyślić ...[/QUOTE]
chciałabym, żeby tak było z moimi kilogramami;)

Posted

Są wieści od weta w sprawie suni - pani pod wpływem rodziny zdecydowała że nie uśpi suni i że na razie nie szuka jej nowego domu, sunia zostaje z nią . Jest propozycja pracy z sunią , ale nie wiadomo czy pani się zgodzi . Nie chciała podać telefonu do siebie :( Mam nadzieję że nie wymyślą nic głupiego :(

Posted

[quote name='Psia Szkoła']Wieści od Gutka:)
Guteczek ma się wspaniale, zostaje sam w domu, ma apetyt, chętnie się bawi :)
Rudzia mam nadzieję dorzucisz zdjęcie z fb :)[/QUOTE]

Oczywiście że dorzucę :) Tylko dojde do domu , bo tu nie mam dostępu do fb :(
Ale się cieszę z takich wieści :)

A przy okazji - wstawianie zdjęć jest tu łatwe- wystarczy wrzucić na picasse i wkleić tu kopię zdjęcia , więc może wstawisz przed 16 bo mnie ciekawość zeżre ;)

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Oczywiście że dorzucę :) Tylko dojde do domu , bo tu nie mam dostępu do fb :(
Ale się cieszę z takich wieści :)

A przy okazji - wstawianie zdjęć jest tu łatwe- wystarczy wrzucić na picasse i wkleić tu kopię zdjęcia , więc może wstawisz przed 16 bo mnie ciekawość zeżre ;)[/QUOTE]
ok, spróbuje bo ostatnio nie chciało zadziałać :)

Posted

[quote name='Psia Szkoła']ok, spróbuje bo ostatnio nie chciało zadziałać :)[/QUOTE]

Czekam czekam :) Możesz mi też link do picassy wysłać jakby co to może uda mi się wstawić , albo choć zobaczyć Guciątko :)

Posted

ja też czekam na zdjęcie Gutosława:)
a co do suni, to może trzeba było się umówić, że jak jej Pani:cool3: będzie jej miała dosyć, to da znać do wetek a one do Ciebie, jak nie chciała tel podać:)

Posted

[quote name='ang']ja też czekam na zdjęcie Gutosława:)
a co do suni, to może trzeba było się umówić, że jak jej Pani:cool3: będzie jej miała dosyć, to da znać do wetek a one do Ciebie, jak nie chciała tel podać:)[/QUOTE]

Tak się umówiły, ale wiadomo co babsko zrobi :(