Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rozliczenia

na dzień 20-02-2012

wpłaty - 63 zł

30 zł ang - 13-02-2012r.
3 zł MR bazarek muffinkowy 17-02-2012
10 zł weszka - bazarek muffinkowy 20-02-2012
10 zł pajunia -bazarek muffinkowy 20-02-2012
10 zł haw5- bazarek muffinkowy 20-02-2012

wydatki - 323 zł
143 zł rachunek za Kumpla
30 zł - szczepienie Gucia
150 zł hotelik + transport Gucia do nowego domku

brakuje - 230 zł

Dziękuję wszystkim :loveu::loveu::loveu:

Posted

Byłam dziś z moją Bianą na płukaniu ucha a przy okazji , dowiedziałam się że do gabinetu przyszła pani ze swoją 6 letnią suczką , z żądaniem uśpienia jej bo ich gryzie :-( Sunia niewychowaną dominantką raczej jest niż agresorką , w gabinecie potulna jak trusia . Oczywiście nasze panie dr odmówiły ale jak się babska uprą to w Myślenicach nie będą miały problemu żeby to załatwić :-(
I co ja mam zrobić :-( Nie mam gdzie jej zabrać :-( Nie mam żadnego pomysłu :-(

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Pewnie nie, chyba że wymyślę jakiś sposób żeby sunię zabrać ale gdzie, jak co dalej :([/QUOTE]
Jeśli tylko właścicielka wyrazi zgodę chętnie pomogę. Sprawa jest już przegadana z Gabinetem, czekam na ewentualne wieści od właścicieli lub dziewczyn

Posted

[quote name='Psia Szkoła']Jeśli tylko właścicielka wyrazi zgodę chętnie pomogę. Sprawa jest już przegadana z Gabinetem, czekam na ewentualne wieści od właścicieli lub dziewczyn[/QUOTE]
no jestem pod wrażeniem....
a ja mam niegrzeczną nastolatkę, weźcie choć na 2 tygodnie:diabloti:

Posted

[quote name='Psia Szkoła']Jeśli tylko właścicielka wyrazi zgodę chętnie pomogę. Sprawa jest już przegadana z Gabinetem, czekam na ewentualne wieści od właścicieli lub dziewczyn[/QUOTE]

Z tego co mówiły mi dziś dziewczyny to kobita nie chce szkolić psa, jak stwierdzić miała nie będzie wydawała na kundla :(
Wydaje mi się że one nie chcą pracować nad psem tylko chcą się go pozbyć :(
Ale może jej przemówią do rozumu ...

Posted

[quote name='mariusz pp']Bo to może trzeba właścicielkę szkolić a nie sunię.[/QUOTE]

Oczywiście że tak, najpierw pozwolą szczeniaczkowi na wszystko a potem się dziwią...
Ja rozumiem , gdyby pies sam w sobie z charakteru był wredny agresor, praca nad nim nic nie dawała i rzeczywiście komuś zagrażał ale w takiej sytuacji ...

Posted

tak się w duchu naklęłam, że mi się będzie śnić w nocy jak to psina przychodzi z wredną pańcią na smyczy do weta i mówi - a uśpić cholerę, bo wredna...

Posted

[quote name='ang']to co? ratujemy następną bidę? ja mogę troszkę wspomóc, ale prawie cały ciężar by spadł na Ciebie...[/QUOTE]
Ang wiem żeś nakręcona ;) ale nie mam co z nią zrobić :( To sunia większa od moich , do domu na pewno jej nie wezmę , nie mam czasu pracować nad nią , nawet nie mam jej gdzie umieścić , nie ma kasy , nie wiem sama co robić :(

Posted

[quote name='Rudzia-Bianca']Ang wiem żeś nakręcona ;) ale nie mam co z nią zrobić :( To sunia większa od moich , do domu na pewno jej nie wezmę , nie mam czasu pracować nad nią , nawet nie mam jej gdzie umieścić , nie ma kasy , nie wiem sama co robić :([/QUOTE]
no wiem, tylko nie mogę Cię wyczuć, czego oczekujesz - w którą stronę mam Ci radzić? ;) a wiem, że radzić łatwo, jak się przed monitorem siedzi...
edit: bo w ogóle za dużo do tych weterynarzy chodzisz, jakbys mniej chodziła, to byś mniej widziała;)

Posted

[quote name='ang']edit: bo w ogóle za dużo do tych weterynarzy chodzisz, jakbys mniej chodziła, to byś mniej widziała;)[/QUOTE]
a bo nasze panie "weterynarki" już takie są, że nie da się do nich nie chodzić przynajmniej raz w tygodniu ;) ta przychodnia to prawie jak drugi dom :evil_lol:

Posted

[quote name='Asieq_']a bo nasze panie "weterynarki" już takie są, że nie da się do nich nie chodzić przynajmniej raz w tygodniu ;) ta przychodnia to prawie jak drugi dom :evil_lol:[/QUOTE]

Coś w tym jest :)

Ang - czego ja oczekuję - tego że nadejdą czasy gdy w takich sytuacjach nie będę czuła się bezsilna :( bo w takie czasy że takich sytuacji nie będzie to ja już nie wierzę :(