Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
No może nie wszystko, ale lepiej niż myślałam ;)

ok na tyle, ile moglibyśmy się spodziewać; od razu się poprawiam, stwierdzenie "ok" może na mnie zesłać znów Erkowe gromy:evil_lol:

Posted

Gosiu, mogłabyś w wolnej chwili uzupełnić koszty jakie poniosłaś do tej pory (w poście rozliczeniowym)? jak to będzie w jednym miejscu to będzie prościej ocenić rozmiar Twoich strat i coś zaradzić :)

Posted

ang napisał(a):
Gosiu, mogłabyś w wolnej chwili uzupełnić koszty jakie poniosłaś do tej pory (w poście rozliczeniowym)? jak to będzie w jednym miejscu to będzie prościej ocenić rozmiar Twoich strat i coś zaradzić :)

Wszystko jest wypisane w rozliczeniach z wstawionymi skanami rachunków ( faktur nie ma bo ja prywatna osoba ) co mam na chwile obecną ;)

143 zł rachunek za Kumpla z gabinetu wet
30 zł szczepienie Gucia
jutro ( o ile Gutosławek pojedzie do domku ) będzie rachunek za hotelik Gucia i transport do Krakowa - ale już wiem że to będzie kwota 150 zł

w sumie wychodzi nam dokładnie 323 zł .

wszystko pozostałe ( zabieg Gucia, transporty, karma , smyczki itp ) jest zapłacone przez moją psiapsiółkę Bety i przeze mnie i tego nie będziemy już ruszać , to nasz wkład ;)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Wiem wiem ale nawet nie zdążyłam się pożegnać ...
Juzżsą w drodze ...Guteniek w pasach jedzie :)

Jak prawdziwy podróżnik :)
weszka napisał(a):
Trzymam kciuki za szczęśliwe przekazanie Gucia.

I ja trzymam kciuki, szczęśliwych dni Gutkowi życzę:)

Posted

Asieq_ napisał(a):
Jeśli zakopianka dobrze odśnieżona, to Guciaszczy już zna nową Pańcię :)

Guciaszczy już poznał Pancię , Panci była się z nim zapoznać :) Już miłość zakwitła .

Czekam jak na szpilkach ...

Posted

taaaa... już sobie wyobraziłam, jak Rudzia wraca do domu, a tu jej psy leżą do góry brzuchami, łapy w górę i bekają mufinkami :diabloti:

Posted

Z wieściami czekamy na Monikę ;)
A muffinkowy zamknęłam , bo miał być alternatywą dla pączka na tłusty czwartek tylko ;) jakoś tak wirtualny bazarek to mi się z naciąganiem ludzi kojarzy no i sumienie mi na dłużej nie pozwoliło ;)

Posted

Kochani
Gutek bardzo fajnie zniósł drogę do nowego domu. Wpięty w szeleczkach w pasy, przysypiając dzielnie z nami podróżował. Droga znośna, chociaż u nas mocno zaśnieżona. Punkt 13.00 Gutek pewnym krokiem wszedł do swojego nowego domu. Obwąchał wszystkie zakamarki i zaczął się bawić ulubioną wubbą. Zmęczony, pełen emocji położył się i spał, a my przekazywałyśmy wszystkie ważne sprawy Gutkowe. Po naszym rozstaniu, wiem że był niespokojny, ale w końcu zasnął. Czeka go teraz czas aklimatyzacji w nowym domku w Krakowie. Jesteśmy z Asią w stałym kontakcie i "matką chrzestną" Gucia i na bieżąco będziemy zdawać relacje co u Guteńka. Jutro wrzucę zdjęcia z nowego domu :)

Posted

Psia Szkoła napisał(a):
Kochani
Gutek bardzo fajnie zniósł drogę do nowego domu. Wpięty w szeleczkach w pasy, przysypiając dzielnie z nami podróżował. Droga znośna, chociaż u nas mocno zaśnieżona. Punkt 13.00 Gutek pewnym krokiem wszedł do swojego nowego domu. Obwąchał wszystkie zakamarki i zaczął się bawić ulubioną wubbą. Zmęczony, pełen emocji położył się i spał, a my przekazywałyśmy wszystkie ważne sprawy Gutkowe. Po naszym rozstaniu, wiem że był niespokojny, ale w końcu zasnął. Czeka go teraz czas aklimatyzacji w nowym domku w Krakowie. Jesteśmy z Asią w stałym kontakcie i "matką chrzestną" Gucia i na bieżąco będziemy zdawać relacje co u Guteńka. Jutro wrzucę zdjęcia z nowego domu :)

Ufff nareszcie :)
No to już mogę zmieniać tytuł wątku :)
Guteńku wredotko kochana szczęścia słoneczko nasze :)

A wszystkim dziękuję za tyle pomocy i dobrych słów które otrzymaliśmy :)