ang Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Właśnie miałam pytać o Kumpla:) dobrze, że u niego wszystko ok Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 ang napisał(a):Właśnie miałam pytać o Kumpla:) dobrze, że u niego wszystko ok No może nie wszystko, ale lepiej niż myślałam ;) Quote
ang Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):No może nie wszystko, ale lepiej niż myślałam ;) ok na tyle, ile moglibyśmy się spodziewać; od razu się poprawiam, stwierdzenie "ok" może na mnie zesłać znów Erkowe gromy:evil_lol: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 ang napisał(a):ok na tyle, ile moglibyśmy się spodziewać; od razu się poprawiam, stwierdzenie "ok" może na mnie zesłać znów Erkowe gromy:evil_lol: No Na BigEre lepiej uważać ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Zamiast pączka zjedz muffina - Rudzia zaprasza do wirtualnej kawiarenki :smile: MUFFINY U RUDZI Quote
ang Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Gosiu, mogłabyś w wolnej chwili uzupełnić koszty jakie poniosłaś do tej pory (w poście rozliczeniowym)? jak to będzie w jednym miejscu to będzie prościej ocenić rozmiar Twoich strat i coś zaradzić :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 ang napisał(a):Gosiu, mogłabyś w wolnej chwili uzupełnić koszty jakie poniosłaś do tej pory (w poście rozliczeniowym)? jak to będzie w jednym miejscu to będzie prościej ocenić rozmiar Twoich strat i coś zaradzić :) Wszystko jest wypisane w rozliczeniach z wstawionymi skanami rachunków ( faktur nie ma bo ja prywatna osoba ) co mam na chwile obecną ;) 143 zł rachunek za Kumpla z gabinetu wet 30 zł szczepienie Gucia jutro ( o ile Gutosławek pojedzie do domku ) będzie rachunek za hotelik Gucia i transport do Krakowa - ale już wiem że to będzie kwota 150 zł w sumie wychodzi nam dokładnie 323 zł . wszystko pozostałe ( zabieg Gucia, transporty, karma , smyczki itp ) jest zapłacone przez moją psiapsiółkę Bety i przeze mnie i tego nie będziemy już ruszać , to nasz wkład ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 Zrobiłam porządne rozliczenie , bo rzeczywiście tamto było nieczytelne ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Kciuki zaciskać , czary uruchamiać to dziś ten dzień ... Godzina 0 o 13:) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 ang napisał(a):Gosiu, będzie dobrze:) Wiem wiem ale nawet nie zdążyłam się pożegnać ... Juzżsą w drodze ...Guteniek w pasach jedzie :) Quote
weszka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Trzymam kciuki za szczęśliwe przekazanie Gucia. Quote
wojtuś Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Wiem wiem ale nawet nie zdążyłam się pożegnać ... Juzżsą w drodze ...Guteniek w pasach jedzie :) Jak prawdziwy podróżnik :) weszka napisał(a):Trzymam kciuki za szczęśliwe przekazanie Gucia. I ja trzymam kciuki, szczęśliwych dni Gutkowi życzę:) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Ang zrobiła piękny bazarek na długi Kumpla i Gucia - ślicznie dziękuję :loveu::loveu::loveu:- zapraszam bo same piękności czekają PIĘKNE BRANSOLETKI HAND MADE Quote
ang Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Gosiu, ubiegłaś mnie:) też zapraszam serdecznie:) Quote
Asieq_ Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Jeśli zakopianka dobrze odśnieżona, to Guciaszczy już zna nową Pańcię :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Asieq_ napisał(a):Jeśli zakopianka dobrze odśnieżona, to Guciaszczy już zna nową Pańcię :) Guciaszczy już poznał Pancię , Panci była się z nim zapoznać :) Już miłość zakwitła . Czekam jak na szpilkach ... Quote
ang Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Gosia, a co Ty tak szybko ten muffinowy zamknęłaś? piekarnik się popsuł? :diabloti: Quote
ang Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 taaaa... już sobie wyobraziłam, jak Rudzia wraca do domu, a tu jej psy leżą do góry brzuchami, łapy w górę i bekają mufinkami :diabloti: Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Z wieściami czekamy na Monikę ;) A muffinkowy zamknęłam , bo miał być alternatywą dla pączka na tłusty czwartek tylko ;) jakoś tak wirtualny bazarek to mi się z naciąganiem ludzi kojarzy no i sumienie mi na dłużej nie pozwoliło ;) Quote
Psia Szkoła Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Kochani Gutek bardzo fajnie zniósł drogę do nowego domu. Wpięty w szeleczkach w pasy, przysypiając dzielnie z nami podróżował. Droga znośna, chociaż u nas mocno zaśnieżona. Punkt 13.00 Gutek pewnym krokiem wszedł do swojego nowego domu. Obwąchał wszystkie zakamarki i zaczął się bawić ulubioną wubbą. Zmęczony, pełen emocji położył się i spał, a my przekazywałyśmy wszystkie ważne sprawy Gutkowe. Po naszym rozstaniu, wiem że był niespokojny, ale w końcu zasnął. Czeka go teraz czas aklimatyzacji w nowym domku w Krakowie. Jesteśmy z Asią w stałym kontakcie i "matką chrzestną" Gucia i na bieżąco będziemy zdawać relacje co u Guteńka. Jutro wrzucę zdjęcia z nowego domu :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 17, 2012 Author Posted February 17, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Kochani Gutek bardzo fajnie zniósł drogę do nowego domu. Wpięty w szeleczkach w pasy, przysypiając dzielnie z nami podróżował. Droga znośna, chociaż u nas mocno zaśnieżona. Punkt 13.00 Gutek pewnym krokiem wszedł do swojego nowego domu. Obwąchał wszystkie zakamarki i zaczął się bawić ulubioną wubbą. Zmęczony, pełen emocji położył się i spał, a my przekazywałyśmy wszystkie ważne sprawy Gutkowe. Po naszym rozstaniu, wiem że był niespokojny, ale w końcu zasnął. Czeka go teraz czas aklimatyzacji w nowym domku w Krakowie. Jesteśmy z Asią w stałym kontakcie i "matką chrzestną" Gucia i na bieżąco będziemy zdawać relacje co u Guteńka. Jutro wrzucę zdjęcia z nowego domu :) Ufff nareszcie :) No to już mogę zmieniać tytuł wątku :) Guteńku wredotko kochana szczęścia słoneczko nasze :) A wszystkim dziękuję za tyle pomocy i dobrych słów które otrzymaliśmy :) Quote
weszka Posted February 17, 2012 Posted February 17, 2012 Supcio! W jakiej okolicy w Krakowie Gutek rezyduje? Pytam bo nasz Krakówek mały i każdy zna każdego hihi ;) Quote
Recommended Posts