Rudzia-Bianca Posted February 10, 2012 Author Posted February 10, 2012 savahna napisał(a):Dobre wiesci o Gutku....;) Chociaż od niego :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Serdecznie zapraszam na miszmaszowy bazarek dla Gucia i Kumpla do 19-02-2012r. BAZAREK DLA KUMPLA I GUCIA ZAPRASZAM Quote
Rudzia-Bianca Posted February 11, 2012 Author Posted February 11, 2012 Psia Szkoła napisał(a):już tam jesteśmy :) Widziałam ;) Zaraz wszystko pozapisuję :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 13, 2012 Author Posted February 13, 2012 Wpłynęło 30 zł deklaracji od ang- pięknie dziękuję :loveu::loveu::loveu: Quote
ang Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 Gosiu, cała przyjemność po mojej stronie:) Quote
Psia Szkoła Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 podaruj mi trochę słońca :iloveyou: Quote
Asieq_ Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 O jakie słodziaki :D W Krakowie słońca w tej chwili niet. Quote
Psia Szkoła Posted February 13, 2012 Posted February 13, 2012 rano zrobiłam, teraz w Glichowie też nie ma Quote
Psia Szkoła Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 weszka napisał(a):Śliczne to zdjęcie :) dziękujemy, dziękujemy :) Quote
Psia Szkoła Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Właśnie wróciłyśmy od Dobrego Weterynarza w Myślenicach:D Gutek radośnie przywitał panie. Zaszczepiony (bez kagańca), osłuchany i wyoglądany na wszystkie strony :D teraz już tylko czeka na wyjazd do nowego domu. Quote
Asieq_ Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 Superancko! A kiedy to ten nowy domek? Bo już chyba jest wybrany, dobrze pamiętam? Quote
Psia Szkoła Posted February 14, 2012 Posted February 14, 2012 domek już wybrany, najprawdopodobniej w piątek Gutek odjedzie z Glichowskiego SPA :( Quote
Rudzia-Bianca Posted February 14, 2012 Author Posted February 14, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Właśnie wróciłyśmy od Dobrego Weterynarza w Myślenicach:D Gutek radośnie przywitał panie. Zaszczepiony (bez kagańca), osłuchany i wyoglądany na wszystkie strony :D teraz już tylko czeka na wyjazd do nowego domu. Potwierdzam, relacji wysłuchałam jaki to psi dżentelmen z Gutosława się zrobił w tak krótkim czasie. Ochy achy jaki on dobrze wychowany, jaki cudny , jaki piękny a jaki grzeczny - więc musiałam przypomnieć że dopiero co był szampan otwierany z radości że opuścił gabinet z pseudonimem wyjec wredota ;) Z tych wszystkich ochów achów dostaliśmy zniżkę na szczepienie Gutka - zapłacimy tylko 30 zł . Bardzo pięknie dziękuję :) Jutro wstawię skan rachunku . Psia Szkoła napisał(a):domek już wybrany, najprawdopodobniej w piątek Gutek odjedzie z Glichowskiego SPA :( Kochane Wy tak nie rozpaczajcie, bo dziś w Myślenicach chyba z 3 bezdomniaki widziałam - mam łapać ;) mariusz pp napisał(a):Aż go szkoda ,tak mu dobrze:lol: Mariuszku - domek sprawdzony wybrany wymuskany , tez mu będzie tam dobrze, inaczej nie opuściłby SPA - Ciotki by go nie dały :) Quote
savahna Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 To czekamy na wyjazd Gutka , który otworzy mu drzwi do kolejnego raju na Ziemi;) Quote
Psia Szkoła Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Potwierdzam, relacji wysłuchałam jaki to psi dżentelmen z Gutosława się zrobił w tak krótkim czasie. Ochy achy jaki on dobrze wychowany, jaki cudny , jaki piękny a jaki grzeczny - więc musiałam przypomnieć że dopiero co był szampan otwierany z radości że opuścił gabinet z pseudonimem wyjec wredota ;) Z tych wszystkich ochów achów dostaliśmy zniżkę na szczepienie Gutka - zapłacimy tylko 30 zł . Bardzo pięknie dziękuję :) Jutro wstawię skan rachunku . Witamy porannie:) miło nam słyszeć te słowa:) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Byłam u Kumpla , był w domu , przy mnie wyszli z nim na zewnątrz i przypięli go do łańcucha połączonego ze smyczką którą im dałam, jak stwierdzili na czas odśnieżania . Pan narzekał , że od powrotu ode mnie Kubie się nic nie podoba , gryzie wszystkich i jest niegrzeczny - stwierdziłam mądry piesek ;):diabloti::evil_lol: i zaproponowałam że jakby mieli go już dość to ja go wezmę bo u mnie był grzeczny jak aniołek :) Ale pani stwierdziła że go nie odda . Najważniejsze że czasem jest w domu ufff Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Psia Szkoła napisał(a):Witamy porannie:) miło nam słyszeć te słowa:) To tylko prawda, niesamowite jest to jak szybko zrobiłyście z Gutka wredoty normalnego psa :) Quote
Psia Szkoła Posted February 15, 2012 Posted February 15, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):To tylko prawda, niesamowite jest to jak szybko zrobiłyście z Gutka wredoty normalnego psa :) Gutek ma charakter, ale tulaś się z niego zrobił :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 15, 2012 Author Posted February 15, 2012 Wkleiłam w rozliczeniach rachunek za szczepienie Gutosława ... A przy okazji Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;-) Oczywiście dla zwierzaków :smile: Rozsyłajcie gdzie się da :smile: http://www.facebook.com/events/310501772331152/ dla tych co fb nie mają ;-) "Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D" Quote
Psia Szkoła Posted February 16, 2012 Posted February 16, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Wkleiłam w rozliczeniach rachunek za szczepienie Gutosława ... A przy okazji Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;-) Oczywiście dla zwierzaków :smile: Rozsyłajcie gdzie się da :smile: http://www.facebook.com/events/310501772331152/ dla tych co fb nie mają ;-) "Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D" Witamy porannie :) Zapraszamy na bazarki i akcję pączek: "Jedząc pączka wpłać 2 złote na zwierzątka :D" :D Quote
Rudzia-Bianca Posted February 16, 2012 Author Posted February 16, 2012 U nas dziś tez już są zaspy :( straszne zaspy :( Quote
Recommended Posts