Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 471
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Właśnie wróciłyśmy od Dobrego Weterynarza w Myślenicach:D
Gutek radośnie przywitał panie. Zaszczepiony (bez kagańca), osłuchany i wyoglądany na wszystkie strony :D teraz już tylko czeka na wyjazd do nowego domu.

Posted

Psia Szkoła napisał(a):
Właśnie wróciłyśmy od Dobrego Weterynarza w Myślenicach:D
Gutek radośnie przywitał panie. Zaszczepiony (bez kagańca), osłuchany i wyoglądany na wszystkie strony :D teraz już tylko czeka na wyjazd do nowego domu.

Potwierdzam, relacji wysłuchałam jaki to psi dżentelmen z Gutosława się zrobił w tak krótkim czasie. Ochy achy jaki on dobrze wychowany, jaki cudny , jaki piękny a jaki grzeczny - więc musiałam przypomnieć że dopiero co był szampan otwierany z radości że opuścił gabinet z pseudonimem wyjec wredota ;)
Z tych wszystkich ochów achów dostaliśmy zniżkę na szczepienie Gutka - zapłacimy tylko 30 zł . Bardzo pięknie dziękuję :)
Jutro wstawię skan rachunku .

Psia Szkoła napisał(a):
domek już wybrany, najprawdopodobniej w piątek Gutek odjedzie z Glichowskiego SPA :(

Kochane Wy tak nie rozpaczajcie, bo dziś w Myślenicach chyba z 3 bezdomniaki widziałam - mam łapać ;)

mariusz pp napisał(a):
Aż go szkoda ,tak mu dobrze:lol:

Mariuszku - domek sprawdzony wybrany wymuskany , tez mu będzie tam dobrze, inaczej nie opuściłby SPA - Ciotki by go nie dały :)

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Potwierdzam, relacji wysłuchałam jaki to psi dżentelmen z Gutosława się zrobił w tak krótkim czasie. Ochy achy jaki on dobrze wychowany, jaki cudny , jaki piękny a jaki grzeczny - więc musiałam przypomnieć że dopiero co był szampan otwierany z radości że opuścił gabinet z pseudonimem wyjec wredota ;)
Z tych wszystkich ochów achów dostaliśmy zniżkę na szczepienie Gutka - zapłacimy tylko 30 zł . Bardzo pięknie dziękuję :)
Jutro wstawię skan rachunku .

Witamy porannie:)
miło nam słyszeć te słowa:)

Posted

Byłam u Kumpla , był w domu , przy mnie wyszli z nim na zewnątrz i przypięli go do łańcucha połączonego ze smyczką którą im dałam, jak stwierdzili na czas odśnieżania .
Pan narzekał , że od powrotu ode mnie Kubie się nic nie podoba , gryzie wszystkich i jest niegrzeczny - stwierdziłam mądry piesek ;):diabloti::evil_lol: i zaproponowałam że jakby mieli go już dość to ja go wezmę bo u mnie był grzeczny jak aniołek :)
Ale pani stwierdziła że go nie odda .
Najważniejsze że czasem jest w domu ufff

Posted

Wkleiłam w rozliczeniach rachunek za szczepienie Gutosława ...

A przy okazji

Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;-) Oczywiście dla zwierzaków :smile: Rozsyłajcie gdzie się da :smile:

http://www.facebook.com/events/310501772331152/

dla tych co fb nie mają ;-)

"Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D"

Posted

Rudzia-Bianca napisał(a):
Wkleiłam w rozliczeniach rachunek za szczepienie Gutosława ...
A przy okazji
Wydarzenie tłustoczwartkowe na fb ;-) Oczywiście dla zwierzaków :smile: Rozsyłajcie gdzie się da :smile:

http://www.facebook.com/events/310501772331152/

dla tych co fb nie mają ;-)

"Kochani, zamiast jutro kupić dla siebie o jednego pączka za dużo, przelejcie 2 złote na konto dowolnego schroniska lub fundacji zajmującej się zwierzętami :-D"

Witamy porannie :)
Zapraszamy na bazarki i akcję pączek: "Jedząc pączka wpłać 2 złote na zwierzątka :D" :D