savahna Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Trzymam kciuki. No upały zelżały ostatnio, jak powiedział pan w TV wczoraj...:razz: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 ang napisał(a):Gosia, ja spóźniona, ale kciuki trzymam:) E tam spóźniona , Kumpel dopiero 10 minut w gabinecie i chyba 3 w kolejce do zabiegu ... savahna napisał(a):Trzymam kciuki. No upały zelżały ostatnio, jak powiedział pan w TV wczoraj...:razz: Trzymaj trzymaj ... Dowcipniś p......y . Na mnie mrozy działają wybitnie źle :( Quote
savahna Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a): Dowcipniś p......y . Na mnie mrozy działają wybitnie źle :( Oj Rudzia, Rudzia....się uśmiałam.:grin: Śnieżne gwiazdki to w Twojej interpretacji: Biały syf lecący z nieba... a dowcipny Pan to juz nie powiem jaki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powodzenia u weta.:loveu: Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 savahna napisał(a):Oj Rudzia, Rudzia....się uśmiałam.:grin: Śnieżne gwiazdki to w Twojej interpretacji: Biały syf lecący z nieba... a dowcipny Pan to juz nie powiem jaki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powodzenia u weta.:loveu: Nie widzę w tym nic śmiesznego ;) Quote
wojtuś Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 savahna napisał(a):Oj Rudzia, Rudzia....się uśmiałam.:grin: Śnieżne gwiazdki to w Twojej interpretacji: Biały syf lecący z nieba... a dowcipny Pan to juz nie powiem jaki....:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Powodzenia u weta.:loveu: Ale Małgosiu.... zima to jednak bardzo urokliwa pora, choć mrozy większe niż minus 15 stopni to już .... nie dobrze, dzisiaj u mnie rano (-18 st) ;);) Za Kumpla trzymamy :) Quote
ang Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 ja zimy nienawidzę, a jeszcze jak myślę o mrozach w kontekście bezdomnych zwierząt, to jestem naprawdę przybita:( Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 wojtuś napisał(a):Ale Małgosiu.... zima to jednak bardzo urokliwa pora, choć mrozy większe niż minus 15 stopni to już .... nie dobrze, dzisiaj u mnie rano (-18 st) ;);) Za Kumpla trzymamy :) Wojtuś , ja tam żadnych uroków w tym białym syfie niestety nie widzę , jestem w stanie czasem nie przeklinać jak widzę jak moje łotry się cieszą na widok tego czegoś o niecenzuralnej nazwie ;) ang napisał(a):ja zimy nienawidzę, a jeszcze jak myślę o mrozach w kontekście bezdomnych zwierząt, to jestem naprawdę przybita:( Mam to samo ... Nie mogę się skupić na pracy , kurcze pokochałam tego łotra jak swojego no i nerwuję się ... Quote
Bonsai Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Melduję się na wątku. Mój Buddy w schronisku nazywał sie Gucio. ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Bonsai napisał(a):Melduję się na wątku. Mój Buddy w schronisku nazywał sie Gucio. ;) Hej Bonsai :) Nadal cisza z gabinetu ... Quote
Asieq_ Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 E, chyba wszystko ok, bo pani Iwonka zadowolona ;) Misiek się kastruje w piątek. Biorę urlop, bo by mnie myślenice z nerwów zjadły :D Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Asieq_ napisał(a):E, chyba wszystko ok, bo pani Iwonka zadowolona ;) Misiek się kastruje w piątek. Biorę urlop, bo by mnie myślenice z nerwów zjadły :D Hej Asieq_ :) Jak moja Biana była sterylizowana , miałam tydzień opieki ;) Teraz Kumpel i tak zostaje w gabinecie więc nie było sensu brac wolnego , bo jeszcze bym im pod sala zabiegową zemdlała i miały by tylko problem ze mną ;) No właśnie jesteśmy po zabiegu , dzwonia pani Iwonka , Kumpelos się wybudził :) Ufff nerwy mnie zżerały ... Oprócz jajków ;) usunięta została cysta przy odbycie. Mój Kumpelos kochany , już się nie mogę doczekać kiedy go odwiedzę po pracy . Quote
wojtuś Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Małgosiu to leć po pracy do Kumpelosa :D i wymiziaj pięknie łotra kochanego :);) Quote
Psia Szkoła Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 (edited) A ja widziałam Kumpla :) właśnie przygotowywany był do zabiegu. Pewnie jest już po :) Na FB nowe zdjęcia Gutka! pozdrawiam Monika Edited January 30, 2012 by Psia Szkoła Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Kumpel wymiziany, mimo błędnego jeszcze wzroku poznał mnie kochany i merdał ogoneczkiem na chwiejącym się zadku :) A w Glichowie jakieś romanse kwitną ;) no podziwiajcie mnie :) i na koniec tamtararatam porastający sierścią tyłeczek mam ;) [CENTER] Quote
wojtuś Posted January 30, 2012 Posted January 30, 2012 Super, że z zabiegiem Kumpla pięknie się udało:) A Gutek teraz wygląda rewelacyjnie, za jakiś czas nie będzie śladu po operacji i Gutek znajdzie swój kochany domek, a pobyt w Psiej Szkole - już widać, że szybciutko się pozbierał ;) Quote
Rudzia-Bianca Posted January 30, 2012 Author Posted January 30, 2012 Wojtuś tez się ciesze ale ile mnie to nerwów kosztowało ... Zapraszam do albumu ;) http://www.facebook.com/media/set/?set=a.117233615066516.17069.100003396334006&type=3 Quote
Asieq_ Posted January 31, 2012 Posted January 31, 2012 Rudzia-Bianca napisał(a):Oprócz jajków ;) usunięta została cysta przy odbycie. Może to ta cysta mu jakoś uwierała i nóżkę tylną podnosił? Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Asieq_ napisał(a):Może to ta cysta mu jakoś uwierała i nóżkę tylną podnosił? Łapki miał sprawdzone dokładnie w gabinecie w sobotę. Pani Ewa stwierdziła, że może miał kiedyś jakiś uraz i w takie mrozy się odzywa, ale może rzeczywiście ta cysta mu przeszkadzała . Spytam dziś czy to możliwe . Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Niestety auto odmówiło posłuszeństwa , więc tylko dzwoniłam do gabinetu jak się miewa Kumpel - wszystko jest w porządku, nie interesuje się raną , jest bardzo grzeczny- co mnie wcale nie dziwi bo pies jest super :) Asieq_ pytałam o tą cystę , była na tyle mała, że nie mogła powodować ucisku na nerwy i kłopotów z łapką . Podczas wyprowadzania panie dr mają obserwować czy się coś nie dzieje. Quote
Rudzia-Bianca Posted January 31, 2012 Author Posted January 31, 2012 Zaglądnijcie proszę - kolejna tragedia ludzko-psia :( http://www.dogomania.pl/threads/222109-Dramat-kilkadziesi%C4%85t-ps%C3%B3-z-g%C5%82odu-zacz%C4%99%C5%82o-zjada%C4%87-zw%C5%82oki-opiekuna-pilnie-dt! Quote
Psia Szkoła Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Moi drodzy, Jeśli ktoś mieszka w Krakowie i może zabrać tylko na okres mrozów psiaka z Krakowskiego schroniska byłoby fajnie. "Z związku z panującymi mrozami oraz bardzo niepokojącymi prognozami na najbliższe dni Fundacja Psi Los w porozumieniu z Krakowskim Towarzystwem Opieki nad Zwierzętami zwraca się do Państwa z gorącym apelem o pomoc dla psów przebywających w schronisku dla bezdomnych zwierząt przy ul. Rybnej 3 w Krakowie. Podobnie jak w czasie ewakuacji schroniska w czasie powodzi, w maju 2010 roku prosimy Państwa o tymczasowe przygarnięcie psów i zapewnienie im ciepłego schronienia na czas największych mrozów. Obecna aura jest szczególnie niebezpieczna dla psów starszych i krótkowłosych – nasz apel dotyczy szczególnie tych właśnie psów. Do krakowskiego schroniska można się zgłaszać od środy 1 lutego 2012 roku od godziny 10:00 Liczymy na Państwa pomoc, mamy nadzieję, że i tym razem krakowianie nie zawiodą czworonogów w potrzebie." Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 No i d...pa :( Nie pisałam żeby nie zapeszać a i tak nic z tego nie wyszło :( W niedzielę zadzwoniła dziewczyna , ż eprzyjedzie w piątek poznać Kumpla i że jest własciwie zdecydowana na jego adopcję . Niestety dziś dostałam smsa ze ze względów rodzinnych ( choroba taty , który trafił dziś do szpitala ) nie moż eadoptować Kumplosa . Szkoda bo wyglądało że to naprawdę dobry dom :( Quote
wojtuś Posted February 1, 2012 Posted February 1, 2012 Nie martw się Małgosiu, znajdzie Kumpel dobry domek :) Quote
Rudzia-Bianca Posted February 1, 2012 Author Posted February 1, 2012 (edited) Kumplowe ogłoszenia http://tablica.pl/oferta/kumpel-psi-przyjaciel-szuka-czlowieka-ktory-go-pokocha--IDFpV5.html http://krakow.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=351225097&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_DELAYEDMXAdIdMZ351225097MXGuidMZ1353aa6d-fcc0-a20b-26f1-1c0ffffe215eMXadDelayedMZ24&secev=AQAAATUpVg4AAM0AAAABACIxMzUzYWE2ZTJhZC5hMjBiMjZkLjNmMmM2LmZmZmMzMjViAAAAAQAAAAAU70UJADj%2FeoI5Elvppxgl9UrBKJo9pmfL&wmid=351225097 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/20586473_kumpel_psi_przyjaciel_szuka_czlowieka.html http://www.oglaszamy24.pl/ogloszenie/1071716485/krakow-Kumpel-psi-przyjaciel-szuka-czlowieka-ktory-go-pokocha.html http://www.mojpupil.pl/modules.php?name=Ogloszenia&op=view2&id=42285 I wieści od Gutka :) Gutek ma dziś lekcje pt. mężczyzna wcale nie jest taki zły :) Edited February 1, 2012 by Rudzia-Bianca Quote
Recommended Posts