Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hejka :multi:.

[quote name='Doginka']Witam, wpadłam do Neta bez zaproszenia i jak mnie nikt nie przegoni, to będę tu zaglądać częściej, bo kocham sznaucerki:loveu:
A i mam pytanko - czy Nett jest p&s czy cz-s, bo na foto to raczej p&s:crazyeye:
No i zapraszam do naszej fotogalerii - tam mnustwo fotek na bierząco i nie tylko z psami:p
Tu nie trzeba zaproszeń, każdy może wejść :cool1:. Wiesz co? Z tymi kolorami to ja już sama nie wiem ;].

[quote name='an_bzik']Hej ;) Ja tylko na chwilunię, powiedzieć dobry wieczór... ;)
Dobry wieczór... I dzień dobry :).

[quote name='Pimpek']http://img410.imageshack.us/img410/8782/necik008zu1.jpg
Jaka zmiana :mdleje:
Na lepsze, ma się rozumieć :razz:.

[quote name='Julix']Ojej :D Kolejny slodziak na dgm :D
Kolejny, dużo ich tu :).

[quote name='Dzaga']Fot chcemy :D
A żebyś wiedziała że mam ^^.

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Chyba wszystkie sznaucery mają:diabloti:
Racja!! Istne diabły w psiej skórze :evil_lol:.

[quote name='Samturia']Uśpić je wszystkie!
Ja ci dam! :mad::razz:
A właśnie, masz konto na fotce, tak?
Zaproszenie ci wysłałam.

[quote name='Samturia']jakbyście mnie źle zrozumiały-tamten post był napisany w żartach tylko coś mi wczoraj dgm nawalało i nie dało się zedytować posta ani wstawić emotek... :shake: ;)
[quote name='Doginka']No oczywiście it's joke:diabloti:
[quote name='Samturia']To żeśmy sie kulturalnie dziołszki zrozumiały ;) a u mnie nawet teraz sie nie da dać szybkiej odpowiedzi... :|
Nie kłócić mi się tu bo powyganiam :diabloti:. I wszystko jasne :razz:.

[quote name='Doginka']Wpadajcie do mojej galerii, bo zapomnę, że ją mam:-(
Już się robi!

Posted

Gdyby mnie tam nie było wyszło by o wiele lepiej, jeszcze to "siad" ja się obracam a on już siedzi :cool1:. A do tego ubrana tak po domowemu, aż wstyd :evil_lol:.

"Ale nie, poproś" - to jest najlepsze :lol:.

http://www.zippyvideos.com/5051634227267176/komendy2/

Jak wam nie będzie się ładować to powiedźcie.

I jeszcze jestem w trakcie robienia filmiku, który narazie wychodzi ekstra :razz:.

Posted

Hejka!!!!! :]

ß@$!@ napisał(a):
wow! świetnie robi poproś! jestem pod wrażeniem ! ;)

Dziękujemy, akurat po zabawki to skacze jak najwyżej może, no to wtedy mu mówię "ale łądnie poproś" i chodzi na dwóch łapkach spryciarz :cool1:. A o jedzenie to od razu ładnie :eviltong:.

Czarna_Owieczka napisał(a):
Nett ślicznie robi sztuczki :D
ledwo mi sie załadował filmik :( a ten co teraz tworzysz będziesz mogła dodać na youtube?

Dzięki :oops:. No właśnie mi teraz też coś ledwo... Na YouTube mi się jakoś zepsuje, to może na wrzutę :multi:.
Jak masz mozillę, to przez nią spróbuj, albo odśwież i jeszcze raz. Mi tak działa.

an_bzik napisał(a):
Hej, nareszcie jesteśmy!
Fajny fillmik :lol:
Super Nett robi to koło :)

No witam ;). Z tym hula hop to takie przygotowanie do agility, póki co po domowemu :evil_lol:.

Doginka napisał(a):
No superaśnie szkolisz Netta:loveu:
Dużo czasu zajęło Ci nauczenie go tych sztuczek??:razz:

Dzięki :*. Nie, jak był mały to go nauczyłam prosić, siadać, leżeć... Jedną sztuczkę załapywał gdzieś tak 15 minut, potem to tylko już próby, aż wyjdzie dobrze. Potem go uczyłam dawać łapę, to trwało trochę dłużej, teraz trzeba się pomęczyć nad drugą, ale coś nam nie idzie :oops:. Przez hula hop go uczyłam bardzoi krótko, bo tak praktycznie najpierw mu robiłam hopki (akurat) z książek i parasolki :lol:. Zresztą to urodzony skoczek ;). No i tak już potem odrazu wiedział, że ma przeskoczyć. Jeszcze mam na tym filmiku (jest ucięty) jak się turla, tzn. są to nieudolne próby przeturlania się, ale w końcu nam się udało :multi:. A i jeszcze Nett umie chodzić po kładce, ale to za dużo roboty przy rozstawianiu :cool1:.

Posted

To super, że Nett tak szybko łapie sztuczki:multi:. Mój Gordon najpierw zaczął podawać łapę, następnie głos, potem warowanie, siadanie, teraz się turla, zdycha i skacze przez ławki w parku, zostaje na miejscu, chodzi przy nodze, ale tańca nie umiem go nauczyć:shake: - chodzi mi o kroki przy nogach:razz:

Posted

Hejoooo :cool1:.

[quote name='Doginka']To super, że Nett tak szybko łapie sztuczki:multi:. Mój Gordon najpierw zaczął podawać łapę, następnie głos, potem warowanie, siadanie, teraz się turla, zdycha i skacze przez ławki w parku, zostaje na miejscu, chodzi przy nodze, ale tańca nie umiem go nauczyć:shake: - chodzi mi o kroki przy nogach:razz:
O właśnie, jeszcze zdychanie, tylko my tu wolimy odgrywać scenkę :evil_lol:. Ja udaję że go duszę (udaję!! :razz:), a potem mówię "O jej, chyba mi pies zdechł", ale wiecie, tak widać że to udawanie, a on się kładzie i język wywala i tak leży :P. No i ruchy w agility opanowane - oprócz slalomu. No ale wiecie, nie robimy tego nas czas, bo narazie po co? ;)

[quote name='ß@$!@']szybko łapie sztuczki!! :) :)
hejka :loveu:
2 lata pracy :multi:. Ale i tak połowy uczyłam go w pierwsze pół roku.

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Hej:loveu:

Ale ślicznie skacze przez hula-hop :loveu:
Dziękuję. Nie mów że Biśka tak nie skacze :lol:.

[quote name='Samturia']kurcze a mi się ten filmik nie chce włączyc.... :(
To musisz włączyć dwa razy na play, poczekać aż się załaduje i wtedy puścić - powinno działać.

[quote name='ewelinka_m']witamy :loveu:
Jak on skacze przez to hula :-o
idziecie na aglity?
ależ on wytrenowany, ślicznie i Ty wypadłaś bardzo fajnnie ;)
Ja wypadłam fajnie? Loooool. Ale dzięki mimo wszystko ;).
Na agility? Dobre sobie, może za rok. Narazie brak transportu i chęci rodziców...

[quote name='Pimpek']http://img514.imageshack.us/img514/2668/05102007010rb0.jpg
Rozpieszczanie górą :multi::evil_lol:
No a jak! Te łóżko to chyba jedyne miejsce na które mówi mu się "hop" a on odrazu wskakuje. Bo tak to najpierw się namyśla, kombinuje. Cwaniaczek :diabloti:.

A nie, slalom umiemy, między nogami, ale baaaaardzo powoli, ze smakołkiem w ręku i nakierowywaniem psa - "tu, nie tu, Necik!, no i co ty robisz?, wracaj" itp. :eviltong:.