Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Karola Ty masz psa kolorowego, moze to kameleon :evil_lol:
który się zmienia zależnie od nastroju Pańci

Pamiętam zdjęcia jak był jeszcze mały nie poznałabym (chociaż jak się przyjrzę i znajdę moje okulary których defakto nie mam bom nie nosze to widzę dawnego Neciula:eviltong:)

[SIZE=2]Dobra dobra to ja sie zadowolę tymi i najwyżej obejrzę stare zdjęcia :p

ale bródkę ma ładną

1. No może... Ale który do jakiego nastroju dopasować? Czarny do smutnego, a p&s do wesołego? :D Zaraz mi się zrobi biały a to będzie szczyt szczęścia ;)? Hehe.

2. Nie mów tak do niego! :evil_lol: (Neciula)

3. Tak, powspominaj sobie stare czasy ;].

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Karolina_Nett napisał(a):
1. No może... Ale który do jakiego nastroju dopasować? Czarny do smutnego, a p&s do wesołego? :D Zaraz mi się zrobi biały a to będzie szczyt szczęścia ;)? Hehe.

2. Nie mów tak do niego! :evil_lol: (Neciula)

3. Tak, powspominaj sobie stare czasy ;].

1.to jak biały to whwt się zrobi :evil_lol:

2. ale toż to bardzo pięęęękne określenie

3.powspominam i Ciebie obejrzę :eviltong:

Posted

ewelinka_m napisał(a):
1.to jak biały to whwt się zrobi :evil_lol:

2. ale toż to bardzo pięęęękne określenie

3.powspominam i Ciebie obejrzę :eviltong:

- Babcia takiej głupiej Pauliny z mojej klasy powiedziała, że białe sznauce to WHWT :razz:. Więc wszystko możliwe.

- Ani się waż mnie oglądać, usuń te zdjęcia :angryy::mad::eviltong:.

Ola & Dianuśka napisał(a):
Necik cudowny :loveu: :loveu: :loveu:

Dziękuję =*.

Posted

Cześć :razz: Wpadliśmy akurat na nowe foty ;) Metamorfoza super, błyszczy Ci się pies po trymowanku :loveu: A brody się nie czepiajta bo jest gites :D

Biały sznupek - whwt? :eviltong: Lol.
Nie martw się, mój pies dla większości ludzi jest białym terierem szkockim a nie WHWT ;) Ale ja się nie czepiam , w sumie na rasach mają prawo się nie znać laicy ;)

Posted

[quote name='an_bzik']Cześć :razz: Wpadliśmy akurat na nowe foty ;) Metamorfoza super, [B]błyszczy Ci się pies po trymowanku[/B] :loveu: [B]A brody się nie czepiajta bo jest gites :D[/B]

[B]Biały sznupek - whwt? :eviltong: Lol.[/B]
Nie martw się, mój pies dla większości ludzi jest białym terierem szkockim a nie WHWT ;) [B]Ale ja się nie czepiam , w sumie na rasach mają prawo się nie znać laicy[/B] ;)[/quote]
Poprawka, po strzyżonku :razz:.

No a jak, nikt nie ma takiej brody już teraz :eviltong:.

Nie każdy się psami interesuje, ale rzecz w tym że whwt to jej babci ulubiona rasa podobno i chciała sobie takiego kupić! :shake: I wnioskuje że jeżeli w ogóle się nie zna to pewnie jakiegoś bez roda pokrajcowanego by jej dali...

Posted

No niestety , popularność to jest najgorsze co się może rasie przytrafić, a nie do wszystkich dociera, ze r=r ;) i co najgorsze nie potrafią się do błędu przyznać. A potem się dzieją takie historie jak forumowej Waxy ktorej piesek - 'westik' z pseudohodowli. zmarł na parwo :-(

Pozdrowionka, idę poromansować troszkę z biologią... :cool1:

Posted

[quote name='Sznaucerka-Balbina']Ale ślicznie wygląda:loveu: Ciekawe czy kiedys Balbina taka będzie:roll:[/quote]
Fenk ju :cool1:.

No weź przestań - twoja Biśka też jest piękna, i na pewno nie ma wścieklizny jak moje cosio... :razz:;).

Posted

[quote name='Samturia']Ale super mu teraz :loveu:[/quote]
Dziękuję :multi:. Teraz go właśnie czeszemy z moją mamą bo w jednego to nie da rady.

[quote name='ß@$!@']Witam wtorkowo :loveu: :multi:[/quote]
Ja również :razz:.

Posted

Witam, wpadłam do Neta bez zaproszenia i jak mnie nikt nie przegoni, to będę tu zaglądać częściej, bo kocham sznaucerki:loveu:
A i mam pytanko - czy Nett jest p&s czy cz-s, bo na foto to raczej p&s:crazyeye:
No i zapraszam do naszej fotogalerii - tam mnustwo fotek na bierząco i nie tylko z psami:p

Posted

[quote name='Karolina_Nett']Fenk ju :cool1:.

No weź przestań - twoja Biśka też jest piękna, i na pewno nie ma wścieklizny jak moje cosio... :razz:;).[/quote]
Chyba wszystkie sznaucery mają:diabloti:

Posted

[quote name='Samturia']jakbyście mnie źle zrozumiały-tamten post był napisany w żartach tylko coś mi wczoraj dgm nawalało i nie dało się zedytować posta ani wstawić emotek... :shake: ;)[/quote]

My też żartowałyśmy :evil_lol: .
Tzn. nie mogę mówić za koleżankę ale ja tak :roll:...