Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewelinka_m napisał(a):
nie obijaj się paszła od kompa psu zdjęcia robić :eviltong:

wstydź się tak móić nawet, ja nie siedzę przy komputerze więcej niż tyle co na dogomanii troszkę i u was ;) nie mam czasu i ochoty

despera napisał(a):
Karolina, z jakiego Ustronia foty:cool3:

z tego na śląsku ;) do morskiego to może w wakacje na przyszły rok :razz:

Posted

pełno tych koluszków w łapach i w brodzie, tzn. tych takich kulek :shake: normlanie z nimi utrapienie... a tak ogólnie nic, wybieramy ortalionek na zimę ;) ochrona przed śniegowymi kulkami...

a tak to masa nauki :angryy: i zero czasu wolnego :-( ale na dogomanie zawsze chwilkę znajdę :evil_lol:

Posted

Hello :loveu: Ja z rewizytą ! Witamy Was i czekamy na jakieś nowe zdjęciuchy...
A i zdradzę Ci małą tajemnice - przed robieniem zdjęć batarie od aparatu się ładuje :evil_lol: :evil_lol: Serio!:evil_lol:

Posted

an_bzik napisał(a):
Hello :loveu: Ja z rewizytą ! Witamy Was i czekamy na jakieś nowe zdjęciuchy...

Hejoooo :cool1:. Będą, będą :evil_lol:.

an_bzik napisał(a):
A i zdradzę Ci małą tajemnice - przed robieniem zdjęć batarie od aparatu się ładuje :evil_lol: :evil_lol: Serio!:evil_lol:

No patrz, a ja głupia nigdy na wskaźnik nie patrzę :evil_lol::shake:. A tak serio to myślałam że jeszcze da radę fotkę zrobić chociaż jedną :razz:.

Zaraz zedytuję i będą fotencje :multi:.

Metamorfoza - ta dam!!

Przed:

Po:

Wiem że zdjęcia takie troszkę nie zbytnie, ale chyba przejdą? :razz: Jak zrobię nowe to wstawię :errrr:. I jak się podoba zmiana?

Posted

Witamy Karolciu! :loveu:
Necik po to jak nie ten sam Necik, ale do pyszczka mu w nowej fryzurce :p
tylko coś mało tych zdjęć, jak następnym razem więcej będzie to wybaczymy i nie naślemy nikogo na Ciebie :diabloti:

aa bródkę jaką ma dłuuuugaśną

pozdrawiamy cieplutko i mizianka dla potworka ;)

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Witamy Karolciu! :loveu:
Necik po to jak nie ten sam Necik, ale do pyszczka mu w nowej fryzurce :p
tylko coś mało tych zdjęć, jak następnym razem więcej będzie to wybaczymy i nie naślemy nikogo na Ciebie :diabloti:

aa bródkę jaką ma dłuuuugaśną

pozdrawiamy cieplutko i mizianka dla potworka ;)

1. Witam! :* Necik prawda, całkiem nie ten pies, żebyś widziała moje zdziwienie po pierwszym strzyżeniu :razz:.

2. Oj, już nie narzekaj, wcale nie tak mało, trzy wystarczą (na dobry początek) :multi:. A tylko spróbuj kogoś na mnie nasłać, to zobaczysz kogo ja ci odeślę :diabloti:.

3. Nett długaśną brodę?? Już bez takich żartów. Koleżanka ma psa o pół roku starszego i w wieku Netta miał o jakieś 2 czy 3 cm dłuższą bródkę :evil_lol:. Ale ja bym nie chciała żeby Nett miał taką długaśną, jaka jest to jest dobra ;):shake:.

4. Też was pozdrawiamy serdecznie =*.

Helga_psiaki napisał(a):
http://img221.imageshack.us/img221/6771/ustro001wy7.jpg
cześć Kudłacze :loveu:
Nett chyba bardziej pieprzak :razz:

Nawiązuje do dawnego posta :roll:. A i owszem, tak mu się trochę przypatrzyłam (trochę :razz:) i powiem ci Helga, że on to jak był mały to taki jak smoła czarny (już prawie napisałam słoma)[SIZE=2], a teraz?? Układ kolorków jak u czarno-srebrnego, a na grzbiecie miejscami p&s, ale włos ma gładki, bardziej jak cz-s. A pod słońce istny pieprzak :loveu:. I co ty na to?? Ja teraz to już jestem pewna że Nett pokrajcowany z jakimś burkiem z wścieklizną :cool1::shake::evil_lol:.

Posted

Karola Ty masz psa kolorowego, moze to kameleon :evil_lol:
który się zmienia zależnie od nastroju Pańci

Pamiętam zdjęcia jak był jeszcze mały nie poznałabym (chociaż jak się przyjrzę i znajdę moje okulary których defakto nie mam bom nie nosze to widzę dawnego Neciula:eviltong:)

[SIZE=2]Dobra dobra to ja sie zadowolę tymi i najwyżej obejrzę stare zdjęcia
:p

ale bródkę ma ładną