Karolina_Nett Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 ß@$!@ napisał(a):Co z fotami? nie mam, żadnych nowych, tylko tyle co z ustronia i to wszystkie takie... ale 28 idziemy do fryzjera to napewno będą fotki Quote
Karolina_Nett Posted September 25, 2007 Author Posted September 25, 2007 3 dni to wytrzymacie, a może i do 28 się jakaś fotka cyknie :P Quote
ewelinka_m Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Karolina_Nett napisał(a):3 dni to wytrzymacie, a może i do 28 się jakaś fotka cyknie :P nie obijaj się paszła od kompa psu zdjęcia robić :eviltong: Quote
despera Posted September 25, 2007 Posted September 25, 2007 Karolina, z jakiego Ustronia foty:cool3: Quote
Karolina_Nett Posted September 26, 2007 Author Posted September 26, 2007 ewelinka_m napisał(a):nie obijaj się paszła od kompa psu zdjęcia robić :eviltong: wstydź się tak móić nawet, ja nie siedzę przy komputerze więcej niż tyle co na dogomanii troszkę i u was ;) nie mam czasu i ochoty despera napisał(a):Karolina, z jakiego Ustronia foty:cool3: z tego na śląsku ;) do morskiego to może w wakacje na przyszły rok :razz: Quote
Karolina_Nett Posted September 27, 2007 Author Posted September 27, 2007 pełno tych koluszków w łapach i w brodzie, tzn. tych takich kulek :shake: normlanie z nimi utrapienie... a tak ogólnie nic, wybieramy ortalionek na zimę ;) ochrona przed śniegowymi kulkami... a tak to masa nauki :angryy: i zero czasu wolnego :-( ale na dogomanie zawsze chwilkę znajdę :evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 Nett wygląda cudnie :loveu: sorka, fotki wstawię jutro, jak przyjdę do kompa, bo uwierzcie, w ogóle nie mam na niego ochoty... poza tym coś się w nim chrzani, sory ludziska :P Quote
Helga&Ares Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 nieładnie nieładnie :mad: chcemy fotki! Quote
Karolina_Nett Posted September 30, 2007 Author Posted September 30, 2007 robiłam zdjęcie i baterie padły :D Quote
Bzikowa Posted September 30, 2007 Posted September 30, 2007 Hello :loveu: Ja z rewizytą ! Witamy Was i czekamy na jakieś nowe zdjęciuchy... A i zdradzę Ci małą tajemnice - przed robieniem zdjęć batarie od aparatu się ładuje :evil_lol: :evil_lol: Serio!:evil_lol: Quote
Karolina_Nett Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 an_bzik napisał(a):Hello :loveu: Ja z rewizytą ! Witamy Was i czekamy na jakieś nowe zdjęciuchy... Hejoooo :cool1:. Będą, będą :evil_lol:. an_bzik napisał(a):A i zdradzę Ci małą tajemnice - przed robieniem zdjęć batarie od aparatu się ładuje :evil_lol: :evil_lol: Serio!:evil_lol: No patrz, a ja głupia nigdy na wskaźnik nie patrzę :evil_lol::shake:. A tak serio to myślałam że jeszcze da radę fotkę zrobić chociaż jedną :razz:. Zaraz zedytuję i będą fotencje :multi:. Metamorfoza - ta dam!! Przed: Po: Wiem że zdjęcia takie troszkę nie zbytnie, ale chyba przejdą? :razz: Jak zrobię nowe to wstawię :errrr:. I jak się podoba zmiana? Quote
basia bonnie Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Po jest o wiele lepiej! :) Ślicznie Nett teraz wygląda :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 ß@$!@ napisał(a):Po jest o wiele lepiej! :) Ślicznie Nett teraz wygląda :loveu: Wcześniej był Kołtun, teraz jest Łysol, albo jak kto woli Łysy Kołtun :lol::diabloti:. Dzięki =*. Quote
ewelinka_m Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Witamy Karolciu! :loveu: Necik po to jak nie ten sam Necik, ale do pyszczka mu w nowej fryzurce :p tylko coś mało tych zdjęć, jak następnym razem więcej będzie to wybaczymy i nie naślemy nikogo na Ciebie :diabloti: aa bródkę jaką ma dłuuuugaśną pozdrawiamy cieplutko i mizianka dla potworka ;) Quote
Karolina_Nett Posted October 1, 2007 Author Posted October 1, 2007 ewelinka_m napisał(a):Witamy Karolciu! :loveu: Necik po to jak nie ten sam Necik, ale do pyszczka mu w nowej fryzurce :p tylko coś mało tych zdjęć, jak następnym razem więcej będzie to wybaczymy i nie naślemy nikogo na Ciebie :diabloti: aa bródkę jaką ma dłuuuugaśną pozdrawiamy cieplutko i mizianka dla potworka ;) 1. Witam! :* Necik prawda, całkiem nie ten pies, żebyś widziała moje zdziwienie po pierwszym strzyżeniu :razz:. 2. Oj, już nie narzekaj, wcale nie tak mało, trzy wystarczą (na dobry początek) :multi:. A tylko spróbuj kogoś na mnie nasłać, to zobaczysz kogo ja ci odeślę :diabloti:. 3. Nett długaśną brodę?? Już bez takich żartów. Koleżanka ma psa o pół roku starszego i w wieku Netta miał o jakieś 2 czy 3 cm dłuższą bródkę :evil_lol:. Ale ja bym nie chciała żeby Nett miał taką długaśną, jaka jest to jest dobra ;):shake:. 4. Też was pozdrawiamy serdecznie =*. Helga_psiaki napisał(a):http://img221.imageshack.us/img221/6771/ustro001wy7.jpg cześć Kudłacze :loveu: Nett chyba bardziej pieprzak :razz: Nawiązuje do dawnego posta :roll:. A i owszem, tak mu się trochę przypatrzyłam (trochę :razz:) i powiem ci Helga, że on to jak był mały to taki jak smoła czarny (już prawie napisałam słoma)[SIZE=2], a teraz?? Układ kolorków jak u czarno-srebrnego, a na grzbiecie miejscami p&s, ale włos ma gładki, bardziej jak cz-s. A pod słońce istny pieprzak :loveu:. I co ty na to?? Ja teraz to już jestem pewna że Nett pokrajcowany z jakimś burkiem z wścieklizną :cool1::shake::evil_lol:. Quote
ewelinka_m Posted October 1, 2007 Posted October 1, 2007 Karola Ty masz psa kolorowego, moze to kameleon :evil_lol: który się zmienia zależnie od nastroju Pańci Pamiętam zdjęcia jak był jeszcze mały nie poznałabym (chociaż jak się przyjrzę i znajdę moje okulary których defakto nie mam bom nie nosze to widzę dawnego Neciula:eviltong:) [SIZE=2]Dobra dobra to ja sie zadowolę tymi i najwyżej obejrzę stare zdjęcia :p ale bródkę ma ładną Quote
Recommended Posts