ewka i haker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 heheh dawaj zdjecia i zapraszamy do nas zdjecia z nowego aparatu ale brzydkie:eviltong: Quote
Karolina_Nett Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ewka i haker napisał(a):heheh dawaj zdjecia i zapraszamy do nas zdjecia z nowego aparatu ale brzydkie:eviltong: :eviltong: poświątecznie :razz: :roll: straszne te fotki :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 O, zdjęcia :o Fajna ta choinka, znaczy lampki choinkowe :D Nett kudłaty bardzo uroczy :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 ewka, bez takich żartów, na moich nie ma cudnego dooooożka :loveu::cool3: owieczka, co to za zdziwienie, ja tu systematycznie zdjecia wklejam :diabloti: no bynajmniej co jakis czas :eviltong: nawet sobie niewyobrażasz ile czasu kombinowałam jak to ustawić żeby były aż tak niewyraźne, i któregoś dnia przypadkiem przy okazji robienia zdjec Nettowi nagle odkryłam jak to zrobic :lol: taaa, kudłacz najlepszy :loveu: Quote
Karolina_Nett Posted December 29, 2008 Author Posted December 29, 2008 Czarna_Owieczka napisał(a):Tak, tak, systematycznie i w dużej ilości :cool3: jakies pretensje? :mad: w takim razie nie wklejam juz zadnych :diabloti: nie no tak serio to po prostu mi się ich linkowac nie chce, poza tym w zime na dworze (szczególnie w taką pogodę jak teraz) wychodza ohydne zdjęcia, a w domu nie robię bo muszę z lampą i równie piękne zdjęcia mi wychodzą jak na dworze :eviltong: posty skaczą :shake: Quote
Czarna_Owieczka Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 Karolina_Nett napisał(a): owieczka, co to za zdziwienie, ja tu systematycznie zdjecia wklejam :diabloti: Tak, tak, systematycznie i w dużej ilości :cool3: Quote
ewka i haker Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 chcialas powiedziec nie ostrego dozka:evil_lol::eviltong: Quote
ewelinka_m Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 zdjęciaa:multi::multi: Nett jak zwykle....przystojniaczek :cool3: a choinka..super pomysł Quote
Unbelievable Posted December 29, 2008 Posted December 29, 2008 chcesz ava? bo widzę że sobie wycięłaś :evil_lol: zaraz ci zrobię : P z psem czy bez psa? Quote
Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 zdjęcia:loveu::multi: http://i715.photobucket.com/albums/ww158/karolina-nett/P1070115.jpg wygląda jakby się zamyślił podczas jedzenia i tak leżał z tą kostką w łapach :evil_lol: świąteczna zaduma :diabloti: Quote
Magot Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 http://i715.photobucket.com/albums/ww158/karolina-nett/P1070115.jpg Zawiecha :diabloti: Quote
Karolina_Nett Posted December 30, 2008 Author Posted December 30, 2008 Eeeeej, ale się rozgadaliście :-o ewa, nieostrego? :roll: ja nawet bez lampy leżącego Netta nie umiem uchwycić żeby był ostry :eviltong: a dożek takie cudo, jakbyś go jeszcze przemalowała na żółtego z czarną maską to bym normalnie pojechała do ciebie i go komuś ukradła :loveu: ewelinka, dzięki, chociaż pomysł bardzo nieorginalny :razz: nie ma to jak codzienne przeglądanie deviantart'a, przez to skończyły mi się pomysły :cool3: Tinka, wycięłam żeby pasowało i nie narzekam, chociaż.. mogę chcieć, z moim.. snołmenem :loveu::loveu::loveu: który miał plan wybrać się z nami dziś na narty, ale plan był trochę niedopracowany, bo on nie umie jeździć :diabloti::eviltong: była bym bardzo wdzięczna jakbyś go zmieściła z tą czapą i szaliczkiem :loveu::eviltong: tzn możesz po prostu wyciąć kawałek zdjęcia i dać płatek śniegu :eviltong: bzikowa, magot, on po prostu w czasie jedzenia przypomniał sobie że to już ostatnia i stąd takie zamyślenie, tzn jeść czy nie jeść :hmmm: po prostu jest chłopak oszczędny, a ma to po pani (hahah) :evil_lol: bo jaki pan taki kram :eviltong: aha... :PROXY5: SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009, ŻEBY BYŁ JESZCZE LEPSZY NIŻ TEN CO WŁAŚNIE MIJA!!!! :BIG: I ŻYCZĘ BARDZO UDANEGO SYLWESTRA!!! :drinking::cunao::drinking: tylko bez żadnych libacji alkoholowych bo kto się jutro zajmie waszymi psami? :eviltong::laugh2_2: Pozdrowionka od nas!!!!!!!! :loveu: Quote
ewka i haker Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 ja bym chciała sie kiedyś nauczy... właśnie ogaladam zdjęcia z dziś i jakieś szumy okropne a fajne momenty:roll: co do sylwestra:evil_lol: to ja nie pije:evil_lol::lol: Quote
Bzikowa Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 [quote name='Karolina_Nett'] tylko bez żadnych libacji alkoholowych bo kto się jutro zajmie waszymi psami? :eviltong: Ja jestem niewdzięczna i okrutna i piech jedzie do mojej babci na Sylwestra coby pańcia mogła raz w roku się zająć swoimi sprawami i jak mówisz uprawiać libajcę :evil_lol: Quote
kaskaSz Posted December 30, 2008 Posted December 30, 2008 Super snołmen :evil_lol: Ale musisz go koniecznie nauczyć jeździć na nartach :mad: Quote
Unbelievable Posted December 31, 2008 Posted December 31, 2008 http://img253.imageshack.us/img253/778/avnetttg9.jpg może teraz będzie działać? :razz: Quote
Karolina_Nett Posted December 31, 2008 Author Posted December 31, 2008 Tinka, dzięęęęki, dziala :loveu: Na resztę odpiszę potem bo teraz sprzątanko :roll: Szczęśliwego jeszcze raz :multi: Quote
Doginka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 KTOŚ TU PISAŁ, ŻE BRZYDKIE FOTY:crazyeye: - JA UWAŻAM, ŻE SĄ ŚLICZNE:loveu: Quote
Czarna_Owieczka Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 Twój avatar nie działa, http://i715.photobucket.com/albums/ww158/karolina-nett/P1070335.jpg Zimowy Nett :loveu: Quote
Unbelievable Posted January 2, 2009 Posted January 2, 2009 [quote name='Czarna_Owieczka']Twój avatar nie działa, http://i715.photobucket.com/albums/ww158/karolina-nett/P1070335.jpg Zimowy Nett :loveu: już działa : P dogo zanim zajarzy że wgrało się nowego ava mija parę dni ;) Quote
ewka i haker Posted January 3, 2009 Posted January 3, 2009 ja wrcama dzis do domu a dogo tam nie dziala:angryy: wiec moze mnie dlugo nie byc:-(:-( Quote
Karolina_Nett Posted January 4, 2009 Author Posted January 4, 2009 Nie działają mi milticytaty a mam tyle do odpowiadania :roll: No to tak, co do avatara, jak wam działa to dobrze, bo mi się nie wyświetla, może to u mnie coś jest nie tak ;) Bzikowa, a jaky babcia poszła w twoje ślady i urządziła imprezkę dla emerytek, hah :razz: kaskaSz, chyba jednak lepsze by były sanki :lol: Doginka, dzięki :loveu:, i dobrze że tu zajrzałaś bo mi się przypomnniało że mialam cię o coś zapytać :cool3: Ewa, a kiedy znowu będziesz miała internet? Zajrze jeszcze dziś do was :p kurcze, nie mam nowych fot :shake: i dzięki że zaglądacie :multi::loveu: pozdrowionka :calus: :hand: Quote
Recommended Posts