Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.8k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ewka, bez takich żartów, na moich nie ma cudnego dooooożka :loveu::cool3:

owieczka, co to za zdziwienie, ja tu systematycznie zdjecia wklejam :diabloti: no bynajmniej co jakis czas :eviltong:
nawet sobie niewyobrażasz ile czasu kombinowałam jak to ustawić żeby były aż tak niewyraźne, i któregoś dnia przypadkiem przy okazji robienia zdjec Nettowi nagle odkryłam jak to zrobic :lol:
taaa, kudłacz najlepszy :loveu:

Posted

Czarna_Owieczka napisał(a):
Tak, tak, systematycznie i w dużej ilości :cool3:

jakies pretensje? :mad: w takim razie nie wklejam juz zadnych :diabloti:
nie no tak serio to po prostu mi się ich linkowac nie chce, poza tym w zime na dworze (szczególnie w taką pogodę jak teraz) wychodza ohydne zdjęcia, a w domu nie robię bo muszę z lampą i równie piękne zdjęcia mi wychodzą jak na dworze :eviltong:

posty skaczą :shake:

Posted

Eeeeej, ale się rozgadaliście :-o

ewa, nieostrego? :roll: ja nawet bez lampy leżącego Netta nie umiem uchwycić żeby był ostry :eviltong: a dożek takie cudo, jakbyś go jeszcze przemalowała na żółtego z czarną maską to bym normalnie pojechała do ciebie i go komuś ukradła :loveu:

ewelinka, dzięki, chociaż pomysł bardzo nieorginalny :razz: nie ma to jak codzienne przeglądanie deviantart'a, przez to skończyły mi się pomysły :cool3:

Tinka, wycięłam żeby pasowało i nie narzekam, chociaż.. mogę chcieć, z moim..

snołmenem :loveu::loveu::loveu: który miał plan wybrać się z nami dziś na narty, ale plan był trochę niedopracowany, bo on nie umie jeździć :diabloti::eviltong:

była bym bardzo wdzięczna jakbyś go zmieściła z tą czapą i szaliczkiem :loveu::eviltong: tzn możesz po prostu wyciąć kawałek zdjęcia i dać płatek śniegu :eviltong:

bzikowa, magot, on po prostu w czasie jedzenia przypomniał sobie że to już ostatnia i stąd takie zamyślenie, tzn jeść czy nie jeść :hmmm: po prostu jest chłopak oszczędny, a ma to po pani (hahah) :evil_lol: bo jaki pan taki kram :eviltong:

aha... :PROXY5:

SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU 2009,
ŻEBY BYŁ JESZCZE LEPSZY NIŻ TEN CO WŁAŚNIE MIJA!!!! :BIG:
I ŻYCZĘ BARDZO UDANEGO SYLWESTRA!!! :drinking::cunao::drinking:
tylko bez żadnych libacji alkoholowych bo kto się jutro zajmie waszymi psami? :eviltong::laugh2_2:

Pozdrowionka od nas!!!!!!!! :loveu:

Posted

[quote name='Karolina_Nett']
tylko bez żadnych libacji alkoholowych bo kto się jutro zajmie waszymi psami? :eviltong:

Ja jestem niewdzięczna i okrutna i piech jedzie do mojej babci na Sylwestra coby pańcia mogła raz w roku się zająć swoimi sprawami i jak mówisz uprawiać libajcę :evil_lol:

Posted

Nie działają mi milticytaty a mam tyle do odpowiadania :roll:

No to tak, co do avatara, jak wam działa to dobrze, bo mi się nie wyświetla, może to u mnie coś jest nie tak ;)

Bzikowa, a jaky babcia poszła w twoje ślady i urządziła imprezkę dla emerytek, hah :razz:

kaskaSz, chyba jednak lepsze by były sanki :lol:

Doginka, dzięki :loveu:, i dobrze że tu zajrzałaś bo mi się przypomnniało że mialam cię o coś zapytać :cool3:

Ewa, a kiedy znowu będziesz miała internet? Zajrze jeszcze dziś do was :p

kurcze, nie mam nowych fot :shake:

i dzięki że zaglądacie :multi::loveu:

pozdrowionka :calus:

:hand: